Mijn week in foto’s 38.

Geen reacties

Hallooootjes. Wat leuk dat je hier komt koekeloeren. In deze wekelijkse post, neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus altijd al willen weten hoe ik mijn dagen doorkom? Lees dan vooral verder en neem even een kijkje in mijn digitale dagboek.

Afgelopen week heb ik volledig gefocust op mijn werk. Doordat een paar collega’s afwezig waren, heb ik iets te veel gewerkt en soms zelfs overgewerkt. Tot mijn spijt had ik niet veel tijd voor mijn vriendje, vrienden, huisje en blog.

Maar hard werken, pays off. Dit was dan ook hard te merken in dingen die ik terug kreeg van het universum en de mensen om mij heen. Ik ben dan ook onwijs dankbaar. Zo trakteerde mijn vader mij op lunch tijdens werk, wat vooral ontiegelijk duur, maar wel lekker was. Een picture perfect lunch, om mijn insta feed op te vullen en jullie jaloers te maken om mijn healthy life style. Grapje.

Al deze dagen ging ik door het leven met een glimlach, wel eentje die een beetje gestrest was, maar wel gelukkig. Ik heb echt gemerkt dat het heel belangrijk is om plezier te hebben in je werk en van houden in wat je doet. Zo vliegen je weken echt voorbij.

Donderdagavond bleef ik een nachtje slapen bij mijn ouders en mijn grote vriend Ygor. Wie een hele nacht naast mij lag te snurken en ’s ochtends met mij een douche nam, haha. Welke kat doet dit nog meer?

Vrijdag na werk kwam eindelijk mijn nieuwe aanwinst aan, de Dyson V10. Door dit geweldige product, vind ik stofzuigen leuk en kan ik iedereen deze stofzuiger aanraden!

Vrijdagmiddag ging ik ook met mijn zusje en moeder shoppen in Den Haag. Heerlijk om eventjes een dagje met de meiden te hebben, die eindigt met een kopje koffie (of 2), een broodje en iets lekkers in de Bijenkorf.

Terug naar huis, met eindelijk na 100 jaar nieuwe kleding en wat andere aanwinsten. Was ik een gelukkige material girl.

Vooral blij met wat producten van de Lush, want mijn haar en huid erna waren echt booming.

Zaterdag had ik dan ook besteed aan een self care dagje. Afgerond met een verjaardag van Tim, die best snel verplaatst werd door zijn gekke buurvrouw naar Jimi’s zn huis.

Waar ik natuurlijk inslaap viel op de bank en heel de chilling gemist hebt. Toen ik wakker werd om 9 uur, werd ik gelukkig door een vriend van mij naar huis gebracht. Waar ik heerlijk verder kon slapen.

Tussendoor eventjes wakker geworden om samen met Migle een Plant-based Whooper te eten. Toen weer verder gaan slapen en zo eigenlijk heel de zondag heerlijk in bed doorgebracht. HEEEERLIJK.

Opgeladen en zo hup de volgende week in, waar ik hopelijk wel wat meer tijd in kan verdelen voor andere belangrijke dingen in mijn leven. Want al dat harde werk heeft mij laten inzien, dat ik sterk ben en dit allemaal aan kan.

En jij kan het ook!

Kusjes,

Antje kan het allemaal aan, na een dutje La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s