De retro prints van Fotofabriek.nl

One comment

acs_0718

Wie al een tijdje mijn blog leest, weet dat ik gek ben op het maken van foto’s en een sucker ben voor vintage. Zo wil ik bijvoorbeeld het liefst al mijn foto’s net als back in the days, in een foto album plakken. Of gewoon op mijn muur hangen. Ik heb zelfs al een half jaar een fotoalbum (nog verpakt in plastic) naast mijn bureau liggen. Ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen om daar aan te beginnen. Het kost vooral veel tijd, met dat knippen en plakken en laten we eens eerlijk zijn. Heb je de prijzen online gezien voor een originele Polaroid film? Laat staan camera?! NOBODY GOT TIME FOR THAT!

acs_0715

Totdat ik laatst benaderd ben door Fotofabriek. Hier kun je niet alleen zelf onwijs makkelijk een fotoboek samenstellen in jouw eigen stijl, je kunt je digitale foto’s omtoveren tot een old school retro foto. Hoe tof!?

acs_0719

Voor een persoon die niet al te handig is met computers, vond ik hun website heel overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je foto’s toevoegen en dingen aanpassen. Zo heb ik dus 8 foto’s gekozen die mij gelukkig maken en die omgetoverd tot 8 retroprints, met slechts 1 druk op de knop. Jezus, dit klinkt echt als een verkooppraatje maar je snapt wat ik bedoel. Het is echt easy peasy lemon squeezy, zelfs mijn oma zou dit kunnen.

acs_0723

Dinsdag lag de envelop al op mijn deurmat. Ik had het zaterdag besteld dus best snel geleverd. Het was netjes verpakt in een extra hoesje zodat de fotootjes niet beschadigen.

acs_0720

acs_0722

Mag ik even zeggen dat ik dit zo tof vind! De kwaliteit van de prints is uitstekend, het is niet ‘pixelig’ en de kleuren zijn precies zoals op de originele foto’s. Ik heb expres verschillende soorten foto’s gebruikt met verschillende resoluties om te testen (IS DIT EEN ANTJETEST?) Om te kijken hoe het eindresultaat uiteindelijk zou zijn.  En het is helemaal goed gelukt, Antje approved dus.

acs_0717

Ik ben trouwens niet de enige die er onwijs enthousiast over was. Mijn huisgenoot vond het zo tof dat hij meteen als zijn festival foto’s is gaan sorteren, om heel zijn muur vol te plakken, haha.

Dus, welke foto’s ga jij een retro make-over geven? Bestel de retroprints hier.

xx

Antje Fotograaf La Angel

acs_0716

 

1 comments on “De retro prints van Fotofabriek.nl”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s