What’s in my bag(s)? Juni 2020.

Geen reacties

Hoi lieve lezers, hier ben ik dan weer met een nieuwe blogpost. En vandaag heb ik zin om een standaard blogpost te schrijven over wat er nou precies in mijn tas zit. Maar omdat ik niet “standaard” kan, heb ik een blogpost over wat er in mijn werktas en in mijn “vrije dag” – tas zit. Want momma gotta go to work. En dat is “niet slim en niet handig in een Michael Kors tas” – zo dat uit de mond van mijn vriendje Jimi. Vandaar ook dat hij er op stond dat ik een goede North Face tas aanschaf voor mijn rug en voor de nodige spulletjes. Eigenlijk een dubbele ‘what’s in my bag?’ post. Leuk toch? Omdat mijn tas + inhoud best wel vaak verandert zal ik deze post 2 keer per jaar schrijven. Zo kunnen jullie zien of er daadwerkelijk iets verandert of dat ik alleen denk dat er iets verandert. Volg je het nog? Oke, laten we dan snel mijn tassen overhoop halen.

Als eerst begin ik met mijn werktas, daar spendeer ik namelijk de meeste tijd mee, haha. Het is een North Face Borealis rugzak van 28 liter. Die ik dus op het aandringen van Jimi heb gekocht. Ik moet zeggen dat het een goede aankoop was. Ik gebruik hem dan ook met comfort en plezier. Vooral voor school en werk is die ideaal, omdat het een goede ondersteuning biedt voor je rug. Dat dragen van al die zware schoolboeken, lijkt haast een eitje. Alhoewel die overigens ook perfect is voor reizen. Again, een aankoop waar ik dus geen spijt van heb. Eigenlijk hoef ik helemaal niet veel mee te nemen naar werk, maar ik ben zo autistisch dat ik altijd alles bij de hand moet hebben. Anders word ik gek.

Als eerste wat er in mijn tas gaat is dan ook mijn laptop van Lenova, het is een Thinkpad E470. Hij is heel licht en fijn om mee te nemen. Hier doe ik eigenlijk al mijn werk en bloggen op. Hij werkt eigenlijk precies z als een Mac, maar is gewoon een Windows. Ik zou mezelf niet zijn, als ik het niet vol zou plakken met stickers.

Het zwaarste product na mijn laptop, is meestal het boek wat ik op het moment aan het lezen ben. Als je wel eens mijn W.I.F. leest, weet je dat ik op dit moment aan het afronden ben in het boek Brisingr van Christopher Paolini. In mijn pauze van werk, duik ik dan ook het liefst in een goed boek.

Mijn al best oude, maar nog steeds leuke portemonnee van Victoria Secret. Is hetgene waar ik bijna nooit zonder de deur uit ga. Hierin zitten al mijn pasjes, geld en wat visitekaartjes in.

Mijn giga sleutelbos gaat uiteraard ook mee, net zoals mijn autosleutel.

Ook neem ik de groene kaart en verzekeringspapieren van mijn auto mee. Ook al is dit niet meer verplicht, omdat tegenwoordig alles digitaal is. Toch voel ik mij er fijn bij.

Mijn kleine roze notitieboekje gaat ook mee, hier schrijf ik altijd alles in. Zoals ideeën die bij mij tebinnen schieten en ik ze snel ergens moet opschrijven. Of als ik eventjes een to do lijstje moet maken. Altijd handig.

En de belangrijkste notities moeten natuurlijk uitgelijnd worden met pastel highlighters. Die natuurlijk in een pastel etui zitten, met wat pennen en potloden. Want doodlen is goed voor je brein.

Een waterflesje van suikerriet kan natuurlijk niet ontbreken, want ja stay hydrated toch?

Zo ook een tasje als je onverwachts boodschappen gaat doen. Deze is van de Jumbo, onwijs schattig en handig.

Omdat ik misselijk word van het innemen van vitamines s’ochtends. Neem ik ze altijd mee naar werk in een snoezig Hello Kitty pillendoosje.

Een roze tasje die ik van Ashley en Rene heb gekregen, waarin ik al mijn kleine spullen stop en mijn verzorgingsspulletjes. Zoals een handcreme, deorol, nagelvijltjes, een pincet, tampons, pijnstiller, pleisters, een mini kledingroller, oordopjes, doekjes tegen vlekkerige make-up, scrunchie, een spiegeltje en een zonnebril. Ook zit er de lipstick in die ik die dag draag, een handsanitizer en een kleine parfumtester. Ik zei toch dat ik alles, maar dan ook alles bij me moest hebben.

Oke fun fact: ik heb altijd een klein doosje vogelvoer bij me, lol.

Deze lange blogpost is dus eigenlijk wat ik bijna elke dag met me meesleep. Alot of stuff dus, maar ik vind het nodig en heb niks te klagen.

Voor mijn vrije dag tas verandert er eigenlijk behalve de tas niet veel. Oh ik neem vaak een masker mee, nu met de nieuwe maatregelen. That’s it.

Ben jij net zoals ik een persoon die alles met zich mee moet nemen? Of ben jij in het algemeen iemand die genoeg neemt om alleen je telefoon in je tas te gooien? Hoe dan ook, mijn telefoon heb ik altijd in mijn hand. Want mijn tas zit meestal vol met de spullen van hierboven.

xx

Antje Pleurt ’t in me tassie La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s