Mijn week in foto’s 34.

Geen reacties

Hey, hoi, hallo wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn week in foto’s aka mijn digitale dagboek. Want zo kun je het wel noemen. In mijn week in foto’s, geef ik je namelijk een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierin laat ik je zien hoe ik mijn dagen doorkom en wat ik allemaal beleef. Aldus, mocht je het interessant vinden, scrol dan naar beneden.

Maandag was weer een intensieve, maar leuke werkdag. Na werk had ik een patient naar huis gereden. Toen ze uitstapte kreeg ik van haar €20,- die ik niet wou aannemen, maar die ze neergooide in mijn auto waarop ze snel de deur achter zich dichttrok. Ik vond het onwijs lief, maar het had niet gehoeven, nu voel ik mij bezwaard. Ben haar wel dankbaar omdat ik ook zo een persoon ben die dat doet. Anyway ik loop weer te dromen, maar wou dit gewoon eventjes kwijt met jou. Wat zou jij in mijn situatie doen en hoe zou jij je voelen? Ik ga haar op de volgende afspraak wel een cadeautje geven.

Dinsdag was wel echt een relax dagje op werk. Veel van mij collega’s waren terug van vakantie, dus we hebben lekker bijgekletst. In de pauze werd mijn haar ingevlochten, dus ik was content.

Thuis had ik geen zin om te koken en haalde Jimi een patatje voor me. Al en al een leuk dagje wel. Alleen jammer van de persconferentie, begrijpelijk, maar jammer. We hadden net een bbq gepland staan met collega’s. Ah ja, next time dan maar.

Woensdag was ik precies 5 uur op, zonder te snoozen. Dit omdat ik dinsdagavond best wel actieve gesprekken heb gehad met mijn Instagram volgers over snoozen en vroeg opstaan. Dit heeft ook velen van hen gemotiveerd om een weekje mee te doen met de 5 uur opstaan challenge en niet te snoozen. Ik denk dat ik dit uiteindelijk allemaal in een aparte post gooi.

Maar door dit allemaal ging mijn dag eigenlijk best wel relaxed en snel voorbij. Zo snel dat ik mijn werk niet kon afmaken op werk. Ook heb ik woensdag mijn bloed laten testen op Corona antistoffen. Wat blijkt, ik heb dus 0 antistoffen. Ik dacht namelijk dat ik het misschien al gehad kon hebben, maar blijkbaar niet dus.

Ook had ik toch vaak na het werk niet de kracht ervoor om een blogpost te schrijven, wat alleen maar betekent dat ik beter mijn tijd moet in gaan delen. Dus ik trek weer mijn planner uit de kast en ga eventjes goed alles plannen. Want zo komt er geen nieuwe content en raak ik jouw en iedereens aandacht kwijt, haha. Ook raakt mijn bureau aardig vol van al die pakketjes.

Voor de rest ging mijn werkweek best snel voorbij. Zaterdag kwam een potential huisgenootje het huis bezichtigen, we hebben lekker gekletst en ik kreeg vooral een goede vibe van haar.

In de avond ging ik naar de 27ste verjaardag van vriendinnetje Gaby. Die alles had ingericht in een festival thema. Geweldig!! Voor inspo moet je echt bij haar wezen. Helaas niet heel lang gebleven (ook omdat ik de BOB was). Maar was zeker een ervaring rijker.

Zondag moest ik helaas vroeg op omdat ik er nog 2 mensen het huisje kwamen bekijken. Alhoewel mijn keus toch wel vast staat, vond ik de andere personen ook heel leuk. Anyway, ik ben echt dankbaar dat deze mensen op mijn pad zijn gekomen.

Voor de rest heb ik mijn zondag voornamelijk besteed met het kijken van The X-files, bloggen, (voet)maskers doen en thee drinken.

Aldus mijn week, hoe was die van jou?

xx

Antje Is weer productief La Angel

Wat heb ik gelezen deze week: Niks, dus maar snel weer oppakken.

Wat heb ik gekeken deze week: The X-files, echt mijn favo serie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s