Styletone: September.

Geen reacties


De september box van Styletone is net als de voorgaande maanden, ook deze maand gereed om unboxt en gebruikt te worden door mij. Met het thema van deze maand ‘eyes on me’, krijg ik het nummer van Tupac maar niet uit mijn hoofd. Dus doe dit lekkere nummertje aan en lees vooral even verder. Want ik neem je namelijk weer mee door de inhoud van deze box en vertel je wat ik ervan vind.

De titel van het thema heeft het al een beetje verraden, de gehele box staat in het teken van ogen. Allemaal producten die ervoor moeten zorgen dat mijn 2 kijkers volledig in de watten gelegd worden. Ik ben benieuwd naar de producten die het Styletoneteam voor ons heeft uitgekozen.

BELLAPIERRE | Liquid Eyecandy Venus | €15,00

Het eerste product is een liquid oogschaduw en ik moet gelijk eerlijk toegeven, dat ik een enorme hekel heb aan een product als dit. Maar dat is mijn persoonlijke vendetta. Dit product zelf vind ik best een mooie kleur hebben, ook is het makkelijk aan te brengen. Het droogt ook snel op, wel trekt het een beetje aan je huid. Hmm, achteraf na het drogen vind ik het toch wel iets hebben. Het zou wel een look kunnen afmaken. Als je voor een wet look wilt gaan, zou ik dit niet gaan gebruiken. Voor een cut crease zou het wel ideal zijn tho.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Nope, never! Ik kan er gewoon niet mee omgaan.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? 

Hmm, ik zou liever een oogschaduwpalet ontvangen.

OOLUTION |Eye Love Cream | €24,00

Het tweede product in de box is van een nieuw merk: oOlution. Volgens Styletone gebruikt dit merkt voor all hun skincareproducten 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit is natuurlijk heel tof! Uiteraard hebben ze voor deze ‘eyes on me’ box, een oogcrème gekozen. Gelijk één die veelbelovend is, de crème gaat namelijk donkere kringen tegen, helpt bij wallen en maakt rimpels weer glad. Ik verwacht dus veel en test het meteen voor je. Het is best een waterige substantie, die snel opdroogt en ook snel intrekt. Mijn huid voelt niet direct zacht aan en ik zie ook niet meteen verandering. Wat ook logisch is, want je zult waarschijnlijk pas verschil zien na een lang gebruik. Toch vind ik het wel meteen een fijne creme. Ik maak nog even een andere oogcrème op en dan ga ik aan deze beginnen.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Weet ik niet, denk het niet. Voornamelijk omdat dit merk voor mij onbekend is en ik nog 20 andere cremes in mijn lade heb liggen.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? 

Ja! Als het aankomt op skincare vind ik het heerlijk om nieuwe merken en producten uit te proberen.

STEVE LAURANT | Liquid eyeliner | €21,05

Het derde product is een liquid eyeliner en correct me if I’m wrong, maar hebben we deze niet eerder gehad? Zo iets staat me bij. Anyway ik vind het niet echt een goed product. De kleur pakt niet goed en je moet echt een paar keer overheen om deze eyeliner mooi op je ogen te krijgen. De eyeliner punt (het kwastje) vind ik overigens wel goed. Maar ik ga toch liever voor een product die een goed dekkende kleur geeft en dit is het hem gewoon niet voor mij.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Nee, vooral ook niet door de bizarre prijs.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? 

Ook niet, doe dan iets van nep wimpers ofzo.

INC. REDIBLE | No Puff Eye Mask | €9,95

Nederwiedewiedewiet het 4de product is eentje met wiet. Een maskertje voor onder je ogen om de huid daar te kalmeren. Het is verrijkt met ontstekingenremmende en voedende cannabis zaadolie. Cool en het ziet er nog eens schattig uit. Ik vind dit wel het leukste product uit deze box.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Ja, zeker wel.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? 

Ja, tot nu toe het leukste product.

AFFECT | Party All Night Mascara | €12,00

Again?? Oh het is een andere soort… Tja, weet niet echt goed wat ik hiervan moet vinden. Beetje een dubbel gevoel, want de mascara’ s van Affect zijn wel goed op zich, maar kom op, mag ook wel eens iets anders. Beetje eentonig dit.

Zou ik dit product zelf aanschaffen als het niet in deze box zat?

Nope, mijn laden zitten inmiddels wel vol met mascara’s.

Ben ik tevreden met het ontvangen van dit product? 

Zie het antwoord hier boven.

Conclusie:

Damn, wat was dit eigenlijk een teleurstelling. Ik houd van Styletone, maar dit was zo eentonig. Jullie kiezen best een leuk thema, kom dan met wat toffere producten. Voorbeeld: wimper kruller, nep wimpers of een oogschaduw palet. Die gaan er namelijk altijd goed in. Damn, jullie konden zelfs zo een oog cooling masker er in doen. Mensen, I want to speak with the manager, want mijn inside Karen kan dit niet aan. Wat een lack aan inspiratie en creativiteit was dit zeg. Dit was allemaal een beetje karig, producten komen vaak terug en alles voelt een beetje mehhhh, jammer.

Het oogmaskertje en creme vond ik wel goed. Ook leuk, een nieuwe merk er in.

Mochten ze volgende keer met een lip thema komen, hier dan alvast een tip: kom met onverwachtse producten.

Still love jullie hoor, Styletone.

Wat vond jij eigenlijk van deze box? 

Styletone is een maandelijkse beauty box met 5 full size producten voor maar € 15,95 per maand! Je kan jouw box hier bestellen.

xx

Antje is altijd eerlijk La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s