Mijn week in foto’s 27.

Geen reacties

Mijn week begon eigenlijk op zondagavond. Toen ik vol moed mezelf aan het klaarmaken was voor het slapen gaan. Je kent het wel, maskertje, mediteren, schrijven in mijn journal enzovoort. Mijn week had ik helemaal uitgestippeld. Ik zou deze week 100% geven op werk, 100% aan mijn blog en 100% aan andere creatieve dingen. En om daar de hele week bezig mee te zijn, heb ik mezelf doodgegooid met challenges. Die had ik lang niet gedaan dus why not?

Maandag was ik dan ook vroeg uit de veren. Ik sta bijna elke dag (behalve in het weekend) om 5:00 uur op en druk dan ook vaak op de snoozz. Dit probeerde ik deze week niet te doen. Ik ga het dan ook de hele maand lang proberen om vroeg op te staan, naja behalve in het weekend dan. Het ging mij deze week dan ook makkelijker af dan gedacht.

Elke dag lekker vroeg make-upen, ontbijten en een to-do lijstje opschrijven. Zo kwam ik mijn dagen snel en goed door.

Maandag werd mijn week trouwens nog beter, toen ik thuiskwam en Jimi aantrof op de bank. Hij had relaxing hamster muziek aan en had zijn heuptas gevuld met hooi…. en was samen met Dona aan het chillen. Even serieus dit is waarschijnlijk de reden dat ik met deze vent ga, maar wat een gek.

Deze week had ik trouwens een vergadering op werk en ik had me dan ook helemaal gefocust daar op. Ik gooide mezelf als het ware helemaal in werk en merkte dat Jimi daar onder leed. Omdat ik thuis alleen daarover kon praten en niet echt meer aandacht had voor iets anders. Ik moet vaak nog leren om deze 2 dingen (privé en werk) gescheiden te houden. Maar dat gaat soms moeilijk als je bij je ouders werkt en alles een beetje voelt als thuis, vooral als je er mee bent opgegroeid. Daarom heb ik voor mezelf besloten om op werk meer mijn eigen plekjes te maken. Het kantoor waar ik op dinsdag zit wordt ook gebruikt door andere managers, dus die kan ik niet echt mijn eigen maken. Maar dat kan ik wel met de receptie plek waar ik elke dag zit. Hier ga ik dan vooral volgende week mee aan de slag, om die wat meer op mijn manier in te richten.

Woensdag had Ygor eigenlijk heel de show gestolen, wat mis ik het toch om elke avond met hem te slapen. Als Jimi en mijn huisgenoot niet allergisch waren zou Ygor echt bij me wonen. Ook al zou mijn moeder dit niet willen haha, ik zou Ygor gewoon catnappen.

Woensdag was ik trouwens ook een minimalisme challenge begonnen, waarin ik elke dag spullen ga doneren of weggooien. Hier komt aan het einde van deze maand een hele blogpost over. Daar zal ik ook de foto’s in delen. Je kan het overigens ook volgen op mijn Instagram account, als je niet kan wachten op de blogpost.

Omdat ik mezelf dan ook heb ‘verboden’ om dingen te kopen deze maand, heb ik eind juni echt allemaal dingen gekocht. Omg ik ben echt verslaafd aan kopen eigenlijk. Maar ja, ik had dus de 2 boeken gekocht die ik echt moest hebben in mijn boekenkast en snap echt niet hoe ik deze dan ook nog niet had liggen.

En ik had ook een mini koelkast gekocht voor mijn beauyproducten voor in de zomer. Maar ja dit was echt een grote flop, want het is dus een coolbox voor de auto. De adapter was dus ook voor een auto. Ik besloot dus om ook nog eens een adapter te kopen om dit ding aan te sluiten. Toen de adapter dan ook eindelijk binnenkwam en ik het vol plezier had aangesloten, merkte ik dat het onwijs veel geluid maakte. Ugh, en de adapter werd supersnel heet. Dus 1 grote flop. Alhoewel ik het gewoon in de zomer ga gebruiken als ik ergens ga picknicken om mijn drankjes cool te houden. Kan ik het helaas niet gebruiken om mijn maskertjes koud te houden voor een lange tijd, zonder een mega stroom rekening. SAAAAD.

Donderdag na weer een drukke werkdag, besloot ik eens mijn vriendje te bezoeken op de skatebaan. Hij vraagt me altijd of ik langskom chillen en ik heb er nooit zin in. Dus ging ik hem verrassen en dat vond hij onwijs leuk. Toen ik daar zat, merkte ik echt dat ik het miste om te skaten… en ja hoor… ik heb weer iets gekocht.. HOOOOOooooOOO waarom kan ik gewoon niet niks kopen?? IK HEB MEZELF NU ECHT BELOOFD DAT DIT HET LAATSTE AANKOOP IS!! Ik ga het wel laten zien als het binnen is, maar jullie kunnen het wel al raden denk ik zo.

Anyway, op de skatebaan nog wat vrienden gezien en gezellig gekletst. Vrijdag weer overgewerkt, maar wel na werk een ijsje wezen halen met Jimi, bij onze favo ijssalon. Daarna gingen we een stukje rijden met de scooter en hadden we een onwijs leuk parkje gevonden en daar zijn we een beetje wezen skaten.

Zaterdag hebben Jimi en ik heel de dag op de bank doorgebracht, kijkend naar unsolved mysteries. We zijn heerlijk uitgerust.

Zondagochtend werd ik wel uit mijn beautyslaapje gehaald om 4 uur ’s ochtends door mijn huisgenoot. Hij had enorme oorpijn en rilde over heel zijn lichaam. Dus hup, naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werden we doorgestuurd naar een huisartsenpost, maar die was dicht en daar werden we doorgestuurd naar een ander. En zo gingen we eigenlijk van het kastje naar de muur. Uiteindelijk werd mijn huisgenoot wel geholpen en kreeg hij medicijnen. Wel echt kut, hij moest er namelijk over 5 uur weer uit om te gaan verhuizen.

Dus zondag spendeerde ik met het helpen van verhuizen en mijn kledingkamer sorteren en opruimen. Heel grappig dan ook om te zien hoeveel stappen ik heb gezet vergeleken met zondag en zaterdag, haha. Hou er wel rekening mee dat ik zaterdag mijn apple watch niet om had en ook mijn telefoon niet continue bij me had. Maar nog steeds heel heavy haha.

Maar ja, mijn liefste huisgenootje Ben is dus verhuisd naar zijn eigen (onwijs gave) huisje en Max en ik zoeken nu een nieuwe huisgenoot. Dus mocht je iemand kennen of wil je zelf gaan wonen met 2 te gekke huisgenoten. Stuur me dan vooral een DM. Lol, soms heb ik echt een gevoel dat ik te veel met jullie uit mijn prive leven deel, wat niet op internet gedeeld hoort te worden.Voor en uit eigen veiligheid. Side note: IK WIL GEEN GEKKEN IN MIJN HUIS!

Ik had mezelf helemaal voorgenomen dat ik in deze week elke dag zou schrijven, om weer met nieuwe content te komen voor mijn blog. Maar ik had er gewoon geen kracht voor. Elke keer als ik ervoor ging zitten kreeg ik er niks uit. Ik ging het zelfs ontlopen. Daarom heb ik mezelf deze zondagavond voorgenomen om helemaal geen verwachtingen van mezelf te vragen (behalve dan van mijn full time baan). Ik ga gewoon mijn aankomende week besteden met werken en dan na werk mijn tijd indelen precies hoe ik het wil. En niet elke keer denken ‘oh nee, ik moet dit bedenken en dit schrijven’. Het komt wel zodra ik er weer zin in heb. Op dit moment concentreer ik me dan ook lekker op mijn werk, gezondheid en mijn dierbare. Sorry als je nieuwe content van me verwacht dan alleen de saaie week in foto’s, of de standaard beauty post’s. Maar op dit moment heb ik niet echt meer te bieden, so yeah.

Hoe was jouw week? Nog wilde plannen voor de aankomende week?

xxx

Antje doet het nog steeds soort van rustig aan, maar dan ook weer niet ofzo? La Angel

 

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Het einde is in zicht, want deze meid heeft flink doorgelezen in het boek Brisingr van Christopher Paolini. Waar ik #sorrynotsorry al bijna 4 maanden mee bezig ben ofzo.

Wat heb ik gekeken deze week: Heel zaterdag dus met Jimi naar Unsolved Mysteries gekeken op Netflix.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s