Goodiebox: Perfectly Imperfect

Geen reacties

acs_0802

Ik ben dit keer een beetje laat met het unboxen van deze Goodiebox. Dit komt omdat ik een weekje heb gelogeerd bij mijn ouders. Maar beter laat dan nooit toch? Heb je de inhoud van deze box nog niet gezien, of ben je benieuwd naar mijn first impression? Laten we dan snel beginnen met het unboxen.

acs_0804

Wat mij als eerste opvalt is dat er geen boekje bij zit. Ik vind het echt super dat er zo papier mee bespaard wordt. Ook handig dat alles online staat. In eerste instantie dacht ik dat ze hem hadden vergeten, maar iedereen die ik vroeg had hem ook niet in hun box. Ook al vond ik het boekje heel leuk, toch kan ik hier zeker mee leven.

ECOOKING | Cleansing Gel | Winkelwaarde: €28,58 voor 200 ml
acs_0807

Het eerste product is een cleansing gel en dat is altijd welkom. Vooral eentje die helemaal vegan is. Er zit geen geur aan en het is lekker dik en plakkerig. Na het uitproberen kan ik je vertellen dat mijn huid heel zacht aanvoelt. Ik gebruik op dit moment een andere cleansing. Zodra die op is ga ik deze gebruiken voor mijn ochtend en avond routine. De verpakking is een tester van 125 ml.

PESTLE & MORTAR | Pure Hyaluronic Serum | Winkelwaarde: €43 voor 30 ml
acs_0809

Het tweede product is een kleine verpakking van 6 ml die een beetje onhandig oogt haha. Mijn eerste gedachte was dan ook ‘kan dit dicht na gebruik?’. Maar deze serum beloofd je een maximale hydratatie, die door het hyaluronzuur je fijne lijntjes moet vullen om uitdroging van je huid te voorkomen. Ik ben benieuwd, persoonlijk denk ik als de verpakking dicht kan dat ik het uiteindelijk 6 keer kan gebruiken voordat het op is.

DR BOTANICALS | Lemon Superfood All-In One Rescue Butter | Winkelwaarde: €18 | full size
acs_0811

Yay! Dr. Botanicals! Dit is oprecht het eerste product in deze box die mij een beetje opvrolijkt als ik naar de inhoud van de Goodiebox van deze maand kijk. In deze vrolijke oranje tube zitten 96% natuurlijke producten die alleen maar wonderen voor je huid doen. Hij ruikt ook nog eens heerlijk naar citroen. Oh trouwens een kleine tip: bewaar je Dr. Botanicals producten in de koelkast, vooral nu de temperaturen warmer worden.

MASQUE ME UP | Spot On Pimple Patches |Winkelwaarde: €13 | full size 

acs_0806

Ehum, leuk product maar echt geen 13 euro waard. Ik heb precies deze patches ooit gekocht voor 10 euro, dus heel stiekem voel ik me een beetje bedrogen door de prijs die ze geven. Dit heb ik ook wel eens eerder gezegd over andere beauty boxen die ik bestel. Maaaaaar terug naar het product: het is flex, toch kunt je zulke patches heel makkelijk zelf maken. Ruik ik daar een DIY post?

PAESE | Argan Micellar Solution | Winkelwaarde: €9,95 | full size
acs_0808

 

Het laatste product is een micellair water. Altijd handig, simpel maar handig. Die gaat  dan ook snel op bij mij.

acs_0805

Mijn uiteindelijke mening over deze box? Ik hou echt van Goodiebox maar ze geven ons soms zulke gave boxen en dan komen ze met een box zoals dit. En dan is de hoge verwachting die je van hun krijgt in 1 klap weg. Sorry maar ik vond deze box dus vergeleken met hun vorige box niet heel bijzonder. Naar mijn mening waren er weel veel testers en veel producten waarmee ze al vaker kwamen. Dit keer van een ander merk. Aan de andere kant is het wel leuk, want zo kun je veel producten uitproberen, maar soms wil je gewoon iets nieuws. Ik hoop dat de volgende box wat meer een wauw effect oplevert, zo als hun meeste boxen doen. De naam van de box is wel van toepassing.

Wat vond jij van deze box?

xx

Antje

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s