QUARANTINE & CHILL WORKSHOP!

Geen reacties

0242b77f-9440-4a93-9b2e-09605aa00778

Where my witches at? I said where my witches at?? Oh ja, in quarantaine thuis waarschijnlijk (hopelijk!). Anyway omdat de meeste van jullie nu allemaal thuiszitten, heeft mijn geweldige vriendinnetje en heks Heja van Herbs & Crafts (je weet wel dat heksenwinkeltje waar ik al mijn shampoobars, kaarsen, zeepjes en andere spulletjes haal) weer eens een geweldig idee gekregen en gemanifesteerd. Ik moest het natuurlijk met jullie delen, dus besloot ik hierover een hele post te schrijven. Nee een instagram story was niet genoeg nee. Kijk omdat ik het gewoon niet beter kan schrijven dan Heja zelf, komt hieronder dan een gekopieerde tekst. Even een disclaimer: IK WORDT HIER DUS ECHT NIET VOOR BETAALD, OOK KRIJG IK GEEN GRATIS SPULLEN OF IETS. IK DOE DIT OPRECHT OMDAT IK DIT MET JULLIE WIL DELEN EN STIEKEM OOK OMDAT IK MIJN VRIENDINNETJE WIL SUPPORTEN. JOEE! 

bbc968f8-a372-4526-81f3-65171dec88a2

Nu we allemaal thuiszitten, kunnen we een onrustig gevoel creëren. We leven in een tijd van onzekerheid maar ook een sterk spirituele shift. 2020 is een belangrijk jaar waarbij we onszelf kunnen verlichten en balanceren.

Omdat we hier allemaal samen inzitten, creëert Herbs&Crafts een gratis online (Live) workshop op donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur. Op 7 mei is het namelijk volle maan. We skippen de april volle maan omdat deze al nabij is en we helaas geen speling hebben voor de inkoop.

Om de Workshop bij te wonen dien je een pakket met ingrediënten en tools te bestellen bij Herbs&Crafts. Deze is met zorg en aandacht samengesteld en je betaalt dus enkel voor je producten waar je later ook wat aan hebt!

Nadat je het pakket hebt besteld, ontvang je een bevestiging van de bestelling per mail. Jouw e-mailadres wordt vervolgens toegevoegd in een mailinglijst speciaal voor de workshop waarin meer informatie wordt toegevoegd m.b.t. de producten, wat we precies gaan doen en hoe de live workshop plaats zal vinden.

Maar wat gaan we precies doen? We focussen ons op de onzekere tijden. Daarbij is het gronden en balanceren van emoties heel belangrijk. We maken tools voor mediteren en gaan gezamenlijk een ritueel doen om het universum te bedanken voor wat we tot nu toe hebben en onszelf beschermen tegen negatieve en zware gedachtes. Voor nu willen we de producten nog als verrassing behouden.

Mochten jullie nog vragen hebben met betrekking tot de workshop laat het dan weten via ons contactformulier of email naar info@herbsandcrafts.com

 

Groetjes,

Team Herbs&Crafts

cb9344a4-5722-4994-93d9-0461b3e47c2e

Benieuwd geworden? Check dan haar website of doe mee met deze workshop door hier te klikken. Dit kan tot morgen!

xx Antje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s