Mijn week in foto’s 12.

Geen reacties

Het fijne aan deze week was het feit dat maandag alles binnen kwam. Twee Goodieboxen, de Styletonebox en de nieuwe Flow. Eigenlijk het enige lichtpuntje, want op werk moesten we namelijk alle patiënten afbellen en was het een beetje een stressmomentje.

acs_0626

Heel de week was eigenlijk een stressmomentje en zoals ik had verwacht, heb ik niet veel gedaan deze week. Voornamelijk binnengezeten en naar werk gereden en weer terug. En als je verstandig bent, blijf je ook lekker binnen en ga je niet met een groepje mensen in een parkje chillen!

De enige die volgens mij niks heeft gemerkt van dit hele gedoe is Ygor. Hij heeft de tijd van zijn leven.

acs_0651

acs_0650

Omdat ik contact met mijn vrienden heel erg mis, hadden we voornamelijk contact via Instagram video en House Party. Zo hadden we tenminste nog een beetje lol met z’n allen. Dit is trouwens een goede tip voor je als jij je verveelt en je vrienden mist, want je kan via HouseParty ook spelletjes spelen.

30ec9fd2-621a-4dad-b2ec-aac2767d8c9b

Voor de rest bestond mijn weekend voornamelijk uit films en series kijken. Ook heb ik na 2 jaar eindelijk mijn PS3 aangesloten, dus alle oude games gingen uit de kast en heb ik zelfs Harry Potter bijna uitgespeeld. Het fijne is dat je wel lekker de tijd kunt nemen voor alles wat een beetje op een laag pitje stond. Klusjes doen waar je niet aan toe kwam, opruimen etc. Heb precies dat allemaal niet gedaan en alleen maar mezelf volgestopt met eten en samen met Jim in bed en op de bank gelegen.

dc772622-0a09-4a96-8aad-f1c6df1899bd

Ik hoop oprecht dat het snel voorbij gaat en dat er snel een medicijn gevonden wordt, want ik mis iedereen en alles. Maar ik hoop eigenlijk ook stiekem op een lockdown zodat mensen stoppen met het onnodig buiten chillen.

acs_0654

Wauw wat een saaie MWIF is dit, maar heb gewoon niks beters te vertellen. Alhoewel ik wel ideeën krijg voor nieuw content, heb ik niet echt zin om het uit te voeren. Waar ik wel zin in heb, is het hele tijd eten van junkfood, herkenbaar? Maandag maar weer eens normaal doen en weer gezond doen.

Wat heb ik gelezen deze week: Precies niks.

Wat heb ik gekeken deze week: Wat niet kun je eerder vragen, maar Mocro Maffia staat wel op nummer 1. Psss nieuwe seizoen.

xx

Hou je sterk en gezond in deze moeilijke tijd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s