Mijn week in foto’s 36.

Geen reacties

Wil je een kijkje nemen in mijn leven? Dan ben je op het juiste adres. Dit is namelijk mijn wekelijkse categorie, waarin ik je meeneem in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon.

Maandag op werk was het weer lekker druk, want het nieuwe schooljaar is begonnen. Dat betekent dat alle stagiaires weer op werk zijn en ik als beste stagebegeleider hen volgooi met selfies. Vind het zo nice dat ik een goede band heb met mijn leerlingen en ze kan opleiden tot professionals.

Dinsdag zag ik rare verfvlekken op mijn auto, wat een beetje jammer was, maar niet het einde van de wereld.

In de avond kwam Demy gezellig langs en wij gingen op avontuur met Migle. Dit kwam door een app die we hadden gedownload “Randomnautica’. Een mysterieuze app die je precies geeft wat je op dit moment nodig hebt. Super zweverig, maar nog steeds nice en een beetje eng. Check even wat filmpjes op Youtube.

Maar we hebben onze intentie dus op ‘een positieve verrassing’ gezet. En we werden geleid naar een locatie, waar wij nooit waren geweest. We zagen 2 konijnen en meteen daarna een tweeling die identiek gekleed was, toevallig en een beetje eng. Maar wat vooral heel nice was, was het uitzicht.

Toen we thuiskwamen, DM’de een meisje mij dat 2 konijnen zien aan het begin van de maand, geluk is. Dus min of meer toch een positieve verrassing.

Ik vond het leuk om te doen en ga het sowieso nog een paar keer proberen.

Dat deed ik dan ook de volgende avond met Sharon, hahaha. Mysterie was onze intentie, maar we vonden niet echt iets mysterieus. Wel zagen we dit, nice.

Voor de rest verliep de werkweek vrij snel. Bijna elke avond afgesloten met Migle die mij wijn voerde.

Een goede week dus, alleen jammer dat ik de meeste tijd ervan in de file heb gestaan.

Weekend begon ook goed met maskers en pretty make up erna.

 

wel met een filtertje

In het weekend heb ik een gezellig avondje gehad met wat vrienden. En zondag heb ik voornamelijk irritaties gehad door mijn internetverbinding.

Hoe was jouw week verder?

Groetjes,

Antje heeft hele tijd geen Wifi La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s