Antje Test: Clay Sheet Mask.

2 reacties

Hoi wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze Antje Test. Vandaag test ik voor jou een soothing and calming Clay sheet masker van de Action. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan vooral even mee.

Ik zag dit masker liggen bij de Action en ik moest hem meenemen. Hij zag er namelijk uit als een masker wat eerder bij de TKMaxx zou liggen. Ik kreeg er een beetje een K-Beauty gevoel bij, jij ook? Dit is de eerste keer dat ik een klei sheet masker ga gebruiken, dus ik ben heel nieuwsgierig hoe dat gaat uitpakken. Op de achterkant kun je (zoals bij de meeste maskers) de ingrediënten, de gebruiksaanwijzing en verwachtingen vinden. Dit masker zou je huid moeten verzachten en kalmeren. Laten we beginnen.

Let op; ik test dit op mijn eigen huid, op jouw huid kan het altijd anders reageren. Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. 

Laten we beginnen:

Je weet waarschijnlijk de stappen van het aanbrengen van een masker al, maar hier dan maar nog een keer stap voor stap uitgelegd:

1. Reinig de huid goed en bij voorkeur een peeling gebruiken zodat je de dode huidcellen hebt verwijderd en de werkzame stoffen van het gezichtsmasker goed kunnen intrekken.

2. Maak een klein handdoekje nat met warm water en stoom je gezicht ermee.

3.. Breng het gezichtsmasker aan volgens de instructies op de verpakking:

Verwijder het folie en breng het 2-delige masker aan op een droge, schone huid waarbij de uitsparingen over je ogen, neus en mond vallen en druk aan voor goed contact met de huid. Laat vervolgens 10 – 15 minuten zitten en spoel af met warm water.

4. Breng hierna desgewenst een serum aan en de dag- of nachtcrème. Ik persoonlijk doe altijd 1. toner 2. serum 3. dagcrème 4. zonnebrandcrème(!) en dagcrème of als je gaat slapen alleen nachtcrème. 

Verpakking: Zoals ik al eerder zei, vind ik de verpakking er leuk uitzien. Het trekt je aandacht en is makkelijk open te krijgen. 7.

Geur: Ruikt echt heel lekker. 8. 

Textuur: Dit masker bestaat uit 2 delen, verpakt in 2 stukken plasticfolie die je van 2 kanten moet lostrekken. De textuur is best apart want het is letterlijk klei dat op een sheet masker is gesmeerd. Het voelt ook een beetje gek, maar verkoelt wel de huid. 7.

Werking: Het masker verkoelt echt mijn huid, het trekt niet en na het afspoelen voelt mijn huid heel zacht aan. Bij het eraf halen lijkt het alsof je schimmel op je gezicht hebt zitten, haha. 7.

Voordelen: Het doet wat het beloofd.

Nadelen: Het past helaas niet helemaal op heel mijn gezicht.

Waar te koop en hoe duur?  Bij de Action voor €0,90

Hey, maar Ant raad je dit masker aan? Ja hoor, het is een goed masker voor een heel klein bedrag.

Heb jij dit masker al geprobeerd of ga je dit masker nog proberen? Laat mij dan jouw mening weten in de reacties.

xx

Antje ‘dit is geen schimmel op mijn gezicht’ La Angel

2 comments on “Antje Test: Clay Sheet Mask.”

  1. Pingback: Beauty Trash: Mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s