Mijn week in foto’s 32+33.

Geen reacties

Hey, hoi, hallo wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn week in foto’s aka mijn digitale dagboek. Want zo kun je het wel noemen. In mijn week in foto’s, geef ik je namelijk een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierin laat ik je zien hoe ik mijn dagen doorkom en wat ik allemaal beleef. Aldus, mocht je het interessant vinden, scrol dan naar beneden.

Dit keer een beetje anders dan normaal, namelijk een dubbele. Dit omdat ik afgelopen week (32) amper foto’s heb gemaakt en omdat ik door het weer gewoon mega moe was. Maar omdat ik massaal berichtjes kreeg dat mensen het jammer vonden dat ik mijn wekelijkse verhaaltje niet deed, heb ik besloten om een dubbele te schrijven. Dus hierbij even snel mijn week 32 dan:

Maandag heb ik behalve wasjes draaien en mijn make-up kwasten schoonmaken, niet veel gedaan. Typische relax dagje dus. Wel onwijs blij met dat ik nog een weekje vakantie had.

Dinsdag besloot ik om mijn saaie witte kast te verven in een gek kleurtje. Alleen was ik die dag best wel laat wakker, daarom besloot ik het maar de volgende dag te doen. Dinsdag was dan ook weer een ‘lekker niks doen in bed’ – dag. Eigenlijk was ik gewoon beetje lui, haha.

Before

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb 4 dagen, woensdag tot en met zaterdag besteed aan het verven, schoonmaken en reorganiseren van mijn huis. Zo heb ik mijn laatste dagen van mijn vakantie gespendeerd en ik moet zeggen dat ik er helemaal oke mee was.

after

Nu ben ik tenminste tevreden over mijn stekkie. En welke kleur mijn kast is geworden? Die heb ik besloten om wit te houden, haha.

Wel heb ik allemaal plantenpotjes geverfd en gewoon wat sfeervoller gemaakt.

Zaterdagavond ben ik naar de verjaardag van vriendinnetje Demy geweest. Zoals altijd was het onwijs gezellig, door de mensen om mij heen. Also, check wat een toffe tuin een vriend van mij heeft. Festival vibes waren zeker aanwezig. Perfecte afsluiting van mijn vakantie dus en zondag lekker uitbrakken.

Dan nu mijn afgelopen week, week 33:

Maandag was ik zo moe door het weer. Dat ik na werk en na het boodschappen doen, maar snel mijn nest in dook. Ygor was a mood voor de hele week eigenlijk:

Werken en slapen was voornamelijk mijn eerste week na de vakantie.

Donderdagavond na een borreltje op werk bleef ik slapen bij mijn ouders. Samen met mijn oudste zusje hebben we een film gekeken. Na de film ging ik slapen in een veel te hete woonkamer, huilen. Vooral wanneer je half doodgaat van de hitte en Ygor op je buik gaat liggen, ik heb geen krimp gelaten. Is dit echte liefde? Want als Jimi dat bij mij zou doen kreeg die een snauw.

Vrijdag na werk zijn wij samen met Jimi naar zijn ouders gereden. Om daar samen te eten en even bij te kletsen. Natuurlijk voordat we daar naar toe gingen, moest ik een uur wachten op Jim, hieruit zijn een aantal selfies ontstaan.

Na het eten bij mijn schoonfamilie gingen Jimi en ik weer naar huis. Ik ging naar bed en heb heerlijk geslapen. Zaterdag heb ik gespendeerd aan het opruimen van mijn kamer en een beetje keutelen. Zondag heb ik heerlijk uitgeslapen en een paar wasjes gedraaid. Niet echt veel bijzonders, maar had ook niet echt zin om veel te doen.

Ik weet niet of het komt omdat dit jaar mijn vakantie heel anders was, of omdat ik gewoon moe ben. Maar ik voelde mij gewoon zo futloos de afgelopen tijd. Terwijl ik best wel veel dingen deed, maar erna geen zin had in mensen. Ken je dat?

Anyway geniet van je aankomende week en hopelijk heb ik je alsnog blij gemaakt met een dubbele week in foto’s.

Kusjes,

Antje misschien een beetje lui La Angel

PS:

Wat heb ik gelezen deze week: Eigenlijk helemaal niks, dus maar snel weer oppakken.

Wat heb ik gekeken deze week: The X-files, echt mijn favo serie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s