Mijn week in foto’s 40.

Geen reacties

Hola! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mij. In deze wekelijkse post, neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus altijd al willen weten hoe ik mijn dagen doorkom? Lees dan vooral verder en neem even een kijkje in mijn digitale dagboek. Of niet, zelf weten.

Mijn week begon eigenlijk met het overwinnen van angst. Bloedprikken! Brrr, ook al zit ik onder de tattoos en heb ik wat piercings her en der. Mij niet bellen. Ik vind het zoooo naar. Ik had dan ook deze afspraak een paar keer verplaatst omdat ik het er gewoon doodbenauwd van kreeg. Dus na 2 maanden verplaatsen van mijn afspraak, moest het er toch van komen. En het viel reuze mee! De verpleegster stelde mij helemaal gerust en het was zo gebeurd. Zes gevulde flesjes bloed later, ging ik weer naar werk zonder angst. Nu wachten op de uitslag.

Mijn drukke werkweek was weer begonnen. Drukke week, maar wel een waar ik veel aandacht besteedde aan mijn vrienden en familie. Dinsdagavond heb ik bijvoorbeeld heerlijk afgesloten met een avondje Simsen met Migle. Na het maken van mijn character, had ik het alweer gezien, haha.

Vrijdag kwam Migle gezellig langs op mijn werk en heeft ze eindelijk Ygor ontmoet. Ik weet niet wie er gelukkiger was, hij of zij.

Na het werk hebben Migle en ik een uitje gehad bij IKEA als een waar ANWB-koppel. Zij heeft een kast, plant en nog wat dingen bemachtigd en ik heb weer honderden kaarsen gekocht, een ananasplantje en wat beddengoed.

Goede afsluiter van de week, thuis aangekomen na een drankje met Migle, viel ik als een blok in slaap.

Zaterdag ging ik al vroeg uit de veren, want ik had een belated verjaardagsfeestje van mijn zusjes. Ze vierde het in de LUSH en het was zo tof! Dat ik mijn eigen verjaardag daar ook wil vieren. We mochten ons eigen LUSH product maken en kregen een leuk goodietasje mee. Helemaal top. Ook al was ik met allemaal tienermeisjes, I was living my best life daar. Ik heb dan ook een maan gemaakt, helaas had hij het niet overleeft bij thuiskomst en heb ik nu een bal, lol.

Na een filmpje te hebben gekeken met al die meiden ging ik terug naar huis. Daar ging ik Coronaproof chillen met mijn vrienden en hebben we gezellig heel de avond gekletst en getekend.

Hieruit kwam deze Inktober tekening.

Zondag heb ik mijn week heerlijk afgesloten met het opruimen van mijn huisje en kamer, het schoonmaken van mijn make-up kwasten, maskertjes en het schrijven van mijn blog.

Door al deze drukte heb ik echt geen kracht voor mijn blog. Waardoor ik heel erg zat te twijfelen om ermee te stoppen. Wat ik dus echt niet wil, want ik word er oprecht gelukkig van om elke keer een blogpost te schrijven. Dus heb ik voor mezelf deze zondag besloten om weer een planner erbij te pakken en alles uit te plannen. Ik heb volgende week vrijdag namelijk ook mijn eerste schooldag, dus het wordt alleen maar drukker. Maar deze meid gaat zichzelf niet uit het veld laten slaan. Ik ga lekker door met hetgene te doen waar ik blij en gelukkig van word. Je bent dus nog lang niet van mij af. 😉

Hoe was jouw week?

xx

Antje I will survive La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s