Behind the scenes:

Geen reacties

Hallo trouwe antjelaangel.com volgertjes,

Ik zal me dus ff voorstellen. Ik ben Mick, geboren op 3 april 2000(!) in Rotterdam. In deze fase van mijn leven vervul ik dus de functie Redacteur en soort van beheerder ofzo van de befaamde website Antjelaangel.com. Een privé helpdesk voor als Antje WordPress ff niet snapt. Misschien dat jullie mijn naam wel eens voorbij hebben zien komen in een blogpost van Ant, maar ik ben dus het “broertje” van Jimi.

Jullie hebben nu dan zoiets van ja leuk maar wat houdt dat allemaal in dan? Ik ga dat dus even vertellen. Zet ff een bakkie en fasten your seatbelts want hier kom ik met mijn vet gedetailleerde functieomschrijving bij Antjelaangel.com HQ:

Functieomschrijving:

Ik kijk Antje haar blogpost-concepten na op spellingfouten en zorg ervoor dat ze brood niet met drie o’s schrijft en dat ze de d, t en dt goed schrijft. Ben geen docent Nederlands maar ik kan het op zich wel goed. Als je denkt dat je misschien een typefout ziet of dat iets verkeerd is geschreven, tja.. dat heb je wel eens.

Ik heb Antje dus beloofd dat ik een blogpost zou schrijven en ja dat doe ik nu dus haha. Wilde deze post eigenlijk toewijden aan wat er nou eigenlijk achter de schermen gebeurt op deze blog. Verder zal ik ook nog een blogpost schrijven met een eigen verhaal of iets inspirerends met een quote die ik dan op dat moment grappig vind. zoals “my body is a temple” vind die quote momenteel wel grappig.

Laat ff in de comments weten of jullie misschien meer posts van mij willen zien, of niet, dat kan ook natuurlijk. Heb ik wel even m’n momentje fame gehad. Vond het in ieder geval weer leuk om eens wat te schrijven, doe ik weer eens wat anders dan die dagelijkse sleur. Heb nog wel een sicke quote voor jullie:

Live, Laugh, Love

Houd jezelf taai deze donkere winterse dagen,

Mick

1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s