Mijn week in foto’s 14.

Geen reacties

Processed with VSCO with b5 preset

Maandag begon voor mij met thuiswerken en skincare. Na mijn online vergadering had ik Jimi eindelijk weer eens zover gekregen om samen een masker te doen. Dat betekende dat het kieskeurige vriendje tussen al mijn maskers kon neuzen. Dit betekende ook dat ik al mijn maskers op het bed had gegooid. En we tot een conclusie zijn gekomen dat: ik inmiddels geen make-up verslaving meer heb, maar wel een masker verslaving.

ontwerp zonder titel

Na een uur had hij dan ook een mudmaskertje uitgekozen en hebben we genoten van elkaars gezelschap. Ook heb ik mijn haar weer eens geverfd. Volgende dag op werk maar een foto gemaakt in goed daglicht. Echt kut trouwens om lipstick te dragen wanneer je een masker moet dragen op werk.

img_7296

Processed with VSCO with m5 preset

Ygor had mij ook gemist want die ging me overal achterna. Echt een schatje, mis hem ook zo erg. Zelfs tijdens het plassen kwam hij met een hele knuffelsessie. Te lief!

Toen ik dinsdag naar huis liep zag ik dit en het maakte mij aan het lachen. Trouwens terwijl ik op werk was heeft mijn handige vriendje dit schilderij (eindelijk is) opgehangen.

Woensdag heb ik heel de dag thuisgewerkt. Om 13:00 uur kwam Eva wat spullen meenemen die ik voor haar heb verzameld (met mijn huisgenoten) voor Afrika. En kwam een schattig pakketje binnen van Geurwolkje, wat ik overigens heb unboxt in een Instagramverhaal. Als je dat nog terug wilt kijken, kun je die vinden in de Highlights ‘blog’.

Processed with VSCO with m5 preset

 

Vrijdag kwam een pakketje binnen van de Beauty Bay met weer een nieuwe lading maskers en make-up. Sorry, maar ik kan het echt niet helpen.

Vrijdag was ook Mick jarig dus ging Jimi en ik na werk naar Brielle. We bewaarde wel de 1,5 meter afstand, maar hebben Mick wel gefeliciteerd en even lekker samen gegeten.

Processed with VSCO with c1 preset

Zaterdag genoot ik even van de zon buiten, terwijl Jimi aan het skaten was. En zondag genoot ik van een Radler en van een boek wat ik eens weer heb opgepakt.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hoe was jouw week? Ik heb in ieder geval echt moeite met mijn dagelijkse routines merk ik. Ook ben ik een beetje lui in het gezond eten en mijn blog. Hopelijk kan ik deze nieuwe week vol nieuwe energie in gaan.

Processed with VSCO with f2 preset

Groetjes,

Antje

Processed with VSCO with m5 preset

Wat heb ik gelezen deze week: Tellen de 2 bladzijdes van het boek ‘Brisingr’ van Christopher Paolini mee?

Wat heb ik gekeken deze week: RuPaul’s Drag Race en Tiger King.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s