Beauty Trash: februari!

Geen reacties

februari

Damn, februari is ook echt voorbij gevlogen en natuurlijk post ik dit in eind maart, maar dat zijn jullie wel van mij gewend, toch? Ik heb weer een tas vol lege flesjes en tubes, die ik netjes heb opgespaard. Mijn eco footprint in de maand februari was eerder een ego foot print, want jeetje wat zijn veel producten opgegaan en wat is er toch veel (beauty) trash overgebleven! Heb ik je benieuwd gemaakt naar mijn rotzooi? En kan je niet wachten om door mijn prullenbak te neuzen? Lees dan snel verder, want ik vertel je weer in mijn maandelijkse beauty trash categorie, wat ik op heb gemaakt en wat ik van de producten vond.

februari

Voor in het haar: 

acs_0660

In februari heb ik het qua haarproducten wel op een laag pitje gehouden. Drie zakjes van de Shea Butter & Coconut Deep Moisture Hair Masks van Precision Beauty Hair Care Solutions zijn opgegaan. Dit product heb ik aangeschaft bij de TKMaxx. Jammer dat je niet veel over het merk en product online kan vinden, want ik ben er helemaal gek van! Als ik dit product weer eens ergens tegenkom, ga ik hem meteen kopen. Mijn haar gaf namelijk echt een ‘wauw!’ effect. Ik had voor 5 zakjes €5,99 betaald.

Ook van de twee flesjes van de Cherry Blossom Shampoo van Beaver heb ik in februari de laatste druppels van uitgeperst. 1 had in een Goodiebox gekregen en de ander van mijn lieve vriendinnetje Sharon. Een shampoo die wel oke is, maar ik zou hem niet snel weer aanschaffen.

acs_0667

Voor het gezicht: 

acs_0671

Wat betreft de producten die voor mijn gezicht bestemd zijn, heb ik dik uitgepakt, lol. Oke waar zullen we beginnen. Velvety Smooth Cleansing Foam Rituals deze zat in de maart Goodiebox van vorig jaar. Een hele fijne cleanser die zeep vrij is. Zeker een aanrader.

Veel producten dit keer die uit een van de Goodieboxen komen valt mij op. Zo ook de Radial dragon’s blood cleansing water, ook dit was een aangenaam product, het doet zeker zijn naam waard. Moet toegeven dat mijn huid hierna wel een glow kreeg en ik voelde me als een dragon!

acs_0677

Another cleanser, Yuzu Cleansing cream van SephoraGekregen van mijn liefste moeder. Ik was niet echt weg van de geur, maar deze cleansing cream deed goed zijn werking voor mij. Het verwijderde make-up nog beter dan die van Rituals moet ik eerlijk toegeven. Jammer wel dat Sephora weg is uit Nederland, maar om een reis af te leggen naar een ander land, is deze cleanser het toch niet waard.

Oke nu echt mijn all time favorite deze winter maanden was dan wel de Leave-me-on-winter-mask van MUDMASKY. Dit is echt echt echt mijn favo product voor de wintermaanden geworden dus. Ik kreeg hem in de Styletone van december en heb hem sindsdien non stop gebruikt. Ik heb zelfs mijn moeder dit product laten aanschaffen. Dan hoef ik niet veel te zeggen.

acs_0672

Dr. Van Der Hoog Smooth Shea Butter Cupuaçu masker vond in februari ook de prullenbak, met een uitgebreide review hier.

Ook eventjes tussendoor een maskertje van Rata & Co ‘Replenishing Coconut & Seaweed’ sheet masker. Dit masker gebruik ik echt pas als mijn huid heeeeel erg droog aanvoelt. Hij geeft je echt zo een mega hydratatieboost dat ik hem echt pas in noodsituaties gebruik haha. Goed product, jammer dat ook dit product moeilijk te krijgen is. Ikzelf heb dit maskerpack (het komt in een doos van 5 maskers) gekocht bij de TK-maxx. Dus ja, probeer dat maar nog een keer ergens te vinden. Mehh dit vind ik dus echt het enige wat een beetje jammer is aan de TK-maxx.

acs_0664

Veel concealers zijn ook opgegaan in februari zie ik. Waarschijnlijk moest ik mijn slaap wat extra verbergen de afgelopen maand. Want geloof mij, mijn wallen zijn niet Chanel of Gucci. De essence stay all day 16h long-lasting concealer hielp mij voornamelijk door februari heen. Voor €2,59 had ik hem gekocht bij de Kruidvat en ik vind hem niet 1 van de beste concealers in de wereld. Maar voor mij (vergeleken met mijn ex) deed deze concealer wel wat hij beloofde. Ik vind persoonlijk concealers snel vies ruiken, of naja ik ga niet echt goed op de geur ervan. Maar dit was wel oke.

Het bella pierre concealer palette vond ik wat minder. Die kreeg ik in de Styletone van ehhhhhh…. way back. Geen idee, Styletone wel. Maar hij lag voornamelijk bij Jimi thuis. Hij is wel handig, maar gaf niet echt veel dekking. Maar had hem toch opgemaakt want ja, zo ben ik.

acs_0673

Weer een product van essence, de ‘super curl volume mascara’ €2,99 bij de Kruidvat en plezier voor je wimpers voor een paar maanden. Naja, ik tenminste, love deze! Hij klontert niet en ik persoonlijk vind kwastjes die met je oog mee ‘buigen’ onwijs flex.

MAC mineralize foundation / loose poeder (nu €35,50 bij de IciParis) vind ik persoonlijk echt heeeeeeeeel nice. Maar helaas betaal je voor dat heeel nice heeeel veel geld voor zo een klein potje. Jammer dat die op is, meh.

Damn, veel producten voor mijn gezicht zeg.

acs_0670acs_0674

Voor mijn body: 

acs_0668

Gingen in februari twee Fa producten op, beide heb ik bij de Etos gekocht toen er een aanbieding was. Dus de exacte prijs kan ik je helaas niet vertellen. Anyway, ‘Keep calm and love winter’ caring limited edition shower cream ging op en wat ruikt die lekker, pfff. Echt een ‘cozy winter’ geur. Ook de ‘Keep calm and love winter’ anti-stains limited edition deodorant heb ik rijkelijk gebruik. Jammer dat dit limited editions waren want van mij mochten ze blijven.

Dit product is niet echt een beauty trash, want ik ga dit potje hergebruiken. Hou echt van dit soort potjes, die kan ik lekker gebruiken voor DIY maskers of vakantie. Dus alleen eventjes om te laten zien aan jullie dat ik deze Sugar Mango Body Scrub van UC Natural ook heb geklaard. Weer een Goodieboxitem waarmee ik niet ontevreden ben, want damn wat rook die lekker. Alhoewel mijn huid erna een beetje vaag aanvoelde, wat niet per sé slecht is.

Cartier parfum die ik heb gekregen van mijn moeder heb ik na 100 jaar ook weer eens opgemaakt. Dit luchtje deed ik voornamelijk op naar werk, want vond hem niet echt lekker en ik hoef voor niemand lekker te ruiken op werk hahaha. Nee grapje, ik vond het best wel zo een ‘office’ geurtje, ik weet niet echt hoe ik het moet beschrijven. Maar Donald Trump is mijn baas kinda vibe kreeg ik ervan.

acs_0669

Overige:

En als laatste product is deze tube van Cavex ‘Bite & White’ hiermee had ik mijn tanden gebleekt. Goed product en safe. Wil jij ook je tanden bleken? Neem dan altijd eerst contact op met de tandarts, nooit zelf dingen online halen!

acs_0675

Oke, damn dit was het dan. Pff ben gewoon moe van het schrijven van deze post. Zoveeeeeel producten! Ik streef er uiteindelijk naar om trash free te leven, maar dat gaat helaas binnenkort niet gebeuren. Jammer wel, maar ik ben ook niet perfect. Jij wel?

acs_0662acs_0656acs_0657

PS: bijna alles gaat in de plastic container.

xx

Antje Not so Eco La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s