Styletone: juni

Geen reacties

Een beetje laat dit keer, maar hier ben ik dan weer met de unboxing en mijn eerste indruk van de Styletone box van junO ;). Juni mag dan op dit moment misschien nu niet zo aanvoelen maar toch is het echt een zomermaand. En zoals het Styletone team het misschien het beste kan verwoorden: een maand om ‘overdag’s te stralen in het zonnetje en in de avond genieten van de sterrenhemel’. Aldus het thema van deze maand “written in the stars’. Benieuwd? Lees dan vooral snel verder.

NCLA BEAUTY | NAGELLAK HOROSCOPEN | winkelwaarde €16,65

http://www.nclabeauty.com

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik verslaafd ben aan astrologie. Vandaar dat ik mega enthousiast werd toen ik het eerste product in deze box zag. Een nagellak voor elk horoscoop, hoe tof? Ik zelf ben geboren onder het teken boogschutter, mijn maan staat in maagd en mijn ascendant is in tweeling. De nagellak die ik kreeg is onder het teken waterman, maar niet getreurd want ik ben helemaal weg van die kleur. Bovendien zien al die kleuren er zo mooi uit, dat ik er over na zit te denken om ze allemaal aan te schaffen. En niet alleen zien ze er mooi uit ook is deze merk nagellak ‘7-vrij’. Wat inhoudt dat ze vrij zijn van: dibutylftalaat, formaldehyde, tolueen, formaldehydehars, kamfer, ethyl, tosylamide en xyleen. Lakken zonder al die onnodige zooi dus. Ik ben fan!

VITAMASQUES | GOLD DUST MASKER |winkelwaarde €6,95

http://www.vitamasques.com

Het tweede product voldoet net zoals het eerste product goed aan het thema van deze maand. Dit sterrenoogmasker komt direct bij mijn collectie van de VITAMASQUES (waarvan ik al een aardige verzameling heb) voor een mega AntjeTest! Waarin ik de producten onder een mega loep neem en ze allemaal ga testen. Ik merk wel dat laatste tijd de producten van de VITAMASQUES in veel beauty boxen verschijnen, dus dit was niet echt een verassing voor mij. Alhoewel ik het toch wel vind passen bij dit thema.

MAYY BEAUTY | TRANSLUCENT POWDER | winkelwaarde €22,48

http://www.mayybeauty.com

Yeay, weer een product wat ik goed kan gebruiken. Een doorzichtige poeder om je foundation te fixeren. Ik snap niet hoe mensen hun foundation niet afpoederen. Zo voorkom je namelijk vlekken, afgeven van foundation en glans. Kijk, als je foundation op waterbasis is, hoef je niet altijd poeder te gebruiken. Maar met poeder blijft het toch wat mooier zitten. Het geeft je namelijk echt die finish touch. Vooral als je een vette T-zone hebt, moet je poeder gebruiken. Dus daarom ben ik zo blij met dit product, waarvan ik weet dat die snel opgaat bij mij. Trouwens deze poeder is geschikt voor alle huidskleuren.

BEEBEE COSMETICS | MATTE BRONZER | winkelwaarde €21,75

http://www.beebeecosmetics.com

Tuurlijk kon een bronzer niet ontbreken in een zomerbox. Wat wel kon wegblijven is de onnodige plastic sponsje, wat samen met deze bronzer kwam. Voor de rest ruikt en oogt dit product best goed. Ik ga hem nog niet uitproberen, omdat ik mezelf wil houden aan project pan. Als je nog niet weet wat het is, zou ik dat sowieso eventjes opzoeken. Dus nog eventjes wachten met het uitproberen ervan.

PAESE | MAKE UP PRIMER | winkelwaarde €14,50

http://www.paese.com

The best for last? Het laatste product is namelijk dit overheerlijke, zachte, glanzende en lekker ruikende primer. It’s a crime not to prime, dus dit product gaat ook snel op bij mij. Ook bevat deze primer vitamine E, dit zorgt voor de juiste verzorging van de huid. Love it!

Dus mijn algemene mening over deze box is: I LOVE IT! Leuk nagedacht over de producten met betrekking tot het thema. De producten zijn toepasselijk voor iedereen en ‘nodig’ in gebruik. Het zijn allemaal producten die afkomstige zijn van goede merken. Dus ja, deze box is het helemaal voor mij. Ik kan niet eens een favoriet kiezen. Als ik een minst favoriet mocht kiezen, dan zou het het oogmasker worden. Voornamelijk omdat je dit merk de laatste tijd veel ziet. Alsnog ben ik zeer tevreden.

Wat vind jij van deze box?

Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen.

xx

Antje is tevreden La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s