Mijn week in foto’s 15.

Geen reacties

dc1c3bff-3a06-489e-bc38-79fe974ba4bd

Toen ik aan het begin van deze week naar werk reed, was het druk op de weg. Je merkt dat mensen heel deze situatie al wat minder serieus nemen en ik weet eerlijk gezegd niet wat ik ervan vind. Het enige wat ik wel zeker weet is dat ik mijn vrienden onwijs erg mis. Daarom was het dan ook zo fijn dat dinsdag de envelop van de Fotofabriek binnen kwam, zo kon ik eventjes weer terug naar alle mooie herinneringen.

acs_0718

Deze week zat ik ook wat beter in mijn vel, ik kookte elke dag heerlijk, ik heb gemediteerd. Ik heb zelfs weer na lange tijd een maanritueeltje gedaan. Alles was content.

e38c30ab-8142-4017-8bc3-09c55562c92f

Ik heb zelfs mijn zusjes eindelijk gezien (wel op de nodige afstand). Mijn zusje van 10 had haar tekeningen aan mij laten zien en ik moet zeggen dat ik wel een trotse grote zus ben.

Ook heb ik weer het kleuren opgepakt deze week en heb ik niet alleen mezelf weer verslaafd eraan gemaakt, maar ook veel van mijn vriendinnen. Het is zo heerlijk om eventjes doelloos te kleuren en even aan helemaal niks te denken. Trouwens als je een printer hebt, kun je bij Flow gratis kleurplaten downloaden.

acs_0728

Ook heb ik deze week lekker veel in mijn kamer gekeuteld en er kwamen zelfs veel pakketjes binnen, dus mijn materialistische hart maakte weer een vreugdesprongetje. Ik kon mezelf er niet van weerhouden om nieuwe make-up te halen. Zo heb ik de palette van Jeffree Star x Morphe en de lippies gekocht bij The Make Up Spot.

acs_0730

acs_0731

3574e3a0-70af-4e4e-aeb0-43233513cd2d

De kneusjes van Plantjes.nl kwamen binnen en ik was er zo blij mee dat ik meteen een nieuwe box bestelde, oeps. Zo blij ben ik er dus mee.

Ook de nieuwe Flow lag op mijn deurmat, ik moet echt weer eens iets creatiefs met die dingen doen, want ze beginnen nu inmiddels al wat stof te happen.

Zaterdag heb ik lekker sushi besteld en eigenlijk de hele dag RuPauls DragRace gekeken, zo verliep ongeveer mijn paasweekend, haha.

Zondag ben ik eindelijk na 100 jaar bij mijn besties Ashley en Rene langs geweest. I.p.v. in een park te hangen hebben we heerlijk op het balkon gegeten en eieren beschildert. Misschien een beetje laks om ze te zien, maar ik kon het gewoon echt niet meer. Ik miste hen te erg. Trouwens, ik heb Ashley ook verslaafd gemaakt aan kleuren. Ook heb ik lekker geknuffeld met haar dierenkindjes.

Als je dacht dat ik het was vergeten om deze week een foto van Ygor te maken, heb je het mis. Hier komt die:

acs_0729

Fijne aankomende week! Nu met de paasdagen heb ik wel dat ik moeilijk mijn bed uitkom, heb je dat ook?

 

xxxx

Antje

Wat heb ik gelezen deze week: ehhhh…

Wat heb ik gekeken deze week: RuPaul’s Drag Race, pfff ik ben verslaafd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s