Beauty Trash: april.

5 reacties

Wow, ik weet niet of het zo is, maar de BT van april voelt echt aan als de meeste trashy maand ooit. Daarmee bedoel ik, dat ik volgens mij nog nooit zoveel heb opgemaakt vergeleken met de maanden hiervoor. Ik weet niet of het daadwerkelijk zo is, maar het voelt wel zo. Ben je geïnteresseerd geraakt naar mijn beauty afval van de afgelopen maand? Lees dan snel verder.

acs_0910

Voor in het haar: 

acs_0912

Qua haarproducten heb ik het wel rustig aan gedaan, al zeg ik het zelf. Eindelijk weer eens een (no waste) shampoo bar opgemaakt, die ook nog eens van een vriendinnetje van me is. De Stimulate me shampoo bar van Herbs & Crafts. Echt to die for hoor, ik weet niet zeker of het daar door komt, maar mijn haar groeit echt als kool sinds ik haar producten gebruik. Vriendin of niet, ik ben wel altijd eerlijk naar jullie toe over producten die ik gebruik. Dus ga ik eventjes heel eerlijk met jullie zijn: I FUCKING LOVE IT! En dat kun je ook wel zien aan de hoeveelheid shampoobars die ik wel niet heb van haar (en de hoeveelheid die ik al op heb gemaakt zonder verpakking). 

Ook gingen er best veel haarmaskers op in april. Als eerste de intense repair 3 day hair treatment van SOO’AE die ik natuurlijk had gekocht bij de TK Maxx. In begin was ik onwijs benieuwd om dit haarmasker uit te proberen. Maar ik was snel teleurgesteld, omdat geen een van de maskers uit deze pack mijn haar qua lengte kon bedekken. Alle drie de maskers roken wel onwijs lekker, maar of ze echt hun werk deden? Dat durf ik niet echt te zeggen. De verpakking is wel onwijs cute, dat was voornamelijk de reden waarom ik deze maskers had gekocht.

Het tweede masker van Hip Chick Taming Lion Mane Hair Mask heb ik gekocht bij de TK Maxx voor €4,00. Ik heb dit masker al vaker gebruikt en ik vind hem dan ook best goed. Je moet er wel echt de tijd voor nemen, dus gebruik hem dan ook als je een lekker relaxdagje hebt.

Het derde haarmasker heb ik net als bijna al mijn producten bij de TK Maxx gekocht. Echt love die winkel. Maar voor dit innisfree camellia essential hair mask pack moet je ook echt de tijd nemen. Eerlijk is eerlijk ik kreeg niet echt een ‘wauw mega volume’ effect, maar het kon ermee door. Ik vond het eenmalig uitproberen van dit haarmasker wel genoeg.

Ook heb ik in april weer eens mijn haar geverfd met de haarverf van Syoss. Gewoon gekocht bij mijn lokale Etos. Het eerste wat ik ga doen als de kappers open zijn, is mijn haar verven. Want met deze verf gaat het snel naar de oude kleur. En dat is niet echt waar we bepaald voor gaan makker.

Het laatste product voor mijn haar wat in april op ging, zijn de vegan Hair Growth Formula 45 kauwbare gummies. Ik heb ze eerder gebruikt en als ik ze niet had gekregen bij de vegan Goodiebox zou ik ze niet nog een keer kopen. Ik merkte echt niks. Mijn haar groeit sneller van de shampoobar van Herbs&Crafts dan van 22 dagen die gummys kauwen.

Zover voor het haar.

acs_0911

Voor het gezicht: 

acs_0915

Ehum, waar zullen we eens beginnen…. Ik ga denk ik dit in categorieën verdelen, maskers, verzorgingsproducten en make-up. Anders gaat het echt een chaos worden.

Van de maskers ging als eerste de I’m Real Rice Sheet Mask van Tony Moly op. De uitgebreide review vind je hier.

Ook heb ik toch maar besloten om het gele masker van Hema op te maken i.p.v. weg te gooien. Hiervan heb ik ook ooit een uitgebreide review overgeschreven.

acs_0916

Omdat ik de laatste tijd best wel heftige, donkere kringen onder mijn ogen heb, ging ik verschillende eye patches gebruiken. De schattige, roze Princess Eye Patches van Kocostar, die ik ooit in een Goodiebox had gekregen. En de Cucumber under-eye pads van de Action. Beide waren niet echt een groot succes. Die van de Action brandde onwijs erg. En die van Kocostar waren ook niet echt bijzonder. Sowieso denk ik dat die maskers mij niet gaan helpen, aangezien ik waarschijnlijk gewoon een Vitamine D te kort heb. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ik heb geen wallen! Dus maybe hebben die dingen toch ergens hun werk goed gedaan. (Soms vraag ik mij echt af waarom jullie mijn reviews lezen. Als ik dit terug lees denk ik echt bij mezelf: nice way of selling a product Ant, 10 reten.)

Een maskertje van Balea kon in april natuurlijk niet ontbreken. Zoals je waarschijnlijk (in de duizenden posts) hiervoor hebt gelezen, neemt mijn moeder wel eens een maskertje voor me mee uit Duitsland. Ik ben echt een mega fan van Balea en dit Vital Tuch Maske vond ik dan ook zeer goed. Mijn huid was zoals altijd stralend na gebruik. ALS JE OOIT IN DUITSLAND BENT, KOOP HEEL DE DM LEEG, JE KRIJGT GEEN SPIJT GELOOF ME. OK DOEI.

Als laatst heb ik een hele week deze Facial Mask Set van de Action geprobeerd. Ook hiervan heb ik een uitgebreide review geschreven. LEZEN DUS!

acs_0917

Jezus ik ben niet eens op de helft van de producten en het is nu al een mega post. Maar laten we doorgaan naar de verzorgingsproducten van mijn pretty face (lol).

acs_0918

Het werd warmer en ik smeerde dikkere lagen zonnebrandcrème op mijn gezicht. Vandaar dat er ook 2 tubes op gingen. Als eerst een heel goed product, de ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 15. Deze kreeg ik ooit in een Goodiebox. Het is niet voor niets dat dit een favoriet onder de leden van de Goodiebox is. Echt een hele dikke en fijne zonnebrandcrème. Voor een zonnebrandcrème vond ik hem overigens echt lekker ruiken. Also, heb je ooit gezien dat mijn gezicht verbrand was? Nee! Gebruik zonnebrand! Ik heb trouwens echt lang over deze tube gedaan en ik smeerde elke dag. 

De tweede zonnebrandcrème die ik heb opgemaakt is van Nivea SPF 30. Naja, niet echt bijzonder, maar wel goed. Ook de crèmes van Nivea ruiken lekker en doen echt hun werking. 

Weer een product wat ik heb gekocht bij de TKMaxx. De Pearlessence Rosewater Vinegar Balancing Face Mist. Nou een hele mond vol, maar een goed product. Ruikt onwijs lekker naar rozen en was een fijne toevoeging aan mijn skincare routine. Ik gebruikte het als een soort toner. 

Het volgende product is een cleansing gel van LA MER. Het is maar dat ik dit product van mijn moeder kreeg, want anders had ik hem nooit zelf gekocht. Belachelijke prijzen, want zo bijzonder is het ook weer niet. €92,70 voor een tube als dit. Joee. 

Reinigingsdoekjes van Balea zijn altijd flex. Even snel iets corrigeren of je lipstick of oogmake-up verwijderen. Deze waren dan ook lekker zacht en roken zeer aangenaam. 

Ooohh, ik kan eindelijk het einde van de tunnel zien, want we zijn aangekomen bij de make-up. 

acs_0920

“It’s a crime not to prime’ alhoewel deze primer van Figs & Rouge beetje zelf een crime was. Hij was niet bepaald mijn favoriet, maar hij had wel een mooie glans. Geur was ook mehh, ben betere producten van hun gewend. 

De concealer zonder naam (sorry heb echt geen idee waar die van is) die ik ooit in een Styletonebox heb gekregen. Moest ik gewoon weggooien, totaal geen dekking en hij stonk. Hij was niet op, maar hij moest weg want volgens mij is die allang over datum. iiieehhh. 

Het 3de product is de stinkende bronzer van AME BEAUTY die in de Styletone van juni zat. Hij was wel aan de vettige kant, maar hij bleef wel echt de hele dag zitten. Na een tijdje wen je wel aan de specifieke geur, lol. 

Een mascara van essence Volume stylist 18h curl & hold heb ik ook in april opgemaakt. Ik hou oprecht van alle mascara’s van essence en deze kon natuurlijk niet ontbreken. 

De Long Lasting Make-up Fixing spray van de Etos is niet daadwerkelijk op. Maar de verpakking was zo vervelend dat ik hem heb toegevoegd aan een andere fixing spray die bijna op was. Dit is een prettige budgetvriendelijke fixing spray, alleen de verpakking is dus wat minder. 

acs_0914

Voor mijn body: 

Mijn handen hadden de afgelopen maand wat extra verzorging nodig door al die alcohol. De Hand Moisture Pack van Kocostar was hier perfect voor. Mijn handen voelden extra zacht erna en waren opvallend gehydrateerd. Ik had geen droge plekjes meer. Deze had ik ooit ontvangen in een Goodiebox. 

acs_0913

In april kreeg ik ook nog eens een inzicht. Oke hier komt die, ben je er klaar voor? ‘Waarom maak ik al mijn parfums op, terwijl ik lade vol heb met testers?!?!” Dus dat doe ik vooral nu. Deze maand waren dat de testers van Chanel n 5 en Cartier Baiser Vole. Beide luchtjes zijn heerlijk maar ik ga ze niet aanschaffen, trust me I’ve got enough, 

acs_0921

Overige:

Qua een overig product vind ik, dat het tandenborstelopzetstukje van Philips Sonicare in deze categorie hoort. Dit zorgt namelijk voor een mooie en gezonde glimlach. 

acs_0922

Pff, 100 producten verder en we zijn eindelijk bij het einde van deze post. Ik heb wel echt mega veel producten opgemaakt en de meeste gaan dan ook in een plastic container. Mijn favoriet van de maand april was de Herbs & Crafts shampoobar.

Wat vind jij van de producten die ik heb opgemaakt? Heb jij die wel eens geprobeerd? En wat was jouw beauty trash van de afgelopen maand? Laat mij het vooral weten in de reacties of in een DM op Instagram.

Joeee ik ga verder met het opmaken van andere producten.

xx

Antje volle tas naar de plastic container La Angel

5 comments on “Beauty Trash: april.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s