Mijn week in foto’s 17.

Geen reacties

acs_0767

Maandag ben ik vertrokken naar werk met een koffer, want ik blijf een paar dagen bij mijn ouders logeren. Dit houdt in dat jullie extra veel foto’s van Ygor kunnen verwachten. Ik ga proberen in deze paar dagen wat extra te zitten aan mijn blog en wat meer te lezen, want I been lacking.

acs_0768

Een tijdje terug had ik wat hoesjes besteld voor mijn Iphone via ome Ali. Deze kwamen maandag binnen en ik vind ze helemaal leuk. Geen weggegooid geld dus.

acs_0786

acs_0769

Dinsdag op werk heb ik heerlijke geluncht met mijn collega Daria en na werk, heb ik gekleurd met mijn zusjes en heerlijk weer eens tijd besteed met mijn familie. Na de persconferentie was ik toch wel een beetje bezorgd. We gaan vanaf volgende week open met de praktijk en dit baart mij toch een beetje zorgen. Ik ben gewoon zo bang dat iemand van mijn familie dadelijk besmet raakt. Maar ik snap ook wel dat de tandheelkundige zorg door moet gaan. Hopelijk gaat iedereen zich gewoon houden aan de instructies binnen de praktijk wat betreft de hygiëne.

acs_0770

Vrijdag was ik weer thuis en kwam de tweede kneusjesbox binnen. Nou dit was beetje een teleurstelling, want vergeleken met de vorige kneusjesbox was deze echt slecht verpakt en waren veel plantjes beschadigd. Ook zaten er maar 9 in, meh beetje jammer. Maar ik ben er nog wel een soort van blij mee.

Ik heb wel mooi mijn plantenhoekje aangevuld.

acs_0777

Ook ging ik die vrijdag heerlijk in mijn eentje een avondje drinken en RuPaul DR kijken, haha.

Zaterdag heb ik heerlijk met Jimi gespendeerd, beetje gereden met de scooter en langs de kringloop geweest. Even nieuwe potjes gehaald voor mijn plantjes. Genoten van het weer, mooie tulpen gekocht en heerlijk gelachen.

acs_0781

acs_0780

Wat later op de dag kwamen 2 vrienden Demy en Brandon langs en we hebben lekker creatief gedaan en heel de avond getekend. Een goede afsluiting van de week dus.

acs_0782img_8384

Ik had gehoopt dat ik deze week wat meer aan mijn blog zou zitten en wat meer zou lezen. Maar ik kon mij helaas er echt niet toe zetten. Better luck next week. Maar ik heb deze week zeker weten onwijs creatief doorgebracht. Want zondag heb ik deze oude vaas een nieuwe look gegeven. Wat vind je?

Volgende week ben ik maandag nog lekker vrij, dus een lekker lang weekend. Voorbereiden op een spannende werk week, wish me luck.

acs_0771

Wat zijn jouw plannen voor de aankomende week?

xx

Antje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s