Mijn week in foto’s 11.

Geen reacties

acs_0610

Mijn week begon vrij sloom en was eigenlijk heeeeel langzaam. Maar wel rustig. Dinsdag op werk voelde ik mij niet lekker. Gelukkig kon ik in mijn pauze eventjes gaan liggen bij mijn ouders. Ygor kwam mij troosten en kwam lief bij mij liggen.

acs_0603

Ik voelde mij zo niet lekker, dat ik eerder naar huis ben gegaan en voor heel de week ziek heb gemeld. Ik had heel de week hoofdpijn en was onwijs moe, is dit ouderdom?

acs_0605

Gelukkig kon ik wat tijd aan mezelf besteden, mijn huis was onwijs schoon en ik ben inmiddels uitgerust. Ik heb ook een nieuw baby blaadje aan mijn Ficus Lyrata, dus mijn week kon niet meer stuk.

Vrijdagmiddag voelde ik me al een stuk fitter en zou ik mijn eerste schooldag hebben. Maar door Corona is mijn school afgelast, dus ben ik naar Brielle gereden om de verjaardag van mijn schoonmoeder te vieren. In de avond had ik nog afgesproken met vrienden om samen thuis te hangen. Wat ik nu overigens superdom vind. Als ik vrijdagavond had geweten wat ik zondag weet, zou ik never nooit zijn gaan hangen met vrienden. Maar ja, niks aan te doen meer.

Aankomend week ga ik voorlopig alleen naar werk en meteen naar huis uit voorzorg. Dus ik verwacht eigenlijk dat de aankomende week in foto’s helaas net zo saai gaat worden als deze. Maar het belangrijkste is nu niet een leuke week in foto’s schrijven, maar dat iedereen binnen blijft en eventjes extra denkt aan hun medemens. Zorg goed voor jezelf! Love you!

xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s