Mijn week in foto’s 42.

Geen reacties

Hello sunshine! Wat tof dat je een kijkje neemt op mijn blog. In deze wekelijkse categorie neem ik je mee in mijn leven, door middel van foto’s, die ik heb geschoten met mijn telefoon. Hierbij schrijf ik wat ik heb meegemaakt en wat ik daarbij heb gevoeld. Je kunt het een soort dagboek noemen, maar die ik dan deel met iedereen die dit online opzoekt. Benieuwd geworden naar mijn week? Scroll dan naar beneden en ontdek al die dirty secrets, hihi.

Maandag, maandag, maandag, begon een beetje moeizaam maar was eigenlijk best wel chill. De nieuwste Flow kwam binnen en dit laat mij alleen maar meer beseffen dat ik wat meer met mijn creativiteit moet doen. Maar dat is hem juist, na werk wil ik gewoon meteen op de bank neervallen en Netflix aangooien. Maar niet alleen dat, ik heb van alles wat ik op een dag wil doen, maar na werk is het alleen nog maar de bank, Netflix en ik. Herkenbaar?

Ook al heb ik geprobeerd te werken met een planner en gewoon om mezelf te pushen om creatief te zijn, ik hou het maar een paar dagen vol. Daarna ga ik weer to mijn old habbits. Daarom heb ik mezelf juist voorgenomen om mezelf helemaal niks meer aan te ‘pushen’. Want creativiteit kun je niet ‘pushen’, het moet gewoon vanzelf komen.

Lezen vind ik eigenlijk ook een vorm van creativiteit en wat is een beter gezelschap dan mijn hamster Donatella? Ik ga trouwens geen nieuwe boeken meer kopen of lenen, totdat ik letterlijk alle boeken in mijn bezit heb gelezen. Want er liggen er nog steeds te veel stof te vangen.

Dinsdag lag er een aangenaame verrassing op mij te wachten in de gang bij mijn ouders. Iemand die altijd met mij wilt knuffelen, naja niet altijd, maar wel als ik het nodig heb.

Woensdagavond heb ik voor het eerst in mijn leven een Shiatsu massage gehad. Ik kan dit iedereen zo aanraden! Ik voelde me hierna zo zen en leefde echt in het nu. Ik heb gelijk een gif card gekocht voor Jim z’n verjaardag. Die toevallig die avond jarig was, natuurlijk konden wij het dit jaar niet vieren, dus dan maar zo. Trouwens kijk wat een prachtige planten de masseuse heeft staan.

 

Donderdag was het een moeizaam werkdagje, omdat ik echt mega migraine had. Gelukkig nam ik wat pauzes tussendoor en was de werkdag dan ook snel voorbij.

Jammer genoeg was mijn migraine vrijdag niet voorbij, dus was ik eventjes toe aan rust en had ik vrij genomen. Toen de pijnstiller eindelijk zijn werking begon te doen, gingen Jimi en ik tegen de middag naar de dierenwinkel om meelwormpjes te kopen voor Donatella. Mocht je bij mij op bezoek komen, schrik dan niet tijdens het openen van het onderste koelkastdeurtje. 😉 Dona was er wel heel erg blij mee en heeft gesmuld van de delicatessen.

In de avond had ik een old-school meidenavond met Migle en wat meiden tijdschriften. Weet niet of het slim was met mijn migraine, maar een Gin Tonic ging er wel in.

Was dus niet slim, want zaterdag had ik weer hoofdpijn. Voor de rest was mijn weekend best gezellig, alleen had ik voor de rest geen foto’s gemaakt.

Trouwens ik ben helemaal verliefd het nieuwe filter van Instagram, waar je je haar een andere kleur kan geven. Laat mij in ieder geval echt twijfelen aan het feit dat ik mijn haar groen wil verven, haha.

Mocht jij je afvragen of ik voor de rest deze week creatief bezig ben geweest? Voornamelijk in kleine dingen, zoals het interieur veranderen en nieuwe content verzinnen voor mijn blog.

Hoe was jouw week?

xx

Antje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s