Mijn week in foto’s 43.

Geen reacties

What’s cookin’, good lookin’? Wat lauw dat je een kijkje neemt op mijn blog.  In deze wekelijkse categorie neem ik je mee in mijn leven, door middel van foto’s, die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Hierbij schrijf ik wat ik heb meegemaakt en wat ik daarbij heb gevoeld. Je kunt het een soort dagboek noemen, maar die ik dan deel met iedereen die dit online opzoekt. Benieuwd geworden naar mijn week? Check dan snel what’s really cooking.

Maandag had ik nog eventjes een dagje vrij, tijd om op te laden en maskertjes te doen dus. Voor te bereiden op de week die komen ging want zaterdag moest ik namelijk werken, één dagje minder vrij kan deze meid niet aan. De nieuwe Goodiebox kwam binnen, maar deze week kon ik het mezelf gewoon niet op leggen om een nieuwe blogpost te schrijven.

Zoals ik vorige week strugglede met mijn creativiteit, kon ik deze makkelijk kwijt in mijn make-up looks en tijdens werk met nieuwe content voor de socials. Voor mij was het dan ook genoeg, want met Mercury in retrograde kon ik niet veel aan deze week.

Vanaf deze week was ik ook gestopt met drinken en alsof het universum het kon wilde testen, kreeg ik op werk 4 flessen wijn cadeau van 1 van onze partners. Maar hoe hoog de temptation ook was, heb ik het goed volgehouden.

Na elke dag een plamuurlaagje make-up, is een goede skin care routine van belang. Ik ben dan ook nog steeds superblij met mijn Lumi Spa en kan deze dan ook aan iedereen aanbevelen.

Woensdag was weer een gezellig werkdagje, met mijn liefste collega’s. Leuke collega’s zijn zeker van belang voor een gezonde werksfeer. Ik mag mij dan ook gelukkig prijzen met die van mij.

In de avond heb ik gezellig gekookt voor Jimi en Arthur. Voor de rest bestond de rest van mijn week uit werken, slapen, eten en werken. Een sleur die weer oneindig leek. Vrijdag kwam dit schatje op mijn hand gevlogen en daar stond ik even stil bij. Best wel cheesy, maar ik genoot van dat momentje.

Zaterdag na werk heb ik een chill filmavondje gehouden met 3 vrienden en bleef ik slapen bij Jimi.

Zondag kwam Elisa langs met een S3 Pharmanex Biophotonic Scanner, een mond vol. Maar dit dure ding, scant dus de carotenoiden in je huid en bepaald je huidcarotenoidenscore. Je ziet dus basically hoe gezond je bent. Nou ik moet nog wat vitamientjes slikken om gezond te worden.

Dit was dan ook mijn week, wat ik heb geleerd? Gewoon zaterdag en zondag vrij houden, want mama kan dit niet aan.

Hoe was jouw week?

xx

Antje is moeeee La Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s