Styletone: Augustus.

Geen reacties
Dit keer ben ik een beetje laat met het unboxen en het geven van mijn eerste indruk. Niet getreurd, want misschien weet je al wat er allemaal in zit, toch kan ik je nog steeds mijn haarscherpe mening geven over de producten. Mocht ik je interesse gewekt hebben, lees dan vooral snel verder.
De producten in deze box draaien allemaal om even tot rust te komen en je lichaam een pauze te geven. Zo gezegd, zo gedaan, want ik heb daadwerkelijk eventjes een pauze genomen van mijn blog. In deze box zitten allemaal diverse producten voor je lichaam, waarvan je daadwerkelijk tot rust komt. Nails INC | voetenmasker | winkelwaarde: €10,30
Het eerste product is gelijk een goed begin voor de droge voetjes. Het diepe ‘vochtige’ voetmasker, is ideaal voor iedereen met droge en vermoeide voeten. Nou heb ik zelf niet echt last van droge voeten, maar wel voeten die vermoeid zijn. Het is gewoon heerlijk om je voeten een maskertje te geven. Vooral eentje waarin groene thee, Japanse notenboomextract, zoete amandel en pepermunt in is verwerkt. Deze maskersokjes beloven dus veel goeds. Ik kon dan ook niet wachten met het uitproberen ervan en ja hoor, mijn voeten zijn onwijs zacht en zien er als nieuw uit.
Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat? Ja, verpakking ziet er leuk uit. Je kunt wel raden dat ik daar voor zou gaan. Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? Zeker! So Susan | Color Crush | winkelwaarde: €20,00
Het tweede product uit deze box is een Color Crush butter, die je kunt gebruiken voor je wangen en lippen. Er zijn in totaal 3 kleuren, eentje ervan zit in mijn box. Voor mij is het niet echt duidelijk wat de naam van deze tint is, beetje strawberryachtig. Het ruikt wel lekker, maar het is geen product voor mij helaas. Ik zal deze dan ook weggeven. Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat? Nee, het is niet een product wat ik zal gebruiken en daarbij vind ik het te prijzig. Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? Ik ontving liever een ander soort product. Daarom geef ik dit product ook weg. Ik denk dat ik iemand anders hier wel blij mee kan maken.
MUDMASKY | Summer Mask + SPF15
Oh wat ben ik blij met dit product! Eigenlijk met alle producten van MudMasky. Precies nu mijn lente masker op is, komt dit pareltje binnen. Ik ben dan ook lekker veel aan het smeren en ben er echt, echt tevreden over! Kleine tip: bewaar zulke producten in de koelkast. Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat? JA! Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? JAA!
Daily Concepts | lip scrubber | winkelwaarde: €8,95
Wat een handige tool! Een lipscrubber die je gewoon kan hergebruiken, zonder dat die opgaat. Echt, I love the Daily Concepts! Niet alleen verwijder je met dit handige (en leuk uitziende) ding gemakkelijk dode huidcellen, ook stimuleert het nog eens de bloedsomloop in je lippen. Vroeger gebruikte ik altijd een tandenborstel hiervoor, maar dit is helemaal ideaal, haha.
Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat? Hmm, ik denk het niet. Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? Ja zeker, vooral omdat ik juist dit product zelf niet snel zou kopen.
KOCOSTAR | Haarmasker | winkelwaarde: €6,95
Last but not least. Het haarmasker van Kocostar is het laatste product in deze box. De perfecte afsluiter, want ik ben echt een fan de van Kocostar (haar)maskers. Het leukste is nog eens dat ik dit masker nog niet heb uitgeprobeerd, dus ik blij, mijn haar blij. Wellicht ben jij ook blij voor mij en mijn haar, wie weet?
Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat? Ja tuurlijk, de andere (haar)maskers van Kocostar heb ik ook vaak zelf aangeschaft, haha. Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? Heel erg, zeker een goed product. Ben wel blij met deze box, maar ja ben meestal wel blij met de boxen van Styletone. Zo lukt het aardig met het mezelf verwennen van top tot teen. Mijn favo product blijft wel echt het Mudmasky summer mask, de rest valt ook aardig goed in de smaak. Alleen de Color Crush vond ik minder, omdat het voornamelijk niks voor mij is. Wat vond jij eigenlijk van deze box? Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen. xx Antje La Angel  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s