Mijn week in foto’s 16.

Geen reacties

acs_0755

Even serieus, omdat het maandag 2de Paasdag was was ik helemaal de klus kwijt. Ik dacht namelijk dat het zondag was en was daarom ook te laat met het plaatsen van de week in foto’s. Wel heb ik mijn kleurverslaving gevoed d.m.v. het bezoeken van de Action samen met Jimi. Daar heb ik geweldige stiften gekocht op waterbasis, waar ik helemaal in love mee ben. Zo heb ik niet alleen mijn maandag gespendeerd, maar ook mijn dinsdag. Terwijl ik thuis moest werken heb ik zitten kleuren, pfff.

acs_0754

Werknemer van de maand dit, dan maar mezelf getrakteerd op een bosje tulpen. Kan ik ook meteen goed de vaas gebruiken, die ik ook gekocht heb bij de Action.

acs_0757

Voor de rest verliepen mijn werkdagen vooral met veel lol, dit komt mede door de equipment die mijn vader heeft aangeschaft. En ook door de nieuwe Flow natuurlijk, again ik moet er echt iets mee gaan doen, want ze blijven nu liggen op een stapeltje en dat is vrij zonde.

5b82b942-5cd8-4782-be6b-7235bf91e5bf

2122b10a-267f-4f97-b172-674c2141ead8

acs_0760

Zo leuk trouwens, in Rotterdam Zuid kun je op bepaalde plekken deze lockdown kunst bewonderen. Ik vind het zo leuk om tijdens het wandelen 1 van deze standbeelden tegen tegen te komen. Heb jij ze al gespot?

acs_0756

Ik heb bij de Zara Home deze linen spray besteld in de geur white jasmin, echt zo lekker!

acs_0758

In het weekend heb ik heerlijk gekeuteld in mijn huisje. Beetje mijn woonkamer omgebouwd en een chill plek gemaakt op mijn balkon. Omdat mijn weekend voor de rest niet zo boeiend was, hebben Jim en ik het op het zuipen gezet. Omdat we beide al een tijdje geen alcohol door onze strottjes hebben laten gieten, warren we dan ook snel dronken na een fles wijn. Zondag besloten we dan ook om lekker te genieten van zelfgemaakt mojito cocktails om het af te leren.

Dit was dan ook echt de highlight van mijn week.

Aankomende week ga ik naar mijn ouders voor een weekje, ik heb mijn koffer ingepakt en ben benieuwd wat de week mij gaat brengen. Ben jij er klaar voor?

xx

Antje

Wat heb ik gelezen deze week: Ik beloof het gewoon dat ik de aankomende week ga lezen!!! Want dit kan echt niet meer.

Wat heb ik gekeken deze week: RuPaul’s Drag Race, ik zei toch dat ik verslaafd was. Oh en Jimi en ik hebben de 3 Ocean’s films gekeken die op Netflix staan.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s