Mijn week in foto’s 19.

Geen reacties

Deze maandag begon voor mij met koffie en een gezichtsmaskertje. Ik was opgestaan met een onwijs positief gevoel. En ik voelde mij onwijs gemotiveerd om deze week aan te pakken. Die extra vrije dag op dinsdag kwam dan ook goed uit. Ik had alles van mijn to-do lijstje afgevinkt en heb lekker veel tijd besteed aan mijn blog. Sharon en Mowena kwamen langs en hielpen mij met foto’s maken voor een blogpost.

Woensdag was weer een drukke dag op werk, maar eindigde lief met Jimi. Lekker gekookt, series gekeken en gefacetimed met familie. Jimi had voor dat laatste een mooi oplossing…

Ook ben ik begonnen met het verven van een penny board van Jimi.

Processed with VSCO with m5 preset

De rest van de week was het letterlijk: wakker worden, eten, werken en weer slapen. Ygor maakte dat allemaal goed met zijn cuteness.

Weekend eindelijk in zicht, ik heb dan ook zaterdag heerlijk buiten gespendeerd met mijn vrienden (op de nodige afstand).

c129191c-341b-4281-8e0b-a02c3dd9fb2c

Zaterdagavond waren Jim en ik nog langs een vriend Nick gereden die jarig was. Hij had een hamster en ik werd er helemaal verliefd op. Je voelt het al aan he? Ik ga een hamster halen! Ik heb een kooi en allemaal accessoires gekregen van Nick en de nodige informatie. Ik ga nog een weekje mezelf goed inlezen en volgend weekend ga ik langs de dierenwinkel. Woeeeee, kan niet wachten!!

Dit was echt de highlight van mijn week, want voor de rest was deze week eigenlijk vrij rustig. Dit komt vooral door het feit dat ik helemaal verslaafd ben aan de serie La Casa De Papel. Jaja, ik ben late to the party, maar boeiee want ik ben helemaal verkocht. Ik heb dan ook mijn zondag vooral besteed aan het kijken van de serie. Oh en mijn vrijdag en zaterdagavond ook, lol.

img_8765

Een samenvatting van mijn week was: maskers, series kijken en Ygor die zondag jarig was. Maandag krijgt hij daarom extra veel knuffels van mij.

Hoe was jouw week en aan welke serie ben jij op dit moment verslaafd?

xx

Wat heb ik gelezen deze week: I trieddd!!! Ik heb zelfs het boek mee naar werk genomen, maar het lukt niet. Ik heb mezelf wel echt beloofd om zondag iets te lezen.

Wat heb ik gekeken deze week: 

RuPaul’s Drag Race – afgekeken.

Freud op Netflix – afgekeken, ga het echt kijken. Echt een goede serie.

Begonnen aan La Casa De Papel en ben nu al bij seizoen 2.

 

Antje Netflix is My Life La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s