Beauty Trash: maart!

Geen reacties

acs_0800

Netzoals in de voorafgaande maanden heb ik weer eens wat beautyproducten opgemaakt. In deze maandelijkse post laat ik jullie tussen mijn afval neuzen, zodat jullie mij kunnen judgen op hoeveel zooi ik maandelijks opmaak. Dit is mijn beauty trash van maart. Enjoy!

Voor in het haar: 

acs_0792

In maart heb ik maar 3 haarproducten opgemaakt. De zakjes van de Shea Butter & Coconut Deep Moisture Hair Masks van Precision Beauty Hair Care Solutions waar ik het ook in de februari post over had: Die heb ik aangeschaft bij de TKMaxx. Jammer dat je niet veel over het merk en product online kan vinden, want ik ben er helemaal gek van! Als ik dit product weer eens ergens tegenkom, ga ik hem meteen kopen. Mijn haar gaf namelijk echt een ‘wauw!’ effect. Ik had voor 5 zakjes €5,99 betaald. 

De nourishing shampoo van Rituals uit de Rituals Goodiebox, ging ook op. Ik was echt 3 keer per week mijn haar ongeveer, dus als je denkt; dAmN BiCh jIJ GeBruIkT eChT vEeL sHaMpOo. Komt het omdat mijn haar snel vet wordt. Maar om even terug te komen naar de shampoo: ik ben er niet echt weg van.

Waar ik wel echt weg van was, is de no haircut cream van Loreal Paris Elvive. Dit product zou ik wel nog een keer kopen. Ik zag namelijk echt verschil in mijn haar wanneer ik dit product gebruikte en wanneer niet.

Voor het gezicht: 

acs_0790

In maart ben ik wel door wat masker heen gegaan. De 3 maskers van Hema gingen zo goed als op. Hier geef ik een uitgebreide review erover.

De morning boost mask van Mudmasky is by far mijn nieuwe favoriete product van de afgelopen maand. Eigenlijk alles van Mudmasky vind ik goed. Dit masker kreeg ik van mijn moeder en gebruikte ik elke ochtend voor 2 maanden straight. Het enige wat een minpuntje van dit product was, is dat op het achterkant staat dat als jij je tanden poets voor 1 minute je dit masker op moet houden. POETS JE TANDEN 2 MINUTEN KIDS!!

Net als in februari heb ik ook in maart een maskertje van Rata & Co ‘Replenishing Coconut & Seaweed’ gebruikt: Dit masker gebruik ik echt pas als mijn huid heeeeel erg droog aanvoelt. Hij geeft je echt zo een mega hydratatieboost dat ik hem echt pas in noodsituaties gebruik haha. Goed product, jammer dat ook dit product moeilijk te krijgen is. Ikzelf heb dit maskerpack (het komt in een doos van 5 maskers) gekocht bij de TK-maxx. Dus ja, probeer dat maar nog een keer ergens te vinden. Mehh dit vind ik dus echt het enige wat een beetje jammer is aan de TK-maxx.

Ook werd dit EVE LOM BRIGHTENING MASK gebruikt. Hij was eerst €9,99 bij de TK-Maxx maar werd afgeprijsd naar €3,00. Ik zeg je eerlijk ik kan echt niet herinneren hoe dit masker was. Dus maar beter ook dat hij werd afgeprijsd, haha. Ik heb er nog eentje liggen, zal wel volgende keer goed opschrijven wat ik ervan vond, haha.

acs_0787

Voor mijn body: 

acs_0795

Met het Corona situatie hadden mijn handen een hoop te verduren. Van al dat wassen werden ze oud en korstig. Dus kwam dit heerlijke hand maskertje van K-Glo – Nourishing Hand Gloves  twv €5,95 goed van pas. Deze zat bij de Switch it up Goodiebox. Hiervoor had ik een paar keer een handmasker gebruikt en werd ik er niet echt warm of koud van. Maar nu merkte ik echt verschil, mijn handjes waren gelijk niet meer droog en voelde heerlijk zacht aan. Ook mijn nagels zagen er een stuk beter uit hierna.

Wat ook een wonder voor mijn handen was en veel gebruikt werd. Is de Merci Handy Flower Power Hand Cream. Deze zat ook ooit bij een beauty box, ik weet alleen echt niet meer welke. Deze handcrème laat mij echt denken aan kauwgum van vroeger, hij ruikt in ieder geval wel zo. Er zitten ook soort van roze kleine bolletjes in, ik weet niet waar ze voor dienen. Maar ze deden hun werk goed. Want mijn handen werden wel gevoed erdoor.

Ook mijn voeten kregen wat extra aandacht in maart. Ik gebruikte de Foot Peeling Mask van Masque Me Up. Dit zat ook in een van de Goodieboxen. Goed product, jammer dat ik niet het ultieme genot kon bereiken, want toen ik op de helft van de tijd was, belde er iemand aan. 😦 Voor de volle 5 minuten die dis maskertje mijn voeten raakte heeft het wel twee zachte voetjes achtergelaten.

En off course heb ik de heerlijk ruikende, limited edition douche gel van Fa Keep Calm and love winter ook opgemaakt. Jammer dat dit een LE is want hij ruikt echt veel te lekker om hem niet nog een keer te kopen!

acs_0794-1

Overige:

acs_0796

Dit keer bij de overige producten, heb ik een esthetische olie van Geurwolkje opgemaakt in de geur Fris Briesje. Waarom ik dit non beauty product toevoeg bij mijn beauty trash? Omdat ik mediteer, mijn schoonheidsslaapjes en mijn rust pak, allemaal onder het rustige gezoem van een Geurwolkje. En wat is het beste product voor beauty? Rust!

acs_0791-1

Yay! In maand maart al wat minder producten. Mijn favoriet blijven toch wel de Mudmasky en de Shea Butter Coconut Hair Mask. Mijn minst favoriet van deze maand was wel de Rituals shampoo. Trouwens in maart heb ik 3 zeepjes opgemaakt die totaal geen trash overhouden, hier streef ik dus uiteindelijk naar. Maar voor nu gooi ik bijna alles in de plastic container en ik ga weer verder met het opmaken van de honderden producten die nog in mijn laden liggen.

xx

Antje Not so Eco La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s