Mijn week in foto’s 30.

Geen reacties

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog aka mijn digitale dagboek, want zo kun je het wel noemen. In mijn week in foto’s, geef ik je namelijk een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierin laat ik je zien hoe ik mijn dagen doorkom en wat ik allemaal beleef. Aldus, mocht je het interessant vinden, dan weet je wat je moet doen. Inderdaad, even naar beneden scrollen. Of niet, zelf weten.

Maandag ging vrij snel voorbij. Na werk had ik bij de buurman mijn Goodiebox opgehaald en ging ik heel de avond eigenlijk chillen op mijn bed.

Dinsdag was ik zoals de rest van de dagen vrij vroeg wakker om naar werk te gaan. Dit is mijn laatste werk week en dan heb ik eindelijk 2 weken vakantie. Even echt goed de tijd nemen voor mezelf, mijn huisje en mijn blog. Door het vele werken stonden die 3 dingen op een heel laag pitje. Dus die gaan we maar weer eens flink aansteken, haha.

Mijn week bestond voornamelijk uit onwijs hard werken, zodat ik hard kon chillen in mijn vakantie. Na werk keek ik X-files en knuffelde ik met Dona.

Deze week ben ik een lidmaatschap gestart bij Prime video en ik moet zeggen, ik ben onwijs tevreden! Alle series die ik miste op Netflix en Videoland staan op PV. Dus ik ben lekker aan het bingewatchen.

Woensdag was mijn oudste zusje 11 geworden, dus dat moest gevierd worden! Dit werd dan ook gedaan met veel eten, taart en gezelligheid. Ons nichtje, neefje en tante uit Duitsland kwamen op visite en we hadden een hele fijne avond met z’n allen.

Voor de rest gingen de dagen vrij snel. Ik was dan ook onwijs blij toen het eindelijk vrijdag was en ik na een lange werkdag op de bank plofte. Vakantieeee! Omdat de tijd zo snel gaat, ga ik er dan ook goed van genieten.

Mezelf trakterende op Russische ‘pierogi’, ging ik alle afleveringen van de X-files seizoen 1 kijken. Haha, wat een spannende week weer.

Zaterdag gingen Jimi en ik naar Den Haag. Jimi heeft mijn zusje geholpen met het uitzoeken van een skateboard. Hij heeft haar de nodige tips gegeven en achteraf hebben ze wat geskate. In de avond gingen we weer met heel de familie naar een restaurant. Waar we samen gezellig gingen eten. A.k.a. onszelf volstoppen met eten en achteraf spijt ervan hebben.

Met onze buiken vol, reden Jimi en ik naar huis. Waar we genoten van elkaars gezelschap en films gingen kijken.

Mijn zondag heb ik gespendeerd aan opruimen en ontspullen. Ik doe nog steeds aan de minimalisme challenge en het gaat mij goed af. Pff wat heb ik toch mega veel zooi eigenlijk. Het voelt ook echt onwijs fijn om al die spullen weg te doen of weg te gooien. Zo goed zelfs, dat ik zo nog een maand er achterna kan doen, haha.

 

Achteraf ging mijn week goed en snel voorbij. Af en toe een traantje gelaten door alle stress op werk, maar ik kan nu eindelijk genieten.

Heb jij nog vakantie plannen?

xx

Antje is aan vakantie toe La Angel

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Het 4de deel van de Eragon serie ‘Erfenis” van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: X-Files!!! Mijn favo serie ever!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s