Mijn week in foto’s 29.

Mijn wekelijkse digitale dagboek of een wekelijkse column uit mijn leven. Noem het zoals jij het wilt, maar ik doe wel even mijn verhaal. Dus benieuwd of niet, doe vooral waar jij zin in hebt. Dan doe ik dat ook en schrijf ik weer een verhaaltje over de gebeurtenissen in mijn leven. Afgemaakt met de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Joe, joe.

Geen reacties

Mijn wekelijkse digitale dagboek of een wekelijkse column uit mijn leven. Noem het zoals jij het wilt, maar ik doe wel even mijn verhaal. Dus benieuwd of niet, doe vooral waar jij zin in hebt. Dan doe ik dat ook en schrijf ik weer een verhaaltje over de gebeurtenissen in mijn leven. Afgemaakt met de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Joe, joe.

Nou zoals je kon lezen in mijn afgelopen WIF heb ik mijn maandag voornamelijk in bed gespendeerd. Dinsdag was ik wel al levend en ging dan ook hard ertegenaan op werk. Hier het bewijs ervan met een nonchalante selfie.

De postbode had mij wel aardig opgevrolijkt met het 4de deel van de Eragon reeks ‘Erfenis’. Ik ben dan ook gelijk begonnen met lezen en eerlijk: ik kan niet wachten totdat ik er eindelijk klaar mee ben. Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar ik kan geen nieuw boek beginnen als ik nog met mijn gedachten in een ander verhaal ben. Daarom moet ook heel de reeks afmaken.

Dinsdagavond had ik opeens echt zin in bier…. Ik lust niet eens bier… dus dan maar een Somersby gekocht en jup, dit is echt mijn soort drankje.

Woensdag na werk had ik heerlijk opgeruimd en ben ik druk bezig geweest met het ontdoen van spullen. Weet je nog dat ik mee doe aan die challenge? Vrijdagochtend kwam het grofvuil dus heb ik woensdag en donderdag alles voorbereid. Al de rommel die al een jaar in mijn opbergruimte ligt eindelijk eens onder handen genomen. Hup, dat ook afgekruist van mijn checklist.

Donderdagochtend besloot ik toch maar eens te bellen naar de huisarts. Ik voelde al een paar weken een knobbeltje op 1 van mijn borsten. Ik moest gelijk langskomen. Zo gezegd zo gedaan, zat ik bij de huisarts en die verwees mij gelijk door naar het ziekenhuis. Toen ik het ziekenhuis belde, moest ik diezelfde middag langs komen. Ik zou een echo krijgen en een mammografie. Bij de echo had de arts geconstateerd dat het een opgezette klier was, aldus geen zorgen voor paniek. Dit is blijkbaar vrij normaal bij meiden van mijn leeftijd. De arts vond het daarom ook niet meer nodig om een mammografie te maken gezien mijn leeftijd. Nou opgelucht en al ging ik weer terug naar mijn werk, om de dag af te sluiten. Dit alles gebeurde trouwens toen ik gewoon moest werken, dus ben echt blij met mijn collega’s die altijd voor me klaar staan.

Vrijdagochtend moest ik trouwens teruggaan naar mijn huisarts. Ik kreeg een doorverwijzing voor een bloedonderzoek (waarvoor ik volgende week ga bellen) en wat verdere controles.

Vrijdag na werk ging ik thuis voorbereiden voor de geplande girls night. Een gezellig avondje met wat vriendinnetjes van me, waarin we allemaal maskertjes gingen doen en allemaal beautydingen. Lol daar kwam dus letterlijk niks van. In plaats daarvan werden we allemaal asociaal dronken, omdat we allemaal drankspelletjes gingen doen. We hebben zelfs afgesproken om dit elke 3 maanden te doen, zo gezellig was het dus.

Zaterdagmiddag werd ik wakker door het geluid van zand wat uit de kooi werd gegooid door mijn hamster Donatella. Weird flex, but ok. Na het opruimen van het avondje ervoor en al het zand, lag ik dood op de bank. Maar niet al te lang want ‘hup’ op naar het volgende feestje.

Vriend Thijmen was jarig en gaf een bbq. Na twee vegan burgertjes ‘kip’ en 2 drankjes te veel, besloot ik een fotosessie te houden met mezelf en wat vrienden. Love mijn vrienden die fotograaf zijn en die altijd mooie foto’s van mij kunnen maken, haha.

Het feestje ging wat langer door, maar deze oma besloot om naar huis te gaan. Ik voelde een migraine aankomen en hoopte dat als ik op tijd ging slapen die weg zou gaan. Maar helaas pindakaas, volgende ochtend kreeg ik alsnog een migraineaanval. Halve zondag weer in bed, mehh. Maar ik heb iets gevonden wat bij mij helpt tegen deze vervelende hoofdpijn. Namelijk: 1 paracetamol met cafeïne, 1 oplosbare aspirine met vitamine C en muntolie die je op je slapen moet smeren (let op dat het niet in je oog komt, want rip). Dit helpt mij dus meestal binnen no time van de pijn af.

Toen ik eindelijk van mijn hoofdpijn af was ging ik pas echt genieten van mijn relaxte zondag in mijn pyjama. Word zo blij van het feit dat ik nog maar 1 weekje hoef te werken en dan heerlijk kan genieten van 2 weken rust. Normaal zou ik al op vakantie zijn, maar heb besloten nu met deze tijd even te gaan werken.

Trouwens kijk wat ik van Cristal heb gekregen!! Te lief gewoon!

Hoe was jouw week eigenlijk? Lekker druk of valt het wel mee? Laat mij het vooral weten, want ik ben benieuwd. Of doe het niet, moet je zelf weten.

Nou doei he,

Antje La bijna vakantie Angel

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Het 4de deel van de Eragon serie ‘Erfenis” van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: Voornamelijk allemaal Youtube filmpjes.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s