Mijn week in foto’s 41.

Geen reacties

Hola, supermercado telebancos por aqui. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mij. In deze wekelijkse post, neem ik je mee in mijn leven door middel van foto’s die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Dus altijd al willen weten hoe ik mijn dagen doorkom? Lees dan vooral verder en neem even een kijkje in mijn digitale dagboek. Of niet, zelf weten.

Maandag begon echt kut. Werk was chaotisch, druk en gewoon eventjes te veel. Gelukkig had ik thuis voldoende tijd om tot rust te komen. Migle hielp mij onwijs goed met een glas Gin Tonic, die zij in mijn hand drukte na een knuffel. Mensen zoals zij, zijn goud waard. Door dit momentje ben ik gelijk vol enthousiasme aan mijn blog gegaan. Een uurtje later kwam ook Jimi gezellig langs en hebben we hapjes gegeten en gekletst. Waardoor de ‘kut’ maandag toch nog een best goed einde had.

Vergeleken met maandag, verliep dinsdag heel relaxed. Alhoewel de ochtend wel wat chaotischer begon. Wat mij vooral hielp, is het werk op werk te laten en thuis te komen met een schone lei. Dit probeer ik mezelf echt aan te leren. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met elke avond een douche meditatie te doen. Mocht je er benieuwd naar zijn, laat dan een reactie achter hieronder. Bij meer interesse zal ik daar een post over maken.

Ygor judge me

Woensdag na een chill dagje werken, kwam Arthur bij mij eten. Hij had wat hulp nodig bij het maken van zijn nieuwe Tinder foto’s en dat kon ik natuurlijk niet weigeren. 46 foto’s later moet hij nu uiteraard wel een date scoren. Dus mocht je nog single zijn, deze boy is free.

Donderdag werd ik wakker met kiespijn en ja hoor een gaatje. In jaren niet gehad, maar goed dat ik in een tandartspraktijk werk en gelijk geholpen kon worden. Het huis van de schilder staat het slechts in de verf dingen.

Thuis aangekomen had ik wel voor het eerst mijn ‘grote merken’ product ontvangen om over te schrijven. Die komt ergens deze dagen online, dus stay tuned. Maar ik vond dit zo tof en ben zelfs een beetje trots op mezelf, haha.

Vrijdag had ik mijn eerste schooldag en dat heeft mij totaal gesloopt. Daarbij heeft iemand mijn auto beschadigd op de parkeerplek en dit maakte mijn humeur niet beter. Gelukkig kwam Sharon in de avond en hebben we gezellig gekletst, maar ook gewoon in stilte naast elkaar gezeten. Love dit soort vriendschappen.

Zaterdag was ik niet echt actief, en heb ik na stofzuigen en Netflix niet veel gedaan. Zondag was ik er niet beter op, want ik was een hoopje ellende. Sad, ongesteld en moe van niks doen. Zo moe en zoveel pijn, dat ik alleen maar thuis wou zij en daarom ook niet naar de ouders van Jimi ben geweest om alvast Jim z’n verjaardag te vieren. Dit vond ik zo jammer dat ik alleen nog maar verdrietiger werd.

Gelukkig kwam tegen de avond Arthur langs en hebben we samen Lucifer gekeken, maskers gedaan, wijn gedronken en zijn we samen zielig geweest. Toen Arthur wegging om met Jimi te gaan skaten, ben ik lekker mijn bed ingedoken en nog eventjes aan mijn blog gegaan.

Mijn week was niet heel bijzonder, maar ben wel dankbaar dat ik de nodige mensen om mij heen heb om het leuker te maken. Hoe was jouw week?

xx

Antje loves her friends La Angel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s