Mijn week in foto’s 23.

Geen reacties

Misschien merkte je dat ik afgelopen week niet echt iets had geplaatst op mijn blog. Dit voornamelijk omdat ik op dit moment het niet echt de tijd ervoor vond met alles wat er nu in de wereld gebeurt rondom de BLM movement. Ik gebruikte voornamelijk mijn platform om mensen bewust te maken en dat deed ik dus ook de afgelopen week. Daarom paste maskers testen en leuke blogposts even niet in het plaatje. Toch blijf ik natuurlijk gewoon doorgaan met mijn leven en wil ik jullie blijfen inspireren (hoop ik) en bewuster maken. Aankomende week komt er dan ook een aparte post waarin ik meer hierover zal vertellen.

Dan nu even terug naar mijn week in foto’s. Maandag was natuurlijk bijna iedereen vrij en heeft Ashley mij eigenlijk uit huis gesleept om te chillen. Lekker bij het water in de zon gelegen en bijgepraat met mijn vrienden.

Ook heb ik eindelijk weer eens mijn platenspeler aangesloten en wat mooie plaatjes gedraaid. Een van mijn favorieten blijft toch wel de plaat “Everybody loves the sunshine” van Roy Ayers die ik gekregen heb van een vriend voor mijn verjaardag.

Dinsdag na werk kwam lieve Elise langs, zodat ik haar LumiSpa kon uitproberen. Ik twijfelde al een tijdje of ik hem echt wou of niet, het is namelijk best wel een investering (bijna 200 euro). Maar na het testen was ik meteen verkocht en heb ik hem dan ook meteen besteld! Ik maak mijn huid elke dag schoon, dus ik weet dat ik hem elke dag zal gebruiken. Geen weggegooid geld dus.

Woensdag was de BLM protest in Rotterdam en ik was er natuurlijk bij. En mijn lieve vrienden ook. Jammer dat het zo snel werd afgelast door de politie, want iedereen hield wel de nodige afstand. Anyway wij moeten er met z’n allen ervoor zorgen dat er iets gedaan wordt aan racisme. Was wel prachtig om te zien dat er zoveel mensen waren gekomen, Corona of niet.

Voor de rest gingen mijn dagen zoals gewoonlijk gepaard met werken, Jimi, Ygor en Dona knuffelen. Gezond eten om een beetje die Corona-kilootjes er weer af te krijgen en lekker creatief bezig zijn.

Vrijdag na werk was ik langs een vriendinnetje geweest. Zij heeft mijn nagels gedaan om te oefenen en ik ben er helemaal weg van! Kijk hoe mooi! Ben er helemaal weg van.

Voor de rest verliep mijn weekend vrij rustig. Lekker met Jimi heel de zaterdag en zondag binnen gespendeerd. Demy kwam zaterdag nog langs. Toen hebben we lekkere koekjes gebakken en lekker getekend. Een rustig weekendje dus.

Dit is trouwens mijn aankoop van de week, echt een geweldig ding. Nu hoef ik geen warm handdoekje te gebruiken om mijn gezicht te stomen, als ik zin heb om een masker te gebruiken. Ook handig als je bijvoorbeeld ziek bent. Ik was er zo blij mee dat ik er ook één voor me moeder heb besteld.

Dit was mijn oh zo boeiende week, ik voel me een beetje down, misschien kun je dat ook wel merken. Maar beter days are coming.

Wat heb ik gelezen deze week: Brisingr van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: Zondag de film Dangerous Lies.

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s