Mijn week in foto’s 24.

Geen reacties

Maandag begon eigenlijk met een kleine ergernis. Gelukkig stond mijn lieve vriendje voor mij klaar om mij te assisteren tijdens het wegrijden. Haha, ik maak soms dingen zoveel groter en moeilijker in mijn hoofd. Waardoor ik dan meteen in de stress schiet. Terwijl het soms net zoiets simpels is, als eventjes langzaam achteruit gaan om de situatie opnieuw te bekijken vanuit een ander perspectief.

Processed with VSCO with m5 preset

Maandag eindigde overigens wel goed met een ijsje en met veel geknuffel (voornamelijk tussen Dona en Jimi).

Processed with VSCO with m5 preset

Af en toe kom ik zulke aparte dingen tegen op straat, die daadwerkelijk net een kunstwerk zijn. Aanschouw dit stilleven ‘mango paste niet meer in het huis”:

Processed with VSCO with m5 preset

Dinsdag op werk heb ik weer eens de wekelijkse fotosessie gehouden met Darja, we werken heus wel hard hoor.

Ook heb ik dinsdag eindelijk de Lumi Spa na lang twijfelen gekocht. Er komt nog een uitgebreide review. Maar tot nu toe alleen maar positieve ervaringen ermee.

Processed with VSCO with m5 preset

Donderdag bestond vooral uit allemaal verschillende soorten eten. Wat begon met een gezond ontbijtje, eindigde in donuts op werk. En een chocoladereep thuis. Ik had een patientje geholpen met het terugvinden/brengen van zijn schooltas. Hij beloonde mij ervoor, te lief.

Vrijdag kwam de nieuwe Styletone en de nieuwe Flow binnen. Ik was zo moe van werk, dat beide pakketjes nog steeds ongeopend op mijn bureau liggen. Wat wel openging, zijn deze prachtige pioenrozen. Ik vind het altijd zo heerlijk om bloemen in mijn huis te hebben. Ik krijg er altijd zo’n dromersgevoel ervan.

Processed with VSCO with m5 preset

Zaterdag heb ik echt een mega schoonmaakdag gehouden. Alles geboend alsof ik OCD heb, daarbij verloor ik helaas mijn nagel.

In de avond kwamen Sharon en Demy gezellig langs. En voor ik er erg in had, stond opeens heel mijn huis vol. Mick, Jimi, Thijmen, Brandon en Kevin besloten ook even gezellig langs te komen. Jammer van mijn inspanningen met schoonmaken, want kon helemaal opnieuw beginnen, grapje was wel gezellig.

Demy bleef gezellig logeren en we hebben heel de avond weer getekend en true crime filmpjes op Youtube gekeken.

Zondag heb ik weer opgeruimd en eigenlijk de rest van de dag in bed gespendeerd. Lekker weekje weer wel, die van jou ook?

Processed with VSCO with m5 preset

xx

Processed with VSCO with m5 preset

Antje adem in adem uit La Angel

Wat heb ik gelezen deze week: nog steeds bezig in Brisingr van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: Na 100 true crime videos op Youtube, heb ik ook De Bacheloreten gekeken. Heerlijk fout, ga ik goed op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s