Mijn week in foto’s 20

Geen reacties

Processed with VSCO with m5 preset

Maandag mocht dan wel moeizaam beginnen. Het eindigde in ieder geval vol energie. Want ik heb een hamster geadopteerd! En hoe toevallig is het dat de deur werd geopend door mijn oude klasgenootje, aan wie ik laats dacht. Ik hou echt van het universum en het mysterie eromheen. Law of attraction dit wel; Ik wou een hamster en zij wou graag een nieuw huisje voor hem vinden. Besef, ik heb de advertentie op marktplaats gezien, dus ik had geen idee wie diegene was. Anyway, meet Donatella Versace aka Dona. Mijn nieuw kindje, die nu nog een beetje sluw voor me is. Dus heb jij tips voor me, deel ze dan vooral!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Wat je al kunt verwachten is dat ik jullie ga bombarderen met foto’s van Dona. Aangezien mijn week helaas niet zo boeiend was, omdat ik alleen maar heb gewerkt. Mijn enige hoogtepuntjes waren dan ook Dona en de zonnebloempitjes die ik heb gekregen van een collega. Ben zo benieuwd of er daadwerkelijk bloemen uit komen.

Processed with VSCO with g3 preset

Voor de rest heb ik heel de week heerlijk gekookt, waaronder ook de vegan curry (waarvan ik al meerdere keren meld dat ik het recept zal delen).

Ook kwam deze week de nieuwe Styletone binnen, dus verwacht soon de unboxing post.

Processed with VSCO with f2 preset

De rest van de week heb ik gespendeerd aan het kijken naar Le Casa de Papel, ik heb die dan ook uitgekeken in 1 week. Lol. Daardoor ben ik echt nog meer van de Spaanse taal gaan houden, waardoor ik nu met een app het een beetje probeer te leren. Ik zal jullie na een week vertellen hoe ver ik ben. Vraag me oprecht af, of het ooit iemand is gelukt om de taal zo te leren? Maar ah ja, proberen kan geen kwaad.

Processed with VSCO with f2 preset

Mijn weekend was trouwens net zo saai als mijn week. Ik heb mijn huis schoongemaakt (mijn kledingkamer opgeruimd) en eigenlijk een beetje niks gedaan. Gezeten aan mijn blog en dat was het eigenlijk.

Oh en ik heb eindelijk weer eens 2 bladzijdes uit het boek Brisinger gelezen.

Processed with VSCO with f2 preset

Hopelijk is mijn aankomende week wat boeiender en vol met liefde en plezier. En die van jou ook!

Processed with VSCO with f2 preset

Love ya!

xx

Antje is saai La Angel

Ps:

Wat heb ik gelezen deze week: Al dus de bladzijdes uit het boek Brisingr van Christopher Paolini

Wat heb ik gekeken deze week: 

La Casa De Papel.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s