Mijn week in foto’s 39.

Geen reacties

Ciao, Bella, Ciao. Wat leuk dat je hier komt koekeloeren. In deze wekelijkse post, neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus altijd al willen weten hoe ik mijn dagen doorkom? Lees dan vooral verder en neem even een kijkje in mijn digitale dagboek.

Vorige week had ik mezelf voorgenomen om tijd in te delen voor dingen die ik leuk en belangrijk vind. I.p.v. alleen maar te werken en vervolgens moe thuis te komen en gelijk te gaan slapen. En is het mij gelukt? Half, wellicht, soms, soms niet.

Maandag bijvoorbeeld haalde ik Mick op van zijn school, hadden wij samen boodschappen gedaan en lekkere hapjes gegeten. Het was een goed begin van mijn week.

Daar was het dan ook bij gebleven. Want dinsdag op weg naar werk (waarbij ik in een mega mist storm terecht kwam) was ik alles weer vergeten. Ik was weer in de volledige baan van mijn werk geraakt en vergat alles om mij heen. Volgende week dus nieuwe kansen, nieuwe ronde.

Voor de rest heb ik de meeste tijd voor en na werk doorgebracht in de file. Zo dankbaar voor Spotify en de geweldige podcasts die erop staan.

 

Vrijdag was het dan eindelijk zover; weekend! Het begon gelijk goed met een sessie schaken tegen mijn huisgenoot. Welke ik uiteraard heb verslagen, hihi. Een paar drankjes verder, vielen Migle en ik op de bank in slaap.

Zaterdag was wel gelijk een drukke dag. Net te weinig slaap gepakt, maar zonder gemekker ben ik opgestaan en mijn weg vervolgd naar Jimi. Nadat ik hem heb opgehaald, vervolgde wij onze weg naar Brielle om Mick op te halen. Nadat iedereen zichzelf in mijn auto had gemanoeuvreerd, vervolgden wij onze weg naar het 65ste trouw jubileum van Jim en Mick hun grootouders.

Voor het jubileum werd een kok geregeld die voor alle catering zorgde. Oom en tante van de jongens hebben er zelfs voor gezorgd dat er een vega(n) menu was voor mij. Onwijs lief.

Hun interieur is trouwens waar ik echt goed op ga en zeker een goal voor later. Zo insta-waardig, haha.

Na het maken van duizenden foto’s en de bijhorende gezelligheid, gingen wij in de avond op weg naar huis.

Thuis aangekomen, belandde ik in een cocktailparty van mijn huisgenoten. Dat werd dus tanken. Waardoor je al kan raden hoe mijn weekend eindigde. Uitgeteld op bed met een katertje, die niet Ygor heet.

En om het af te leren, hebben Migle en ik zondag ook maar wat drankjes gedaan.

Wat ben ik toch een slecht voorbeeld eigenlijk. Volgende week maar weer beauty tips geven? Wie weet. Ik ga in ieder geval wel mezelf blijven herinneren dat er meer is in het leven dan werken.. en zuipen.

 

Groetjes,

xx

Antje doet der best La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s