Antje Test: Facial Mask Set van de Action.

2 reacties

acs_0858

Dit keer een bijzondere Antje Test, namelijk van de Facial Mask Set van de Action. Ik test deze 7 maskers met ‘special caring formulas’ elke dag van de week voor je. Ben je benieuwd of ik resultaat zag en wat ik van de maskers vond? Ik zou zeggen, scroll lekker naar beneden en find out.

acs_0856

Even wat algemene informatie voordat ik met mijn 7 dagen Antje Test begin. Deze set bestaat uit 7 gezichtsmaskers: 4 gel maskers, 2 mud maskers en 1 peel off masker. De 3 soorten maskers hebben dan ook allemaal hun eigen gebruiksaanwijzing achterop de verpakking. Daar staan ook alle ingrediënten. Om dit geen mega lange post te maken (wat het waarschijnlijk wel wordt) heb ik i.p.v. alles uit te schrijven, foto’s gemaakt van de nodige informatie.

img_8807

acs_0855

Let op; ik test dit op mijn eigen huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Test daarom altijd eerst op je elleboogplooi of je er geen allergische reactie van krijgt. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Maandag – Facial Gel Mask Watermelon 

Ik begin maandag met een gel masker, ik hou van watermeloen dus dit is een goede keus. De verpakking is gelijk moeilijk open te krijgen en ik struggel er een beetje mee. Er komt heel licht een watermeloen geur vanaf. Verrassend is dat in een best wel klein verpakking er aardig wat inzit. Ik kan het dan ook flink dik insmeren, ook droogt het best snel op.

 

Na het afspoelen: 

Mijn huid ziet er egaal uit en heeft een lichte glans af. Toch voelt mijn huid niet echt zacht aan. Ik ben niet helemaal weg van dit masker eerlijk gezegd.

acs_0849

acs_0854

Dinsdag – Facial Gel Mask Orange

img_6096

Dinsdag was het tweede masker aan de beurt. Ik ging met de klok mee dus het was weer een gel masker. Net als bij de vorige verpakking, had ik een beetje moeite met het open krijgen ervan en zat ook hier enorm veel in. Het masker verdeelde makkelijk over mijn gezicht en verkoelde mijn huid. Geur?? Welk geur? Ik ruik echt niks, laat staan een sinaasappel. Door de jelly structuur en de hoeveelheid die ik op mijn gezicht had gesmeerd, begon mijn gezicht aardig te kriebelen.

Na het afspoelen: 

Ook nu heeft mijn huid een lichte glans, maar voelt het wel extreem droog aan. Dit masker moet wel echt mijn minst favoriete zijn.

Woensdag – Facial Peel Off Mask Cucumber

acs_0851

Ik ben dus totaal geen fan van peel-off maskers. Vooral de maskers die onwijs kleverig zijn en sterk geparfumeerd naar alcohol stinken. Dus, moet ik dit echt op mijn gezicht smeren?? Ook hier zit heel veel in, dus dit wordt lekker sticky. Ik smeerde het weer lekker dik in en nu wachten.

Na het afhalen: 

Het droogde echt eeuwen, the legend says dat ik nog steeds aan het wachten ben. Maar dit is by far het slechtste masker die ik ooit heb geprobeerd, vergeet wat ik hiervoor zei. Ik heb in totaal 6 x mijn gezicht gewassen en gescrubd erna, want het ging er gewoon niet van af!! OOOHH, ik ben nu voor de 3de dag al onwijs teleurgesteld.

Donderdag – Facial Mud Mask Lemon 

acs_0850

Helaas is ook dit verpakking moeilijk te openen. Maar bij het openen ruikt de inhoud echt heel lekker. Qua inhoud is ook deze kleine tube tot de rand gevuld, ik kon het dan ook lekker dik insmeren. Ehum.. oke mijn huid kan best wel wat hebben, maar na een tijdje begon dit wel echt te branden. Op een schaal van 1 tot 10 brand mijn gezicht als een 8. Ik hoop oprecht dat ik geen allergische reactie hiervan krijg. Het brandt vooral op mijn voorhoofd en onder mijn neus. Ik ga dit eraf halen, want het is het niet waard.

Na het afspoelen: 

Mijn gezicht is rood, maar voelt wel zacht aan. Was dit een peeling? Lol. Dit was in een grote NOPE voor mij.

Vrijdag – Facial Gel Mask Red Fruit 

acs_0848

Een gel masker dit keer, hopelijk laat dit masker mij een beetje van deze set houden. Het begint in ieder geval goed, want de verpakking gaat makkelijk open en het geeft een fijne geur. Er zit lekker veel in en het verdeelt makkelijk. Wel prikt het een beetje bij mijn wondje op mijn gezicht. Ik heb wel de hele tijd het gevoel alsof het van mijn gezicht af drupt. Maar dat kan komen door de hoeveelheid die ik op heb gesmeerd.

Na het afspoelen: 

Ik vind dit masker vergeleken met de andere best chill. Zeker 20 keer beter dan de voorgaande. Mijn huid heeft een glans, ook al voelt het niet echt zacht aan, het oogt in ieder geval gezond.

Zaterdag – Facial Gel Mask Berry 

acs_0846

And another jelly mask, met lekker veel inhoud. Ook dit masker heeft een lekker geurtje. Het verkoelt lekker mijn huid en brandt minder dan de vorige.

Na het afspoelen: 

Dit vond ik een goed masker. Mijn huid is ook voor het eerst zacht erna. Dit maakt mij blij, hopelijk is de laatste geen teleurstelling. Want helaas waren de eerste 4 dat wel.

Zondag – Facial Mud Mask Coconut 

acs_0844

Laat dit alstublieft een goed masker zijn, laat dit alstublieft een goed masker zijn, laat dit alstublieft een goed masker zijn. Oh this is the end, het is zover voor het laatste masker. Wordt dit het masker waarmee het allemaal goed gaat eindigen? Of is dit masker ook een fail? Het heeft wel echt een heerlijke geur + textuur. Smeert soepel over het gezicht, maar brandt wel een beetje. Dus van mijn part kan het er wel mee door.

Na het afspoelen: 

Mijn huid voelt zacht aan, maar that’s about it. Hmmm.

acs_0845

Nou dan nu mijn eindbeoordeling:

WAT HAD IK VERWACHT VOOR €4,00?????

Ik heb wel echt precies gekregen waar ik voor betaald had.

acs_0857

Hey, maar Ant raad je dit masker aan? De 3 maskers die soort van oke zijn, zijn het helaas niet waard. Dus nee ik raad deze set helaas niet aan. Maar nogmaals, het is mijn mening en jij mag lekker zelf weten wat jij koopt. Wel kan ik je vertellen dat Action veeeel betere maskers in huis heeft liggen, die wel hun werking doen. Want trust me, ik heb echt geen resultaat gemerkt.

xx

Antje Zegt: Its a no for me La Angel

 

 

 

2 comments on “Antje Test: Facial Mask Set van de Action.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s