Styletone: april.

Geen reacties

De Styletone van april kon op geen beter moment binnen komen tbh. Want I NEEEEEDD some happiness at this moment! Ik kan niet wachten met het unboxen ervan! Dus ben jij benieuwd naar de inhoud van deze april box en mijn first impression? Lees dan snel verder.

acs_0742

Bij het openen van de box kreeg ik instant lentekriebels. Het prachtige bloemetjespatroon wat geïllustreerd is op het kleine informatieboekje zorgde voornamelijk voor die kriebels. Het thema deze maand is dan ook ‘Cheerful spring’ en ik word er zeker cheerful van.

acs_0745

MUDMASKY | SPRING MASKER €39,00 

http://www.mudmasky.com

acs_0748

Meestal volg ik de volgorde van het boekje, maar dit keer viel mijn oog meteen op het eerste product naast het boekje. De Mudmasky sprong gelijk al naar voren, meteen wou ik hem dan ook testen, echter is dit een unboxing en geen Antje Test dus die bewaar ik voor later. Maar omdat ik bekend ben met het leave-me-on masker van Mudmasky weet ik dat hun producten the bomb zijn. Ik ben dan ook gelijk heel heeeel blij met dit masker en deze wordt dan ook meteen toegevoegd aan mijn skincare routine. Dit is de lentevariant van het wintermasker van vorige keer.

STYLONDON | OOGSCHADUW PALETTE ANGEL €17,92 

http://www.stylondon.com

Hoe toepasselijk is de naam van dit palette en dat ik het test? Haha, touché. Naamgenootje of niet, ik ben helemaal om. De kleuren, de ingrediënten, het formaat, het doet het allemaal voor mij. Er is amper fall-out, echt ik heb er niks op aan te merken. Ik heb hem daarom ook maar snel uitgeprobeerd, en…. I LOVE IT!!! De kleuren zijn perfect voor de lente en je kan er oneindig veel mee combineren. Love it, love it, LOVE IT!!

img_8058

AFFECT | EXCITING LASH MASCARA €11,70 

http://www.affectcosmetics.com

acs_0749

Dit is de tweede keer dat ik een Affect mascara binnen krijg. Als ik me goed herinner zat die ook in de juli box. Niet dat ik het erg vind, want ik vind deze mascara onwijs fijn. De borstel is dus zo gemaakt dat er geen klontjes vormen en dat klopt ook. Mijn wimpers hebben inderdaad geen klontjes en mijn worden er zelfs mega lang van woow!

acs_0752

PIXI BEAUTY | LIPGLOSS €14,00 

http://www.pixibeauty.co.uk

acs_0751

Ik hou dus echt niet van lipgloss, maar ik vind het echt leuk dat die van Pixi is. Ik heb namelijk maar 1 product eerder van hun gebruikt (SHAME IKNOW!!) en daar was ik best over te spreken. Dit glossje is onwijs shiny en mijn lippen werden ook een beetje voller door de plump lips formule. Verder is het niet echt iets wat ik zelfs snel zou aanschaffen, maar de verpakking is zo cute, dat ik er toch over twijfel. LOL.

MINETAN | COFFEE SCRUB €9,95

acs_0750

Het laatste product is een coffee scrub van Minetan. Ik ben best wel bekend met hun merk en vind het dan ook gaaf om te zien dat ze in een paar jaar, best wel een grote naam hebben gekregen. Toch is denk ik de scrub mijn minst favoriete product in deze box. Dit komt voornamelijk omdat mijn huid na een scrub altijd raar aanvoelt. Maar mijn nieuwsgierige ass gaat hem toch uitproberen. Ik ga hem zelfs in combinatie met een zelfbruiner van Minetan gebruiken. Hopen dat dat maar goed gaat.

acs_0743

Zoooooo dit waren dan de 5 producten uit de april box en wat ben ik tevreden! Echt waar, Styletone stelt mij bijna nooit teleur. Wat vind jij van deze box en welk product is jouw favoriet? Laat mij het vooral weten.

acs_0744

Also: Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen. Deze box heeft de totale waarde van €92,60

xx

Antje La Angel

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s