Goodiebox: The ‘Vitamin Sea’ Box.

Geen reacties

Deze week kon niet beter beginnen, want maandag lag de nieuwe Goodiebox weer op de vloer. En dit keer in het teken van water. Benieuwd naar mijn maandelijkse unboxing van deze beauty box? Of ben je gewoon benieuwd naar mijn commentaar op de producten? Lees dan vooral snel verder.

Zo als de afgelopen maanden kon je het boekje met informatie over de producten digitaal inzien. Goed voor het milieu en handig met de korte video uitleg. Het intro deze keer vond ik zo waar en toepasselijk dat ik het gewoon met jullie deel. Hier komt letterlijk de Ctrl + C en Ctrl + V van de website van Goodiebox:

Ken je de uitspraak: dat voel ik aan mijn water? Van water gaat een ontzettende sterke kracht uit. Denk letterlijk aan eb en vloed, maar ook figuurlijk aan de watertekens in de astrologie die centraal staan voor intuïtie, emotie en gevoel.

Daar gaat het thema van deze box over: luister naar jezelf. Ga af op je intuïtie en voel waar jij nu het meeste behoefte aan hebt. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. Durf de tijd voor jezelf te nemen om op te laden! Ga nog meer voor de dingen die jou gelukkig maken en blijf dicht bij jezelf! Want als jij goed voor jezelf zorgt en energie hebt, kun je dat ook teruggeven aan de mensen om je heen. Daar wordt iedereen blij van.

Als extra element is de box van deze maand gevuld met producten die allemaal duurzaam zijn: zoals ingrediënten, verpakkingen of merkwaarden die goed zijn voor jou en het milieu. Spring met ons in een Vitamin Sea van (milieubewuste) ontspanning!

Veel liefs, Team Goodiebox

Ik kon dit niet beter verwoorden. Dus laten we vooral doen zoals team Goodiebox ons adviseert en springen we in deze box. Wat mij als eerst opvalt bij het openen van de doos, is het heerlijke geur. Lekker kalmeren en zomers. Ik zie 5 producten, waaruit (waarschijnlijk) 3 die full-size zijn. Eerste indruk van de inhoud is niet verkeerd.

Rose Otto Face Oil | BALANCE ME | Winkelwaarde: €40 voor 30 ml | dit is 10 ml

Het eerste product is een gezichtsolie die 100% natuurlijk is. Het zou je huid op je gezicht moeten hydrateren, kalmeren en versterken. Bij de verpakking moet ik een beetje denken aan een roller lipglos die ik vroeger had. Of aan een roller parfum. Over parfum gesproken, deze olie ruikt echt amazing! Ik ben persoonlijk niet helemaal fan van gezichtsolie, maar ik zal deze een kans geven. Want de geur, pfffff heerlijk!

ANWEN | Eco Hairbrush |Winkelwaarde: €15 | full size

Het tweede product is echt mijn favoriet uit deze box. Dit is namelijk een milieuvriendelijke haarborstel, gemaakt met biologisch afbreekbaar materiaal. Die in de juiste omgeving binnen max. 5 jaar er waarschijnlijk niet meer zal zijn. Hoe tof!? Bij het kammen waren mijn klitten binnen no time weg. Ook voelde het borstelen onwijs chill. Dit komt omdat de vorm van de borstel zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Waardoor je eigenlijk soort mini massage krijgt. Het wordt niet aangeraden om dit borstel in combinatie te gebruiken met hete lucht. Ik ben helemaal verkocht.

SANDSTONE |Raincoat Waterproof Mascara |Winkelwaarde: €21| full size

In begin was ik best opgetogen om dit product. Totdat ik het open probeerde te krijgen. Het ging met geen enkel mogelijkheid open, haha. Ik moest zelfs mijn huisgenoot er bij roepen, zodat hij er voor mij er in kon slagen. Toen het hem gelukt was, kon ik eindelijk echt deze mascara beoordelen. De borsteltje ziet er goed uit, het is waterproof, vegan en allergievrij. Het enige jammere is, is dat het weer een mascara is in zo een korte tijd. Maar ja, ik heb niks te klagen.

KARMAMEJU | Sun Body Lotion SPF 15 | Winkelwaarde: €35 voor 200 ml | dit is 30 ml.

Waar ik altijd blij van word en niet zonder kan is zonnebrandcrème, toevallig zei ik nog in de vorige post dat ik dit graag zou willen ontvangen. Deze ga ik dan ook rijkelijk smeren. Helaas is de SPF iets te laag, dus deze ga ik grotendeels gebruiken wanneer het bewolkt is. Ook omdat het zo een klein flesje is, denk ik dat ik deze met name voor mijn gezicht ga benuttigen. Jammer dat tijdens het uitproberen, ik heel lichtjes in de tube kneep en er best een grote straal uit kwam. Wel een pluspuntje is de smakelijke geur.

VALQUER | Shampoo Bar | Winkelwaarde: €12 | full size

Aaahh, hier kwam dus het verrukkelijke geur vandaan. Het laatste hemels ruikende product is een shampoo bar. Wie mijn blog langere tijd leest, weet dat ik altijd de shampoo bars van Herbs & Crafts gebruik. Maar ik ben de beroerdste niet en hou onwijs veel van het uitproberen van nieuwe producten. Zo ook, om te kijken of ze voldoen aan mijn normen. Mijn eerste indruk is positief, binnenkort zul je mijn uiteindelijke mening lezen in een Beauty Trash post, haha. Want ja, ik kan natuurlijk niet wachten met het uitproberen hiervan.

Nou dit was het dan voor deze keer. Mijn favoriet is uiteraard het borstel van Anwen. Het product waar ik niet helemaal weg van ben is het mascara. Doorgaans ben ik tevreden met deze box en heb ik niet veel over te zeiken, haha. Ik vond het leuk om zoveel uit een lopende producten te ontvangen. Dit is precies waarom ik blijf bij Gooddiebox als klant, omdat ze mij toch blijven verassen. Wat vond jij van deze box en wat is jouw favoriete product?

Goodiebox is een maandelijkse box met 5-7 (en soms zelfs meer) beauty producten voor €19,95 per maand. Bestel je eerste box hier met €5 korting!

xx

Antje is blij La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s