Mijn week in foto’s 22.

Geen reacties
 

Alhoewel mijn maandag met een drukke werkdag begonnen was. Was het geëindigd met een gezellig bezoekje aan Ashley en Rene. Ik bracht Ashley haar verjaardagscadeautje langs met een appeltaartje. Lekker geknuffeld met Biggie en bijgepraat met Rene en Ash.

Processed with VSCO with m5 preset

Dinsdag was ik blijkbaar niet de enige die heel erg moe was. Bij thuiskomst trof ik Jimi zo aan in bed, volgens mij had meneer een zware dag en om uit bed komen. Want toen hij zich had aangekleed viel die weer inslaap.

Woensdag na werk vond ik het weer tijd worden om mezelf te verwennen. Dus had ik via Treatwell een afspraak geboekt bij Adam | Eva aesthetics. En wat ben ik goed geholpen! De service, de behandeling, alles was top! Sophie heeft echt gouden handen. Ik was zelf zo tevreden dat ik een cadeaubon had gekocht om aan Jimi te geven, zodat hij ook eens een keer deze behandeling kon krijgen. Oke, sorry als je hier niet tegen kan, maar check wat er allemaal uit mijn gezicht kwam.

Heftig hé! Nu mijn gezicht heerlijk is gereinigd, doen al die crèmes en serums die ik gebruik ook beter hun werk. Trouwens, Sophie werkt met Paula’s choice. Kijk wat een glow mijn huid heeft! Mijn vervolgafspraak staat dan ook al ingepland in deze prachtige salon.

Donderdag was het dan ook tijd voor Jimi z’n eerste behandeling ooit. En wat was die jongen nerveus en bang. Ik had het met hem te doen (ik genoot er wel stiekem van hihi). De vieze skater, was aan het einde van de behandeling geen vieze skater meer. Kijk wat een glow!

Vrijdag na werk werd ik verrast met een Goodiebox. Dinsdag komt de unboxing en first impression van de limited edition box.

Mijn favorieten van deze week zijn trouwens de vegan kipnuggets van de Lidl. En dit energie drankje dat mijn huisgenoot heeft besteld.

Vrijdagavond had ik weer eens heerlijk de tijd genomen voor mezelf en een masker uitgeprobeerd uit Duitsland. Lekker gelezen en me time momentjes gehad.

Na een heerlijk ontbijtje op zaterdag, heb ik rustig opgeruimd. Toen ik klaar was met alle verplichtingen ging ik naar het Krallingse bos om daar heerlijk foto’s te maken en te chillen met mijn vrienden.

Vanaf daar gingen we met z’n allen hangen op het dakterras van een vriend.

Zaterdagmiddag kwam ook een leuk pakketje binnen van Josie, ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Ik ken Josie van school en vind haar werk altijd zo inspirerend en mooi. Als je geïnteresseerd bent in astrologie, zou ik haar zeker gaan volgen.

Processed with VSCO with m5 preset

Over astrologie gesproken, dit boek The Astro Poets kwam binnen. Bij de eerste bladzijde was ik al helemaal verkocht, zeker een must read.

Processed with VSCO with m5 preset

Zondag heb ik weer gezeten aan mijn blog. Ik had eerst andere plannen maar alles is een beetje anders gegaan dan gepland. Zo gaan die dingen af en toe. In de avond had ik opeens zin om heel mijn woonkamer te veranderen, dus dat was mijn zondag. Wat ga jij de aankomende week doen?

Deze week was ik heel erg van slag door de situaties die gebeuren in Amerika. Daarom heb ik zoveel mogelijk mijn platform gebruikt om mezelf uit te spreken en mensen een beetje bewust te maken van de situaties. Ik doe dit nooit maar toch wil ik jou iets vragen. Graag wil ik jou vragen om deze petitie te tekenen voor gerechtigheid op de moord van George Floyd.

Processed with VSCO with m5 preset

Wat heb ik gelezen deze week: Volop aan het lezen in het boek Brisingr van Christopher Paolini. En ook nog eens begonnen in het boek Astro Poets.

Wat heb ik gekeken deze week: True Crime series op Youtube en de mini serie Jeffrey Epstein: Filthi Rich. Echt een aanrader.

xx

Antje La Angel