Mijn week in foto’s 21.

Geen reacties

Maandag: druk, druk, druk! Ik ben zo kapot van deze dag, dat ik meteen gewoon mijn bed in wil duiken en slapen. Maar ik ben een goed 50s huisvrouwtje, dus we gaan eerst heerlijk koken voor mijn vent. Grapje, ik kook voornamelijk voor mezelf en mijn vent krijgt de restjes. Vegan burgertjes zijn the best.

De postbode maakte deze maandag overigens wel wat beter. Want de nieuwe Goodiebox kwam weer binnen. Of het wat was, moet je zelf maar even lezen in de aparte post die ik schreef. Voor nu laat ik lekker mijn maandag voor wat het is en duik ik mijn nest in.

Dinsdag had ik mezelf lekker chic aangekleed om weer heel intensief te werken. Door de Corona is het alleen maar drukker geworden. Mijn werk vraagt daarom ook echt al mijn aandacht op dit moment. Dit kun je misschien terugzien aan mijn blog. Soms vergeet ik gewoon iets te plaatsen omdat mijn hoofd volop in werk is.

Mijn moeder heeft mij weer eens verwend met iets heerlijks uit Duitsland. Nieuwe producten om uit te proberen! Jullie moeten ook echt mijn moeder bedanken voor de dingen die ze voor mij koopt. Want zo kan ik jullie namelijk vertellen of het wel waard is om te kopen of niet, haha.

Woensdag had mijn moeder een overheerlijke worteltaart gemaakt. Waarvan ik echt ooit een recept ga plaatsen. Net zoals ik ooit het recept van de Vegan Curry ga plaatsen, haha. Maar deze taart was zo lekker niet normaal.

Donderdag was ik lekker vrij dus zijn Demy, Jimi en ik naar een afgelegen skateparkje gereden. Jimi heeft lekker geskate en Demy en ik hebben onszelf volgestopt met eten (naja ik) en creatief getekend.

Vrijdag moest ik weer werken, gelukkig wel een kort dagje. Terug naar huis was ik aan het wachten totdat het Erasmusbrug weer open ging. Vind dit er altijd zo bijzonder uitzien, haha.

Thuis was ik lekker productief bezig en heb ik Dona’s kooi schoongemaakt. Zaterdag heb ik ook mijn kooi (kamer) schoongemaakt en heb ik de hele dag aan mijn blog gezeten.

Zondag was eigenlijk een beetje hetzelfde. Ik had eerst plannen om naar het park te gaan, maar omdat het regende heb ik heerlijk de hele dag binnengezeten. Lekker aan mijn blog, true crime gekeken en maskertjes gedaan. Echt een zondag die ik nodig had.

Mijn Spaanse les gaat trouwens nog steeds goed. Ik ben nog steeds benieuwd hoe lang ik het vol ga houden, haha.

Heb jij al wilde plannen voor de aankomende week? Ik ben in ieder geval goed opgeladen en kan de volgende week weer aan. Yay, lekker veel werken weer, haha.

Wat heb ik gelezen deze week: Ik ben weer lekker volop aan het lezen in het boek Brisingr van Christopher Paolini

Wat heb ik gekeken deze week: True Crime series op Youtube en random dingen op Netflix.

xx

Antje is druk La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s