Miqura by Goodiebox

One comment

Ja, ja, weer een unboxing en een eerste indruk post van Goodiebox. Alleen dit keer is het een limited edition, van niemand minder dan van Miqura. Ja die ene van de maskertjes ja. Heb je zin om samen met mij deze roze box uit te pakken? En kun je niet wachten op mijn commentaar erop? Dan moet je nu, nu, nu naar beneden scrollen!! Grapje, mag, hoeft niet… maar doe maar toch wel.

Wat mij gelijk opvalt is dat in deze limited box geen leaflet zit (vergeleken met die van STARSKIN), dus voor alle informatie moeten we naar hun website. Dit was overigens niet te vinden, dus heb ik de digitale leaflet in mijn mailbox gevonden (precies waar het Goodiebox team zei dat ik hem kon vinden).

Na het lezen van de digitale brochure ben ik begonnen met het uitpakken van de doos. Waar het vooral om gaat in deze limited edition, is het verwennen van je lichaam van top tot teen met maskers. Laat ik toevallig verslaafd zijn aan maskers en nu vakantie hebben. ‘Me time’ gaat dan ook aardig lukken zo.

Bubble Mask | full size | Winkelwaarde: €8,00

Geloof je het als ik zeg, dat ik nog nooit een bubble masker heb uitgeprobeerd? Terwijl ik er eigenlijk wel een paar heb liggen. Maar nope, nog nooit gedaan, dus dit eerste product uit de box is misschien een begin. Dit bubble mask bevat houtskoolvezels, volgens GB heeft dit een antibacterieel effect (zal wel als er ook zeep in zit). Wat mij opvalt is dat je dit masker 5 tot 8 minuten mag ophouden, ik denk als je het namelijk langer ophoudt je huid kan uitdrogen. Maar ja, heb hem nog niet getest dus kan het niet met zekerheid zeggen.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Waarschijnlijk wel, mij kennende met mijn maskerverslaving.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Ja hoor.

Jelly Soap | full size | Winkelwaarde: €13,00

Oewh me like, altijd blij met een cleanser aangezien die zo snel bij mij opgaan. In deze van Miqura zit zelfs vitamine C, wat onwijs goed is voor je huid. Vitamine C verfrist niet alleen de huid, maar is ook een krachtige antioxidant en verbetert daarbij ook het genezingsproces (puistjes/rode vlekjes). Ook ruikt deze jelly zeep cleanser aangenaam lekker.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Ik denk eerder gezegd niet, niet omdat het geen goed product is. Maar eerder omdat ik vaak toch voor een ander merk / cleanser ga. Ook omdat ik niet wist dat Miqura ook andere dingen had dan maskers.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Jazeker! Kan niet wachten om hem eens uit te proberen.

Foot Mask | full size | Winkelwaarde: €8,00

Het 3de product heb ik ooit een paar jaar geleden in een box gehad, 2 maskertjes in een form van sokjes. Die je voeten mega zacht maken. Ik heb deze dan ook al eens eerder gebruikt. Eerlijk gezegd vond ik er niet echt veel aan. Mijn voeten zijn altijd zacht, dus veel verschil merkte ik er niet echt van. Alhoewel je daadwerkelijk jezelf eventjes in de watten legt. Tip: bestel geen pizza als je dit maskertje op je voetjes hebt, want rennen en/of lopen hiermee naar de voordeur is levensgevaarlijk!

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Nee, ik koop liever een product van een ander merk om die eens uit te proberen.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Ik had liever een ander product ontvangen. Maar heb niks te klagen.

Golden Glow Cream | full size| Winkelwaarde: €13,00

Mijn eerste gedachte bij dit 4de product was: ‘heus is dit een full size, drie keer knijpen en hij is leeg’. Maar naar een grondige Google search, kwam ik erachter dat dit daadwerkelijk een full size is en dat die ook afgeprijsd is naar € 7,65 op verschillende sites, maar dat terzijde. Een tube die je handig met je mee kunt nemen is het wel. Tijdens het uitproberen moest ik het wel inrollen mocht ik willen dat er iets uitkwam. Ietwat hetzelfde als het laatste beetje tandpasta uit een tube proberen te knijpen. Er kwam ook een aardig blokje cream uitgevlogen, die zielig op mijn tafel ter aarde stortte. Jammer dit, maar we gaan verder. Bij het insmeren kwam er een gouden glitter glans vrij die een mooie glow achterliet op mijn gezicht en handen. Ook op mijn laptop, dus was je handen erna, haha. Een mooie glow is op dit moment het enige wat ik zie, maar of het een goed product is kan ik pas zeggen na wat langer gebruik. Maar ik ben Antje niet als ik eerst alles uitspreek wat me dwars zit, voordat ik iets test.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Ik denk het niet, de verpakking zelf trekt mij niet zo.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Ja ik hou ervan om nieuwe producten uit te proberen.

Eye Mask | full size | Winkelwaarde: €8,00

Een oogmaskertje is nooit verkeerd en altijd welkom. Heb deze ook nooit uitgeprobeerd en ben wel benieuwd ernaar. Het belooft een direct verkoelend gevoel, helpt met het herstellen van de elasticiteit en stevigheid en daarbij voorziet het de huid van voedingstoffen. Well okay there, ik heb nu wel hoge verwachtingen van dit oogmaskertje.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Weet ik niet, de verpakking zelf trekt mij niet zo. Maar mezelf kennende als ik dit in de winkel zou zien hangen tijdens mijn gekke ‘koop alle maskers op’-aanval, weet ik niet of ik die zou laten hangen.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Nogmaals: een (oog)maskertje is nooit verkeerd!

Butt Mask | full size | Winkelwaarde: €8,00

Het zesde product is ook weer een bekende. Onlangs zat dit billenmasker in een Goodiebox van maart. Ik heb hem nog steeds niet gebruikt, omdat ik voornamelijk twijfel om er een uitgebreide review over te schrijven of niet. Ik ga namelijk niet met mijn billen bloot op mijn blog, wel figuurlijk maar niet letterlijk. Gevolglijk zit ik nog een creatieve manier te bedenken hoe ik dit ga aanpakken. Maar voor nu vind ik het een geinig product en ik ga best lekker op de vormgeving van de verpakking.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Als ik hem nog niet had, dan wel. Vind het er zo gek uitzien, love it.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Ik had graag iets nieuws gezien wat ik nog niet kende, maar zo heb ik wel dubbel plezier van,

Hair Steam Mask | full size |Winkelwaarde: €9,00

Ah weer een product wat we ooit eerder hebben ontvangen. Dit masker heb ik dan ook al uitgeprobeerd. Eerlijk gezegd is die mij niet echt bijgebleven, ik herinner mij hoe ik het masker gebruikte en dat ik de sluiting vervelend vond. Maar het eindresultaat van mijn haar en wat ik ervan vond weet ik helaas echt niet meer. Ik denk persoonlijk als het negatief was, dat ik dat zou hebben onthouden. Dus laten we aannemen dat het goed was, haha.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Nee, omdat ik het al een keer heb gebruikt en liever andere producten uitprobeer.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Wel tevreden, maar had liever iets gekregen wat ik nog niet eerder heb ontvangen.

Body Scrub | full size | Winkelwaarde: €9,00

Oh dit vind ik een leuk product! Ik heb het gelijk eventjes uitgeprobeerd op mijn hand en jup, heerlijk! Ruikt zoetig, heeft een fijne structuur. Je huid voelt niet zo ‘vaag’ aan na het gebruik, wat ik meestal krijg van soort gelijke scrubs, maar voelt juist heel zacht. Trouwens de geur blijft echt lang hangen, wat nice is als je dit een lekker vindt ruiken. In deze scrub zitten ook glitters en gelukkig zijn die biologisch afbreekbaar.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Persoonlijk zou ik niet zo snel een scrub kopen, omdat ik ze eigenlijk alleen gebruik als ik er eentje krijg. Tbh denk ik dat ik nog nooit echt een scrub heb gekocht.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Ja blij mee, wel echt een favoriet dit.

Aftersun Sheet Mask | full size | Winkelwaarde: €6,50

Last but not least, een aftersun masker. Die komt nu goed van pas met het warme weer en opkomende stranddagen. Ik ga die dan ook gelijk deze week gebruiken na een dagje strand. Een goede afsluiter dit. Oh ja, als tip wordt gegeven: om het verkoelende effect te maximaliseren, moet je dit masker voor gebruik 5 minuten in de koelkast leggen.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Jawel.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product?

Akkoord.

Conclusie:

Ik ben over het algemeen tevreden over deze limited edition box. Zitten lekker veel producten in en allemaal full size. Dus ja ik ben wel tevreden, maar, nu komt die maar wat betreft de eerdere ontvangen producten. Ik snap het wel dat het leuk is voor mensen die deze maskertjes nog niet eerder hebben ontvangen in hun boxen. Maar als ik mag spreken voor mensen die langer geabonneerd zijn op Goodiebox, zou het toch wel wat leuker zijn om kennis te maken met wat ‘nieuwere’ producten. Of tenminste die we nog niet eerder in een box hebben ontvangen. Anyway ik mag niet klagen, wat vind jij van deze box?

Goodiebox is een maandelijkse box met 5-7 (en soms zelfs meer) beauty producten voor €19,95 per maand. Bestel je eerste box hier met €5 korting!

Liefst,

Antje gaat nu lekker genieten van al deze maskertjes La Angel

1 comments on “Miqura by Goodiebox”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s