Mijn week in foto’s 18.

Geen reacties

Processed with VSCO with c1 preset

Maandag had ik onwijs chill met Jimi gespendeerd. Niet echt gekke dingen gedaan, maar wel lekker met elkaar gekeuteld. Dinsdag was het back to reality, ik moest weer werken en maakte weer een lange dag. Na werk had ik Jimi opgehaald bij wat vrienden en daar nog even lekker vega roti gegeten. Kapot en moe ging ik erna naar bed.

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

En volgens mij was de roti niet helemaal goed, want ik was aardig ziek de volgende ochtend. Goed uitgeziekt en uitgerust heb ik heerlijk woensdag samen met Jimi gegeten in het kaarslicht. We gaan proberen om elke avond gezond en lekker voor elkaar te koken. Nu even klaar met al dat bestellen, eventjes goed zorgen voor elkaar.

Processed with VSCO with f2 preset

Donderdag had ik weer een lange werkdag achter de rug. Thuis aangekomen, heb ik een heerlijke tomatensoep gemaakt en hebben Jimi en ik weer gezellig samen gegeten. Ik kan hier wel aan wennen hoor. Laatste tijd hebben we het best wel vaak over samen wonen, ik vind het heel leuk en spannend tegelijk. Wij hebben een tijdje bij elkaar gewoond, maar er waren altijd huisgenoten bij, dus het is toch anders. Ik denk persoonlijk dat wij het wel aankunnen, maar je weet maar nooit. In ieder geval pas over een paar jaar.

Vrijdag na weer een onwijs lange werkdag, was ik wel toe aan weekend. Zaterdag was ik dan ook lekker vroeg mijn nest uit om allemaal klusjes te doen in mijn huis. Toen ik net lekker bezig was, klopte onze buurman aan. Lekkage! Oohhh, dus de loodgieter moest komen en weer extra opruimen allemaal. Echt onwijs kut voor onze buurman ook. Wel echt een plus puntje, de kat van de buurman was hele tijd bij ons op bezoek, zo lief.

Zaterdag avond had ik nog beetje geknutseld en een opbergdoos gemaakt en gekookt voor Jim en mij. Ook kwam het pakketje van Herbs & Crafts binnen en ik kan niet wachten op de online workshop!

Processed with VSCO with c1 preset

 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Zondag lekker aan mijn blog gezeten en deze grote pot geverfd. Jimi had deze pot bij het grof vuil gevonden. Ik snap het echt niet dat soms zulke bruikbare dingen bij het afval zitten, maar ik word er alleen maar blij van als ik het vind. Dood en brood dingen ;).

Zo gelijk mijn Strelitzia verpot, hopelijk wordt die nog groter en krijg die mooie bloemen.

Wat heb ik gelezen deze week: Precies 1 bladzijde uit het boek ‘Brisingr’ van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: RuPaul’s Drag Race natuurlijk en Jimi en ik zijn begonnen aan een nieuwe serie Freud op Netflix. OMG CHECK HET!! Zo goed! Je moet er wel hele tijd je aandacht bij houden want het is in het Duits en er gebeurt allemaal shit.

Ik was niet alleen creatief ik was ook best productief dit weekend en heb dan ook zin in een nieuwe week! Jij ook?

xx

Antje Productief en creatief La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s