Mijn week in foto’s 35.

Geen reacties

Maandag begon een beetje anders dan normaal, want ik kon uitslapen, haha. Een collega was op vakantie dus ik nam zijn avonddienst over, wat betekent dat ik bij mijn ouders bleef slapen. Dus lekker uitslapen na een avondje chillen met Mick, die de avond hiervoor langs kwam.

Aan het begin van de middag ging ik naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken, helaas moest ik dus nuchter voor de afspraak zijn. Maar ja, het was inmiddels 14 uur geweest en ik had al ontbeten en onwijs veel bakkies pleur op. Ik besloot om een nieuwe afspraak te maken en ik kan dan ook volgende week weer terecht.

Aangekomen op werk had ik een mega relaxte werkdag. Afgesloten met een filmpje op de bank bij mijn ouders. Ygor die lekker kwam kroelen en mijn zusje die aan het voeteinde helemaal in de film zat. The Hunger Games deel 3, niet veel van mee gekregen, Ygor had al mijn aandacht.

Dinsdag weer een lekker vlug werkdagje gehad. In de avond kwam Sharon gezellig langs voor een drankje en een praatje. Toen Sharon naar huis ging, hebben mijn huisgenootje Max en ik nog wat gegamed. Hij heeft een mega grote TV, onwijs chill dus.

Woensdag kwam ik aan bij mijn ouders en trof ik een ravage aan. Het balkon van de buren was volledig in hun tuin gevallen. Ik dacht dat ik het zwaar had met de storm toen ik in de auto zat, maar nee hoor.

In de avond na werk, weer gelogeerd bij mijn ouder en lekker Ygor verwend. Lekker uitgekamd en eventjes kappertje gespeeld. Of Ygor er helemaal tevreden mee was, weet ik niet haha.

Vrijdagavond kwamen mijn schoonouders en Mick gezellig langs. Een heerlijke vegan pizza besteld en lekker bij gekletst. Ik heb een onwijs lief bonsaiboompje van hen gekregen, hoe lief?

Die vrijdag kwam ook mijn nieuwe huisgenootje verhuizen en het is echt een match made in heaven.

Zaterdag hebben we het lekker ingewijd met de vegan hotdogs van de Hema. In de avond kwam Demy gezellig langs en gingen we aan de wijn, oeps.

Zondag ging ik niet echt veel doen. Het plan was om heel de dag aan mijn blog te zitten, maar er was natuurlijk weer niks van gekomen. Ik ging de katten van Sharon voeren en daarna ging ik aan de Gin en Tonic met mijn nieuw huisgenootje Migle en haar vriendin Ashley.

Brandon en Jimi kwamen ook gezellig langs en we werden aardig dronken. Morgen moet ik weer 5 uur opstaan, dus wens me succes. Ik ga in ieder geval genieten van mijn avond. Ik zie jullie volgende week.

xx

Antje gaat weer aan de wijn La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s