Mijn week in foto’s 28.

Geen reacties

Wauw, deze afgelopen week was echt een rollercoaster aan emoties. Blijdschap, verdriet, alles kwam langs. Weer een volle week met veel foto’s. Dus ben je benieuwd naar mijn digitale dagboek? Lees dan vooral even mee.

Maandag was weer een intensieve dag op werk. Gelukkig kwam eindelijk mijn zolang verwachte pakketje aan. Ik heb de rollerskates van Impala besteld, wel met beschermers. Ik wilde deze maand echt niks kopen maar kon mezelf er echt niet van weerhouden. Nu alleen nog maar leren skaten erop, het enige wat mij hierbij weerhoudt is mijn eigen onzekerheid.

Ygor had blijkbaar ook een intensieve maandag, want die lag heel de dag te slapen.

Maandagavond eindigde wel bij Jimi, waar we even gezellig samen gingen eten en muziek luisteren.

Dinsdag was ik weer vroeg uit de veren, om weer hard te gaan werken. Noem me maar een workaholic maar ik wil gewoon dat alles volgens de regeltjes gaat en smooth verloopt op werk. En zo af en toe een fotootje tussendoor schieten, is voor jullie ook een vermaak. Toch? Of niet? Om heel eerlijk met je te zijn, ik vond het gewoon leuk hoe mijn haar die dag zat.

Woensdag na werk ging ik eindelijk na een jaar (!) naar de kapper. Mezelf eventjes verwennen met een nieuwe kleurtje en de puntjes bijknippen. Nu oogt het tenminste wat gezonder.

In de avond bleef ik slapen bij mijn ouders, ik vind hun garage altijd zo eng, krijg er altijd de kriebels van. Maaaar het is wel een fijne plek om te skaten.

Die avond hield ik nog eventjes een film avondje met mijn zusjes en mijn oma. Ik liet hun 1 van mijn favo films zien. Binnenkort zal ik wel een blogpost schrijven met mijn top 5 films.

Donderdag na werk en na een gezellig dagje bij mijn ouders, zat ik ’s avonds weer met Dona en Jimi op de bank. Vriendinnetje Demy kwam langs om wat spulletjes op te halen die ik weg deed. Weet je nog dat ik mee doe aan een minimalisme challenge?

Vrijdagochtend had ik een wat minder leuke dag. Ygor was namelijk niet teruggekomen van zijn dagelijkse uitstapjes buiten de deur. Sinds donderdagavond was die weg. Meestal kwam hij altijd voor het ontbijt. Maar in de hoop houdend dat het een kat is en snel weer terug komt, maakte wij niet heel veel paniek. In de na-middag was Ygor nog steeds niet terug. We hadden posters gemaakt en gingen hem zoeken. Mijn zusje moest huilen door de ‘vermist’ posters, waardoor ik ook moest huilen. Pfff, ik weet dat je niet gelijk zo negatief moet denken maar damn wat wil ik weer met Ygor knuffelen.

Thuis na werk kwam Taiwo taart brengen die hij zelf had gemaakt, dit vrolijkte mij onwijs op. Binnenkort gaan we dan ook samen een taart bakken. Hij heeft namelijk een nieuwe hobby en hij is er nog eens onwijs goed in. Want deze taart smaakte onwijs lekker.

In de avond was ik nog steeds onwijs verdrietig over Ygor. Toch hadden we afgesproken om bij de ouders van Jimi te eten. Hup in de auto en gaan, Dona mee, want die hadden ze nog niet gezien. Dona vindt het blijkbaar megaleuk om mee naar buiten genomen te worden. Ze keek haar ogen uit en je merkte echt dat ze het leuk vond. Na het eten gingen we weer terug naar huis, waar ik snel in slaap viel.

Zaterdag werd ik al vroeg wakker en ging ik maar opruimen om mijn gedachten van Ygor af te leiden. De avond was ook doorgebracht in bed, verdrietig. Jimi en Mick kwamen langs, maar ik zonderde mij echt af en ging naar bed.

Zondag werd ik na een droom over Ygor abrupt wakker. Ik keek op mijn telefoon en zag dat hij terecht was! Mijn oom had hem vannacht gevonden, hij was nat, stonk naar schimmel en zijn stem was schoor door het ‘miauwen’. IK BEN ZO BLIJ! Mijn dag kon dan ook niet meer stuk.

Rollercoaster van emoties zei ik toch. Dus deze rollercoaster ging gelijk in mega versnelling met Jimi naar Den Haag. Daar gingen we naar mijn ouders toe om met Ygor te knuffelen. Jimi allergisch dus die kreeg een nies aanval, pff pussy.

Na het knuffelen gingen we met z’n allen naar het strand. Waar we gingen skaten, zonnen en nog niet zwemmen want het was koud.

Ik durfde dus niet met mijn nieuwe skates te skaten omdat ik werd uitgelachen door een groepje jongens toen ik ze aandeed. Waardoor ik ze na een meter of 10 weer uit deed. Echt wtf?? Denk ik nu achteraf. Ik wou skaten, maar ik was bang dat ik het niet kon. Waardoor zij mijn onzekerheid zagen en daarop gingen inspelen, waardoor ik vervolgens onzekerder werd en niet meer wou skaten. WTF!? Dus nu ga ik volgende keer weer skaten! Al val ik fucking lelijk, dan lach ik met ze mee en ga ik gewoon weer skaten!! JOEEE, doei onzekerheid! Ygor is terug en ik ben gelukkig, dan kan de rest de pot op!

In de avond stopten we even langs de snelweg en zagen we deze prachtige ooievaar. Toen kreeg ik de realisatie dat er zoveel prachtigs op de wereld is, dus waarom zou ik me ever schamen, of iets niet doen door iemand anders? Misschien kijkt iemand ook wel naar mij en denkt diegene ‘wauw wat een prachtige ooievaar’. Naja ander context dan, maar ja begrijp je wat ik bedoel? Anyway waarom zou ik mezelf beperken tot vliegen omdat een paar eksters me uitlachen? Ik ga lekker doen waar ik zelf zin in heb en al ziet het er niet uit, ik word er gelukkig van!

Zondag vrat blijkbaar veel energie, want ik was maandag gewoon bek af. Ik kwam mijn bed niet uit en had bonkende hoofdpijn. Vandaar dat je dit waarschijnlijk pas dinsdag te lezen krijgt, maar ik kon gewoon niks maandag. Ben zelfs niet naar werk gegaan, waardoor ik me er onwijs schuldig over voelde. Wat ook echt onzin is. Maar ja, ik ben uitgerust en ga morgen weer tegen aan. Nog steeds met onzekerheden, maar dit keer op een laag pitje.

Love joeee, kusjes en tot ziens.

Antje dit keer nog wel onzeker maar niet meer zoveel als eerst La Angel

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Jawel eindelijk het derde boek Brisingr van Christopher Paolini uit. Heerlijk verhaal wel, dus heb ik snel het vervolg besteld om eindelijk eens die serie uit te lezen.

Maar dat was niet het enige, ook heb ik het boek Damn Honey van Marie Lotte Hagen & Nydia Van Voorthuizen in 1 ruk uitgelezen. Echt een aanrader! Jimi kon er ook goed van genieten en zei dat mannen vooral dit boek moeten lezen.

Wat heb ik gekeken deze week:  Eigenlijk niet zoveel.. Ik heb vooral dingen geluisterd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s