Mijn week in foto’s 26.

Geen reacties

Hooooooo, waarschijnlijk heb je al gemerkt dat ik vorige week niets heb gepost. Dit kwam voornamelijk omdat ik echt 2 onwijs drukke weken achter de rug had, waardoor ik totaal geen tijd had voor mijn blog. Laat staan zin als ik helemaal moe terug kwam van werk. Vandaar dat ik mijn e-mails allemaal eventjes op mute heb gezet en rust had genomen. Even geen samenwerkingen, even geen blogpost schrijven, maar gewoon eventjes rust. Daarom had ik maandag ook lekker vrij genomen om lekker uit te rusten en mijn lange weekend iets uit te rekken. Zo kan ik weer snel aan de gang en weer een beetje zin krijgen in alles wat ik doe.

Maandag had ik dan ook wijselijk gebruikt om met wat vrienden te chillen en heerlijk de hele dag te slapen. Helaas begon dinsdag de realiteit en zat ik met mijn goede gedrag op werk. Weer een drukke dag, maar wel vol plezier.

Dinsdag kwam ik er ook achter, dat vogels heel mijn auto hadden ondergepoept. Tijd voor een wasbeurt dus. Jimi ging lekker mee op de scooter en zo hebben we mijn kindjes een heerlijk bad gegeven. Om eigenlijk de volgende dag te zien, dat de lieve vogeltjes mijn autootje weer als een dartbord hadden gebruikt. Maar ja ik mag niet klagen, het kan altijd erger. Zoals de auto van je moeder die niet aan gaat. Ik moest verplicht van mijn vader mee, om te kijken hoe je deze weer aan krijgt. Jammer genoeg had hij een klein foutje gemaakt, waardoor haar alarm niet uit ging. Moesten we alsnog de garage bellen om het te laten fixen, haha. Eigenwijze vaders ook soms, hé.

Woensdagavond had ik weer een afspraak bij Adam & Eve aesthetics. Uiteraard ben ik weer onwijs goed geholpen en kom ik gauw weer terug. Ik twijfel heel erg of ik een lashlift zou nemen. Heb jij daar ervaringen mee? Laat mij het vooral weten wat de voor en nadelen zijn. Aan de ene kant wil ik dat zo graag, maar ben ook weer bang dat mijn wimpers daarna gewoon beschadigd zijn. Echt first world problems dit.

De rest van de week bestond uiteraard uit werken, eten en slapen. Vrijdag kon ik na werk eindelijk iets leuks gaan doen met mijn vrienden. Dus gingen we zwemmen tussen Delft en Rotterdam. Ik heb zelfs een nieuw trucje geleerd, namelijk het strikken van een kersen knotje met m’n tong. Dit was echt mijn highlight van de week mensen.

In de avond hebben we nog eventje nagechild bij een vriend thuis. En zaterdag heb ik heel de dag in bed gespendeerd, kijkend naar allemaal random dingen op Netflix en slapen, slapen en nog eens slapen.

Trouwens deze week kwam best wel goed nieuws. Vanaf volgend jaar is wegwerpplastic verboden in Nederland. Zulk goed nieuws mag wel vaker gedeeld worden vind je niet?

Zondag was ik dan ook vroeg uit de veren, ik voelde mij een beetje aan het begin van een verkoudheid. Maar ik denk dat het echt komt van het zwemmen van vrijdag. Na een aantal grote mokken met verse gember en citroen thee, voelde ik me al stukken beter. Ik heb dan ook heel veel wasjes gedraaid en opgeruimd. Wel werd ik onwijs verdrietig omdat ik mijn favoriete trui had gewassen op blijkbaar een te hete stand (30??) en die is dus nu helemaal verpest. Heeeeel jammer, maar ja het is maar een trui.

In de middag had Jimi een etentje georganiseerd bij hem thuis, voor zijn ouders, broertje en mij. Ik had een frisse salade gemaakt en kon niet wachten om iedereen weer te zien. Ik heb zijn ouders sinds Corona niet meer gezien en had zelfs nog een cadeautje liggen voor zijn moeder. Die in maart jarig was geweest. Feest dus. De moeder van Jimi was dan ook zeer blij met haar cadeautje. En de vader van Jim? Ja die vond het ook leuk om ons te zien, hahah.

Heerlijk gegeten en onwijs moe, zit ik op de bank bij Jim, terwijl Mick naast me ligt te snurken. Ik heb echt zin in de aankomende week. Hopelijk vind ik de tijd tussendoor om weer volop te schrijven. Zonder dat het een verplichting wordt.

Want ook al had ik rust genomen van mijn blog, merkte ik al gauw dat ik dit eigenlijk ook van mijn werk moet doen. Helaas gaat dat nog niet, omdat we nu nog een tekort hebben aan collega’s. (Mocht je nu denken ‘hey ik ben in tandartsassistente en ik zoek werk’- twijfel dan vooral niet om mij je CV toe te sturen, haha.) Dus ja, vakantie nemen moet helaas nog een paar weekjes wachten. Toch ga ik langzaam proberen om rust te nemen. Want omdat ik nu rust heb genomen heb ik nu inspiratie voor nieuwe ideeën.

Wie wel veel rust heeft genomen deze week is Ygor. Hoe zit het met jou? Neem jij veel rust? Of tijd voor jezelf? Of heb je je de afgelopen tijd ook een beetje onrustig gevoeld?

xx

Antje neemt nu wel rust voor zichzelf La Angel

Wat heb ik gelezen deze week: nog steeds bezig in Brisingr van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: The Sinner op Netflix, echt een zieke serie. En tussen door een beetje You gekeken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s