Mijn week in foto’s 31.

Geen reacties

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog aka mijn digitale dagboek, want zo kun je het wel noemen. In mijn week in foto’s, geef ik je namelijk een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierin laat ik je zien hoe ik mijn dagen doorkom en wat ik allemaal beleef. Aldus, mocht je het interessant vinden, dan weet je wat je moet doen. Inderdaad, even naar beneden scrollen. Of niet, zelf weten.

Va-va-va-vakantie!! Even relaxen en even helemaal niks. Naja behalve dan even alles doen wat ik al die tijd opzij heb geschoven voor wanneer ik weer de tijd ervoor had. Jeetje volg je het nog? Ik ook niet.

Maandag deed ik het even rustig aan met alles. Rustig mijn spullen pakken voor mijn reisje naar Duitsland met de fam. Even rustig eten maken, rustig eten en rustig op Jimi snauwen dat hij moet opschieten. Zo rustig als ik was, reed ik naar Duitsland naar Bad Benthein. Om daar een weekje tot rust te komen met mijn familie en Jimi.

Met een heerlijke wandeling en een skatesessie voor Jimi met mijn zusjes, was de vakantie officieel begonnen.

Zo heerlijk genoten van de wandelingen door het bos en eigenlijk van heel de natuur om mij heen.

Zelfs een kasteel in de lucht gezien, haha.

Ik was überhaupt helemaal weg van de lucht en de wolken daar.

Natuurlijk kon het niet ontbreken om naar mijn favoriete winkel te gaan! Dus hup in de auto en naar de DM. Waar ik heel veel geld heb uitgegeven, maar ja ik kon het gewoon niet laten.

Zo blij als een kind in de snoepwinkel, aanschouw mijn aanwinst:

Zoals je ziet, ben ik weer aardig los gegaan. Nu maar alles opmaken en natuurlijk uittesten en erover schrijven.

We hebben natuurlijk ons kindje Dona mee genomen. Mijn zusjes vonden het zo leuk met haar, dat ze een hele obstakel voor haar hadden gebouwd. En het beste van alles, Dona vond het heel leuk. Bizar hoe slim ze is want ze wist de 2de keer meteen de weg naar haar huisje.

Waar ik vooral blij mee ben, is dat ik deze vakantie weer lekker veel heb gelezen. Vind het altijd zo flex om helemaal in een boek te verdwalen. Jimi verdwaalt liever in zijn laptop, haha.

Oh ja, we hebben bijna elke avond gebarbecued, life is good.

Jimi had ook paddenstoelen geplukt voor het avondmaal. Maar we besloten ze toch niet op te eten, haha.

Donderdag zijn we naar de oudste skatebaan in Nederland gereden. De skatebaan op Het Hulsbeek, zeker een ervaring rijker en een aanrader als je van skaten houdt! Je kunt er ook lekker bij afkoelen in het meer ernaast.

Lekker geskate, gezond, gepicknickt, gelezen en gezwommen en weer naar huis om een lekker lang bad te nemen en al die nieuwe producten uit te proberen.

Kaarsjes aan, bruisballen in het bad en relaxen! Dit voor 3 dagen lang, lol.

Jimi en ik hebben deze week niet alleen goed geslapen, we zijn echt goed uitgerust. Helemaal opgeladen voor de tijd die komen gaat.

Zaterdag eigenlijk weer doorgebracht met skaten, zonnen, eten en lezen.

Zo ging de week weer voorbij, zondag pakten we vroeg onze spullen en gingen we weer rijden naar huis. Maaaar, natuurlijk moesten we nog even langs een skatebaan in Larre, waar Jim een paar rondjes op moest maken.

Zo gezegd zo gedaan, na 7 rondjes was die er wel klaar mee en konden we onze weg naar huis weer vervolgen.

Thuis aangekomen, lag dit pakketje op mij te wachten. Dus verwacht deze week een unboxing post van een Limited Edition box.

Voor de rest heb ik heel de zondag alleen maar gechillt als een straatjochie die school spijbelt (voor mijn jonge lezers: GEEN SCHOOL SPIJBELEN). Wetende dat ik allemaal wasjes moest gaan draaien, maar ja morgen nog een dag.

Ik heb echt een geweldige tijd gespendeerd met mijn zusjes deze afgelopen week. En ben zeker dankbaar voor mijn ouders die alles hebben betaald en zo goed voor ons hebben gezorgd. Ook dankbaar voor het gezelschap van Jimi en hopelijk meer van zulke vakanties. Ik heb nog een weekje vrij, dus genoeg tijd om wat meer tot rust te komen voordat mijn werkleven weer van start gaat. Vergeleken met vorige vakanties is dit wel een uitzondering, kort en je kunt niet echt dingen doen die je wel zou willen doen, maar het is niet anders. Hier een quote die ik heel toepasselijk vind voor iedereen:

Nou, dit was het dan weer voor mij, op naar week 32. Hoe was jouw week? Ben je een beetje uitgerust of heb jij nog vakantie nodig?

xx

Antje is relaaaaxed La Angel

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Het 4de deel van de Eragon serie ‘Erfenis” van Christopher Paolini.

Wat heb ik gekeken deze week: The Joker. Aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s