Beauty Trash: Juni!

Geen reacties

Ik heb het weer druk gehad in de maand juni met het opmaken van verschillende producten. Dus ben je nou benieuwd naar wat ik heb opgebruikt? Lees dan snel verder en kom er achter wat ik van de producten vond en of ze het waard zijn om opnieuw te kopen.

Zoals altijd verdeel ik deze post in een aantal categorieën, voor het haar, gezicht, lichaam en overige producten. Tevens dit keer niet mega veel afval, als ik het vergelijk met de vorige maanden.

Voor het haar

The Rituals of Sakura | nourishing conditioner| argain oil & shikakai | gekregen in een Goodiebox:

Deze zat in een Rituals Goodiebox Heel eerlijk? Ik vond hem in het begin onwijs lekker ruiken, maar na een tijdje werd ik de geur een beetje zat. Het is een fijne conditioner, maar niet een die weggelegd is voor mij.

Beoordeling: 6

Voor het gezicht

Egyptian Magic | all purpose skin cream | zelf gekocht

Na een paar jaar, heb ik eindelijk dit potje opgemaakt. Ik gebruikte deze als dagcrème. Eigenlijk is het een soort van olie, je huid wordt er best vettig van. Toentertijd werd ik aangetrokken door de tekst die op de verpakking staat en de ingrediënten waarvan dit potje vol magie gemaakt is. Alhoewel dit potje vol met magie wel zijn werking deed. Heb ik altijd het gevoel gehad, dat ik het zelfde resultaat kon bereiken met het smeren van zonnebloemolie op mijn gezicht.

Beoordeling: 5,5

Meditopics | Hyaluron Serum | ongeparfumeerd | zelf gekocht

Een goed hydraterend serum, die je huid echt die extra boost geeft. Mijn puistjes en onzuiverheden verdwenen als sneeuw voor de zon. Of het door dit serum alleen komt, durf ik niet te zeggen. Wel weet ik dat die er wel bij hielp.

Ik twijfel of ik dit product weer zou kopen. Ik heb namelijk nog veel andere serums in de kast liggen. Als die op zijn, dan waarschijnlijk wel. Wel raad ik deze zeker aan.

Beoordeling: 8

VQ beauty | Rose Gold Hydroglow cream | Dewy | gekregen in een Styletone box

Deze multi-dimensionale dagelijkse moisturiser en primer werd door mij voornamelijk als primer gebruikt. Ooit heb ik deze tube in een Styletone box gekregen en ik moet zeggen dat ik hem altijd met plezier heb gebruikt. Niet alleen gaf hij mij een prachtige glowy finishing look, ook bleef mijn make-up altijd goed zitten. Geur is trouwens net zo nice als heel het product zelf. Dit is er zeker één die ik opnieuw zou aanschaffen.

Beoordeling: 8

Chanel | Hydra Beauty | Gel Yeux | gekregen

Ik ben van mening dat een gelletje of een cremetje je niet kan helpen tegen donkere kringen onder je ogen. Wel kan deze cream het gebied onder je ogen voorzien van wat extra hydratatie. Of het ook tegen rimpels helpt? Dat probeer ik mezelf ook wijs te maken, haha. Het is geen cream die ik nog eens zou gebruiken, omdat het voor mij gewoon simpelweg geen wonderen verricht.

Beoordeling: 5

Etos | Cleansing chocolate mud mask | ready to use | gekregen

Ik ben sowieso weg van de mud maskers van Etos dus ook dit masker. Het hydrateert en voedt je huid. Laat het 15 minuten intrekken en je zult zien dat je huid er frisser uitziet.

Ik blijf met liefde deze maskers gebruiken, maar zou die niet opnieuw kopen. Dit omdat ik veel andere maskers heb liggen die eerst opgemaakt moeten worden.

Beoordeling: 8

essence | instant matt make-up setting spray | oil free | zelf gekocht

Een fijne setting spray maar niet echt een wondermiddel. Goed voor het dagelijkse gebruik, maar je kunt beter een andere setting spray gebruiken voor een nachtje stappen. De spuitknop vond ik trouwens wel heel fijn, kwam precies de nodige hoeveelheid uit. Ik zou deze spray niet opnieuw kopen, heb nog andere vergelijkbare producten om te gebruiken.

Beoordeling: 7

Lancome | Miracle Cushion | 02 beige rosé | gekregen

Handig product, maar niet voor mij. Ik krijg altijd het gevoel dat dit soort producten een broedplaats voor bacteriën zijn. Daarbij heb ik ook het gevoel dat er amper iets op mijn gezicht komt, terwijl ik juist hou van dekking. Voor mensen die van een lichte dekking houden, is dit overigens wel een goede keus. Ik zelf zou deze niet opnieuw kopen.

Beoordeling: 4

STYLondon | Banana Setting Powder | gekregen in een Styletone box

Echt een hele fijne poeder, niet alleen is die mega zacht, hij geeft ook een onwijs goede dekking. Dit alles wordt afgemaakt met een heerlijke geur, die je laat denken aan een luxe hotelkamer op een frisse zomerochtend. Toch zou ik deze poeder niet opnieuw aanschaffen omdat ik nog vele andere poeders heb liggen.

Beoordeling: 7

Catrice cosmetics | prime and fine highlighting powder | gekregen

Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze highlighter veel te lang in mijn bezit heb. Dit was zelfs mijn eerste highlighter die ik ooit gebruikt had. Na het ontdekken van andere merken, was ik helemaal vergeten dat ik deze poeder had. Toch heb ik hem na zoveel jaar eindelijk opgemaakt. Hij gaf me wel altijd een natuurlijk ogende look, niet echt een mega effect, maar wel genoeg. Omdat ik zoveel andere (beter dekkende) highlights in mijn bezit heb, schaf ik deze niet meer aan.

Beoordeling: 6

Lip liner | gekregen

Helaas weet ik niet meer van welk merk en welke kleur dit lip potlood is. Wel weet ik dat deze kleur en dekking onwijs goed zijn. Sinds het gebruiken van deze lip liner, koop ik altijd producten in dezelfde tint.

Beoordeling: 9

Voor mijn lichaam: 

Etos | Wash Cream Peeling Mask | 3 in 1 young skin | gekregen

Dit product heb ik opgemaakt samen met Jimi. Het product werk beter op een droge huid, want zodra je onder de douche staat wordt het scrub effect wat minder. De korrels in dit product zijn wel fijn, niet te hard maar wel merkbaar. Ook de geur vind ik aangenaam. Alhoewel dit product niet echt mijn favoriet is, vind ik het wel goed. Het verzorgende effect was fijn, toch zal ik deze niet opnieuw kopen. Merendeels omdat ik nog vele gelijkwaardige producten heb liggen.

Beoordeling: 7

Collistar | Anti-water talasso-scrub | gekregen in een Goodiebox

Ik was heel erg benieuwd naar deze scrub door de verschillende ingrediënten er in. De geur was wel aangenaam, maar liet mij sterk denken aan een apotheek. De scrub zelf deed aardig goed zijn werk, maar wist mij op lange termijn niet te overtuigen. Mijn huid voelde achteraf best vettig aan, dit vind ik niet altijd fijn. Jammer dat dit niet echt ‘het’ product voor mij is, voor de liefhebbers van een vettige huid is dit wel een goede keus.

Beoordeling: 6

Fa | caring & fresh shower gel | magic oil parfum lotus blue | zelf gekocht

Een heerlijk zachte douchegel met een frisse geparfumeerde blauwe lotus geur die lang aanhoudt. Ik ben sowieso fan van de Fa producten sinds kleins af aan, dus ben er altijd wel blij mee. De verpakking is trouwens ook aangenaam om naar te kijken. Omdat Fa zoveel verschillende soorten heeft, wil ik ze liever allemaal uitproberen. Dus volgende keer koop ik gewoon een ander.

Beoordeling: 8

Fa | oriental moments | desert rosesandalwood scent | zelf gekocht

Hetzelfde geldt ook voor de deodoranten van Fa. Deze biedt een goede bescherming, geeft geen vlekken en geeft een lekker oosters geurtje af. Wel kan deze aardig prikken onder je oksels, dus kijk uit als je je net hebt geschoren. Deze schaf ik niet opnieuw aan omdat… tja, je weet zelf waarom, haha.

Beoordeling: 8

Fa | pink passion| pink rose scent | zelf gekocht

Eigenlijk geldt alles wat ik hierboven heb geschreven over de andere FA deo, ook voor dit roze spuitbusje. Alhoewel ik deze geur wel wat minder vind.

Beoordeling: 7

BlancOne | duetto active | tandpasta | gekregen

Deze activerende bleek tandpasta, kwam eigenlijk uit een kit voor tanden bleken. Je wisselt af met het gebruik hiervan met een ander tandpasta, die voor het ‘care’ proces zorgt. Deze pasta zorgt voor de ‘active’ proces en mag dan ook niet meer dan 2 weken gebruikt worden. Dan moet je het weer wisselen met de ‘care’ tandpasta. Ik vind dit een fijn product en merk zeker resultaat. Ook heeft het een zeer frisse geur en voelen je tanden goed gereinigd.

Beoordeling: 8,5

Als laatst heb ik 3 parfum testers opgemaakt die ik allemaal heb gekregen.

Angel | Nova

Deze parfum vond ik aangenaam zoet, was zeker 1 van mijn favorieten. Zeker één die ik zou kunnen aanschaffen in een vol flesje. Beoordeling: 8

nomenclature | holy wood

Vond ik ook lekker, maar wel wat aan de chique kant. Heerlijk maar hoef er geen hele flesje van. Beoordeling: 7

Maison Francis Kurkdjian Paris | Baccarat rouge 540

De parfum met de lange naam, kon mij niet overtuigen. Het is niet verkeerd maar gewoon niet een geur die weggelegd is voor mij. Beoordeling: 6

Dit waren dan ook mijn empties van de maand juni. Wat later dan verwacht, maar wel in een nieuw jasje. Wat vond jij van de manier waarop ik het dit keer beschreef?

Liefst,

 

Antje gebruikt veel La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s