Antje Test: GUCCI Bloom Eau De Parfum.

Geen reacties

Onlangs was ik één van de gelukkige die een pakketje mocht ontvangen van Coty Reviewit VoxBox-campagne. Via Influenster werd ik benaderd om een product uit te testen en ik was dan ook aangenaam verrast om dit kleine doosje te mogen ontvangen. De titel mag dan wel verraden wat er in het doosje zat, maar mijn mening mag natuurlijk niet ontbreken. Dus, lees je even mee?

Ik ben zelf best wel kritisch met geuren en de parfums die ik heb zijn zo op een hand te tellen. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik deze aroma op mijn pols spoot en er helemaal verliefd op werd. Deze past dan ook perfect in mijn collectie.

Mocht je de zomer willen verlengen, dan is dit zeker het geurtje voor jou. In dit simpele maar chique roze potje, zit the full female power. Die zich verschuilt in een jasje van subtiele geur van tuberoos en jasmijn. Passend bij een nieuw tijdperk van de authentieke vrouw.

Het neemt je zo terug naar die perfecte zomerdagen en verleent delicate en voegt sensuele componenten toe aan de alledaagse look. Ik ben verliefd en dit flesje heeft dan ook zijn eerlijke plekje verdiend tussen mijn favorieten geuren.

Ik kan mezelf wel gelukkig prijzen dat ik dit flesje mocht ontvangen en ben dan ook zeer dankbaar. Ik verwacht dat dit lekkere geurtje dan ook snel op gaat, omdat ik van plan ben om het dagelijks te gaan dragen. Dus mocht de Coty team meer flesjes kunnen missen, staan mijn deuren altijd open. Voor nu zal ik gewoon mijn nieuwe Gucci Bloom online moeten bestellen.

De Gucci Bloom parfum heb ik gratis ontvangen van de Coty Reviewlt VoxBox-campagne en heb er dan ook geen geld aan verdiend. Dit is mijn ervaring met dit product en mijn mening.

xx

Antje La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s