Mijn week in foto’s 37.

Geen reacties

Hey, hallo, hoe gaat het? Wat leuk dat je hier komt koekeloeren. In deze wekelijkse post, neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus altijd al willen weten hoe ik mijn dagen doorkom? Lees dan vooral verder en neem even een kijkje in mijn digitale dagboek.

Deze week was eigenlijk een beetje een vage sleur. Veel gewerkt, veel geklaagd, me veel kut gevoeld. Heb je wel eens he, van die weken. Wat mij dan vooral helpt is een avondwandeling, na die wandeling een kaarsje opsteken en dan de dag afronden met een goed skincare routine.

Om vervolgens de volgende ochtend je dag weer te beginnen met een ochtend skincareroutine en liters koffie. Tja, zo ging het kort gezegd van maandag tot en met donderdag.

Want donderdagavond ging ik eindelijk iets leuks doen. Namelijk naar de eindexpo van een vriendinnetje van me, Michelle. Dit deed ik samen met Romy en Boss, waarbij we zeer artistieke foto’s gingen maken.

Nadat we een aardige berg cultuur hadden gesnoven, kwamen we aan bij het gedeelte van Michelle. Wat een prachtig werk heeft ze weer neergezet en wat ben ik trots op haar! Natuurlijk heb ik weer een boek bemachtigd met al haar prachtige foto’s erin.

Na nog wat te hebben gewandeld door de kunstacademie met wat andere vrienden van mij, ben ik naar huis gegaan om heerlijk te slapen.

Thuis aangekomen, heb ik nog wat geknuffeld met Dona en ben ik weer vroeg naar bed gegaan. Om me weer ready te maken voor mijn laatste werkdag van de week.

Damn, wat was die heavy. Ik ging dan ook aardig snel naar bed toen ik thuis was.

Zaterdag heb ik weer heerlijk met Dona geknuffeld en voor haar een grote kooi gemaakt. Dit was wel een DIY project waarmee ik geen schoonheidsprijs win, maar wel één die veel beter voor haar is.

Ze is er dan ook mega gelukkig mee, je merkt het meteen.

Zondag heb ik mijn weekend dan ook heerlijk afgesloten met Powwow festival in mijn hood.

Prachtige kunst weer gezien en toffe mensen gesproken. Kijk wat een ziek werk Naomi heeft gemaakt. Zo prachtig! Echt een powervrouw is ze en een dikke inspiratie! Dankbaar dat ik haar ken.

Naomi King

Al met al weer een week vol en een rollercoaster aan emoties, maar wel 1 met heel veel kunst erin. En kunst is altijd goed en positief in mijn ogen. Tof dat ik zulke talentvolle mensen ken en hen om me heen heb en ze zelfs vrienden mag noemen. Eindstand de conclusie dus, dat deze week misschien toch niet zo kut was. Door de lieve mensen en hun prachtige creaties, die ze met mij en de wereld willen delen.

Jim z’n bil is ook een kunstwerkje

Ik wens je een fijne week toe!

xx

Antje het gaat goed La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s