Beauty Trash: Mei!

Geen reacties

Ja, het is weer bijna juli en ja, ik kom nu pas met mijn beauty trash van mei post. Maar maakt het jou dan niet extra nieuwsgierig, naar wat ik de afgelopen maand heb opgemaakt? En ben je nou niet onwijs benieuwd, wat ik nou eigenlijk precies van all die opgemaakte producten vond? Toch een beetje wel hé? Nou dan hoef je eigenlijk helemaal niet meer lang te wachten, want je hoeft nu alleen naar beneden te scrollen! Hey, veel lees plezier. EN VERGEET NIET PLASTIC IN EEN PLASTIC CONTAINER TE GOOIEN!!!

Zoals altijd heb ik de lege producten in 4 categorieën verdeeld. Voor het haar, gezicht, lichaam en overige producten. Beetje een ‘hoofd, schouders, knie en teen’ gebeuren. Heb je nu ook dat liedje in je hoofd? Haha, sorry laten we beginnen met de producten voor in het haar:

Het eerste heerlijk ruikende product wat ik in mei voor in het haar heb opgemaakt. Is er een die ik al vaker gebruikte, maar dit keer in een ander jasje en met een ander formule. Namelijk de Soft Lamb Steam Hair Mask van Hip Chick. Weet je nog dat ik in april het Lion masker hiervan had opgemaakt? Dit masker had ik gekocht bij de TK Maxx voor €4,99. En zoals je wel bijna elke maand inmiddels kunt lezen, ben ik er tevreden mee. Mijn haar krijgt echt een goed uitziende look ervan en ruikt altijd heerlijk. Top product dus.

Het tweede haarmasker heb ik ook gekocht bij de TK Maxx voor €4,99. De Bye, bye heat tool abuse self-heating steam hair mask van Lindsay Home Aesthetics. Als ik het me goed herinner heb ik ook eerder van dit merk haarmaskers gebruikt. Toen vond ik het zo jammer dat het best een ‘onbekend’ merk is. Want dit masker is net als de ene die ik eerder getest had echt onwijs goed. Je ziet na gebruik echt meteen verschil en je haar ruikt en oogt enorm nice.

In mei had ik toevallig de Ultimate Hair Trio van Seacret teruggevonden bij Jim thuis. Een trio wat bestaat uit een shampoo, haarmasker en serum allemaal gemaakt van de modder van de dode zee. Deze driedelige verpakking ging ik dan ook meteen diezelfde avond gebruiken. Dit trio pakketje kwam ooit uit een Styletone box. Handig om mee te nemen op vakantie en leuk om zo 3 dingen in 1 keer te proberen. Best een prima product, alleen zou ik niet echt snel deze producten los kopen. Maar ik blijf echt verslaafd aan alles wat afkomstig is van de dode zee, want wat het ook is, het heeft iets magisch en werkt altijd geweldig.

Voor het gezicht:

Oke, als ik dacht dat de vorige maand veel trash had. Heb ik wel echt de kroon gespannen met het opmaken van de gezichtsproducten in mei. Waar zullen we eens beginnen? Want niet alleen veel maskers en skincare tubetjes vonden de prullenbak in mei. Ook verbruikte ik veel make-up.

Als we beginnen met de maskers, heb ik het Pure Clay Masker van Loreal met veel plezier gebruikt. Bijna elke week smeerde ik deze blauwe klei op mijn koppie terwijl ik “I’m blue dabudidabuda” zong. Dit lekker ruikende kleimasker, vermindert daadwerkelijk de mee-eters en laat je huid achter met een glans. Ik raad het aan.

Het 3 -step Advanced Pore Cleansing Expert System van STARSKIN ziet er misschien veel belovend uit. Jammer genoeg zag ik niet echt verschil nadat ik de strips van mijn neus haalde. Geloofde er sowieso nooit echt in, dus feitelijk ook niet echt een verrassing.

Detoxifying Charcoal Clay Mask van de Action is eigenlijk het zusje van een masker wat ik eerder (uitgebreid) heb getest. Veel gelijkenissen, dus als je benieuwd bent lees de review dan hier. Ook de Etos ‘refreshing fruit smootie mud mask’ heeft veel overeenkomsten met het masker wat ik test in deze blogpost.

Verder heeft de Clay sheet mask ook een eigen review.

Ik had ook de gelegenheid in mei, om 2 internationale maskers uit te proberen. Eentje die ik vorig jaar in Frankrijk had gekocht. De Nourrissant & Apaisant creme masker van Labell waar ik niet echt weg van was. En het sheetmasker van LACURA Kaviar Illumination” uit de DM in Duitsland, waar ik wel helemaal weg van was. The glow erna was echt wauw!

Verder in de skincare producten, ben ik een beetje verdrietig. Want ik moest afscheid nemen van dit heerlijke Revive Day Serum met vitamine C +Peptides van Valjean Labs. Ooit gekocht bij de TK Maxx voor €7,99 en echt 1 van de beste serums ever! Het flesje ga ik overigens wel hergebruiken.

Tijdens het schrijven van deze post zag ik dat de VICHY Aqualia Thermal Moisturiser eigenlijk helemaal niet op was. Ik kan er zelfs nog wat flink van gebruiken. Nou die zul je waarschijnlijk weer terugzien in de juni BT, oeps.

Wat ik eigenlijk nog eens hoop terug te zien. Is de Night Creme van Polaar want de textuur, geur en de werking is werkelijk waar ik helemaal van ben gaan houden. Vind het zo jammer dat dit een tester was.

Ooh aan deze goats milk oog cream van Ziaja leek geen eind aan te komen. Echt ik heb serieus meer dan 2 jaar volgens mij met dit ding gedaan. Don’t come at me dat het waarschijnlijk al jaren over de datum is. Want er staat geen houdbaarheidsdatum op en mijn oogjes stralen nog steeds. NEXT!

Het volgende oog gerelateerde product is de Active Eye Light Corrector van Millesis. Vraag me niet waar het nou precies voor was, maar het gaf mijn ogen wel een soort van extra ‘wakkere’ look.

Wat mijn ogen wakker liet lijken is 1 van de beste concealers ever. Namelijk de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer. Echt geloof me wat iedereen zegt, het is daadwerkelijk zo opmerkelijk fijn. Jammer dat die alleen altijd zo snel op gaat. Maar ja, dat heb je met de meeste goede dingen toch?

Wil je een klein geheimpje weten van mijn glowy skin? Ik mix bijna altijd mijn foundation met een vloeibare highlighter. Of in dit geval een Liquid Illuminator van NYX. Deze heeft in mei helaas ook de prullenbak bereikt. Trouwens, deze illuminator is ook mooi zonder foundation.

En de foundation die ik in mei heb opgemaakt, is de Born This Way van Too Faced in de kleur Pearl. Een olievrije foundation die in het begin best schilferig op mijn gezicht was. Maar ik had een trucje gevonden waardoor die er uiteindelijk best smooth uitzag. Alhoewel ik zelf het merk best kut vind, is deze foundation best okay.

Oke, ik schaam me een beetje over wat ik nu ga zeggen maar, dit zilveren mascarabuisje is geen mascara. Maar de wenkbrauw gel van Anastasia Beverly Hills. Het is gewoon al zou oud dat heel de tekst eraf is vervaagd. Sorry not sorry maar ik ging het al die jaren bijvullen met haarspray. Haha, echt erg eigenlijk he? FAKE BEAUTY BLOGGER EXPOSED!!

De Face Mist van de Goodiebox is trouwens echt mijn favoriet. Echt een genoeglijke creatie, die ik gebruikte als settingspray. Die ga ik denk ik wel vaker aanschaffen.

De aangename liquid eyeliner van Emité Make up is trouwens niet echt bijzonder, maar wel een fijn kwastje.

Voor mijn body: 

Hebben de 2 Fa (Naturel & pure deo + Aloe Vera Yoghurt shower cream) producten mij een frisse geur bezorgd tijdens en na het douchen. Niet echt bijzonder maar wel prettig.

Over douchen gesproken, daarna smeerde ik me in met de Nutrition Body Butter van -417. Die ik heb gekregen van mijn nichtje. Echt het ruikt zo lekker en je huid voelt zo zacht erna. Smeer altijd je huid in na het contact met water, je huid droogt namelijk uit.

Het laatste product, wou ik eigenlijk toevoegen aan de “overige producten”. Alhoewel het net zo goed past bij mijn body, gezicht en haar. Want de vitamines van Biotine ondersteunen het allemaal. Ik hou van deze vitamientjes, want mijn haar groeit echt als kool door dit. Welke vitamines slik jij eigenlijk?

Wow, wow, wow! Deze lange post is ook weer teneinde gekomen. Mocht je het nog steeds lezen, echt what the hell probs voor jou! Je wint een koelkast, slide in mijn DM’s om je adresgegevens door te geven.

Ik ben wel bewust van het feit, dat ik nog steeds onwijs veel producten gebruik. Maar ja, beter dan dat ze in mijn lades blijven liggen en niet gebruikt worden. Eerlijk is eerlijk ik kan er wel van genieten om die producten op te maken. Hoe zit het met jou?

Anyway, thanks voor het lezen ik ga weer verder met het opmaken van duizend andere koopwaren.

xx

Antje plastic soep La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s