Mijn week in foto’s 13.

Geen reacties

ontwerp zonder titel-1

Mijn maandag begon eigenlijk gezien de situatie best wel komisch. We hadden muziek aangegooid op werk, waren lekker bezig met dansen en opruimen en andere taken. Mijn vader verveelde zich zo erg dat hij mijn horloge ging inkorten en gelijk ook die van hem zelf had ingekort, waar hij echt maanden niet aan toe kwam. Het was gezien de situatie in de wereld echt een leuke maandag.

ontwerp zonder titel-2

De dagen daarna verliepen vrij rustig, dinsdag was ik vrij. Heb ik lekker maskers gebruikt en grondig mijn kamer opgeruimd. Zie: alles wassen met alcohol en bleek. Ik was zo druk bezig dat ik de bel niet had gehoord. Bleek dat een vriendinnetje van mij Elisa een onwijs lief pakketje had afgegeven aan deur, met allemaal lekkere producten om uit te proberen. Dit ga ik dan ook binnenkort doen en jullie er meer over vertellen.

Processed with VSCO with m5 preset

Dinsdagavond kwam een filmploeg langs om mijn huisgenoot te filmen voor zijn nieuwe album en stond heel de woonkamer vol met spullen. Ik bleef lekker ver uit de buurt want vond het een beetje verantwoord. Ik heb erna wel alles eventjes afgespoeld met alcohol, haha beetje extra maar ja.

Processed with VSCO with m5 preset

 

Processed with VSCO with m5 preset

Woensdag had ik een idee gekregen om een verkleedfeestje te houden via HousePary. Ik heb me daadwerkelijk dood gelachen. Ook hebben mijn zusjes mij getekend en wou ik dit echt met jullie delen, ik zie wel gelijkenissen, jullie ook?

Voor de rest had ik echt de tijd van mijn leven met deze extra vrije dagen. Ik heb mijn make-upkwasten schoongemaakt, want dit heb ik stiekem een maand niet gedaan echt erg. Mijn planten echt veel aandacht gegeven en met pijn in mijn hart zelfs een Dieffenbachia weggegooid, omdat die trips had. En dat is echt drama. En mijn baby Monstera in een pot gezet omdat hij al aardig wat wortels had gegroeid. Je kan zeggen dat ik goed bezig was.

ontwerp zonder titel-3

Trouwens een tip voor als je Vegan bent: Veganmasters! Onwijs lekker eten voor 1 en of 2 weken die thuis wordt bezorgd voor €80,-.

ontwerp zonder titel-4

Al deze vrije dagen kon ik lekker gebruiken om nieuwe content te maken. Alleen ging het wel allemaal een beetje langzaam, niet dat het erg is.

Zaterdag ging ik eventjes naar Jimi en heb ik daar heel het weekend op de bank gelegen en RuPauls Dragrace gekeken, ahhahha. Er kwam ook een vriendinnetje langs met hondjes, kijk hoe cute!

ontwerp zonder titel

Deze week was al wat meer actiever dan de vorige en ik merk dat dat mij goed doet. Hoe zit het bij jou?

Wat heb ik gelezen deze week: Precies niks. Maar ik wil wel weer meer gaan lezen.

Wat heb ik gekeken deze week: RuPaul’s Drag Race en Mocro Maffia. Wat een contrast hahah.

 

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s